פסטיבל "רק בשר" - אכזבה

  • פותח הנושא dfl
  • פורסם בתאריך

dfl

New member
פסטיבל "רק בשר" - אכזבה

אחת לחודש מקיימת רשת "רק בשר" ארוחת "כפי יכולתך" שמכונה "פסטיבל בשר". הלכנו היום לנסות, בסניף רמת החייל.

על כף הזכות -
* המחיר לילדים עד גיל 12 הוא 95 שקלים (כפול למבוגר)
* קיבלנו סינטה מצויינת, עשויה rare, רכה וטעימה מאד.
* קרפצ'ו נחמד, לא אדיר אבל מפיג את השעמום בפה בזמן ההמתנה לאוכל
* אווירה נעימה ושרות לבבי

על כף החובה -
כמעט כל השאר. אנטרקוט סתמי (אסתכן בהגדרה "סטייק עין"), כנפיים חביבות ברמה של מנגל ביתי פשוט, אסאדו מוצף שומן (מתוך 4 נתחים שניסיתי, רק באחד היה די בשר כדי שאוכל ללקט אותו לכדי מזלג עמוס), קבב מתובל בגסות, צ'וריסו די טעימות אבל דחוסות מדי והאכזבה העיקרית - פיקניה. הנתח המעולה הזה הפך במסגרת ה"פסטיבל" לערימת פרוסות דקות ויבשות, דלות טעם וקשות ללעיסה. ביקשתי לקבל פרוסות עשויות פחות וקיבלתי שתי סוליות צמיגיות. הנתח הזה הוא החלק האהוב על בני ועלי, הן בעשיה ביתית והן במסעדות. זו הפעם הראשונה שאנחנו זוכים לחוות אותו בפורמט כל כך חובבני ומוחמץ.

יש מה להוסיף, לחיוב ולשלילה, אבל מאחר שזו נועדה להיות ארוחת בשרים, אין טעם לפרט עוד.
 

DANIAVNI

Well-known member
אולי זה סוג של "מכירת חיסול " ?

הכוונה שבטח מצטברים להם אולי מלאי בשר שצריך להיפטר מהם
וה"אכול כפי יכולתך " זו דרך להיפטר מהמלאי הזה.

יש איזשהי ציפייה בלתי מתגשמת ושגוייה של מי שהולך לאירועים כאלה
שהוא ישלם הרבה פחות ויקבל מה שהיה מקבל בארוחה רגילה
זה לא קורה כמעט אף פעם כי לא סתם מורידים מחיר .

לטעמי כל אירועי הבשר ללא הגבלה האלה מגוחכים
עדיף כבר ללכת לשיפודייה טובה ולקחת כמה שיפודים טובים באותו כסף
ועוד לקבל ליד חומוס ועמבה ופיתות כמו בן אדם
מה שהם לא נותנים כדי לפלצן את עצמם
הם הרי יוקרתיים וחומוס זה רק לעמך.

אני מתערב שלא תוכל לבזבז 200 שח בשיפודייה גם אם תרצה
 

trilliane

Well-known member
מנהל
נשמע הגיוני... הם נוטים להתנדנד, לכן טוב שבד"כ אפשר לבחור

אבל ב"אכול כפי יכולתך" מקבלים הכול מהכול, גם מהטוב וגם מהפחות... אני לא הולכת מלכתחילה כי היכולת שלי נמוכה גם ככה, אני מעדיפה לשלם פחות ולבחור את מה שמתאים לי ע"ס ההיצע באותו יום.
&nbsp
אגב, לפני כמה שנים ב"רק בשר" חיפה הקצב המליץ לנו על פיקניה ולא יצא לנו לטעום לפני כן, וההמלצה שלו הוכיחה את עצמה, זה היה טעים מאוד (ולא יבש או צמיגי). אבל זה כמובן היה בסתם ערב רגיל, כשאנחנו בחרנו את הבשר ע"ס מה שהומלץ והיה מוצלח באותו יום.
 
למעלה