מסעדת רופטופ - שבוע הקולינריה הצרפתית
השף קובי בכר יארח במסעדת רופטופ של מלון ממילא הירושלמי, את השף פרדריק סימונין (Frédéric Simonin) שלמסעדה שלו בפריז, 2 כוכבי המישלן. הארוחות המשותפות יתקיימו במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית בימים ב-ד ה- 5-7/2.
 
זוהי הזדמנות מצויינת לשומרי הכשרות בינינו לאכול ארוחה כשרה ברמת 2 כוכבי מישלן.
 
תפריט:
כיסונים מארבעה עולמות – שף קובי בכר
סלמון נורווגי בקרמל סויה, אצות נורי וצנון שחור – שף פרדריק סימונין
טרטר שייטל, אורז פריך, שאלוט ובישום קפיר ליים – שף קובי בכר
כרישה וביצת שליו בכמהין שחורות של חורף – שף פרדריק סימונין
ברבוניות אטלנטיות, פיסלדייר, צ'יפס שום ותבלינים – שף פרדריק סימונין
פריים ריב בלווי ירקות צבעוניים ברוטב יין לבן וציר עגל – שף קובי בכר
 
פאי לימון מפתיע – שף קובי בכר
תותים מרנג בבישום של ווניל מטהיטי – שף פרדריק סימונין
 
המחיר לסועד 450 ש"ח.
המחיר כולל מים מינרלים/מוגזים ושתייה חמה.
המחיר אינו כולל משקאות נוספים ושירות.
מסעדת רופטופ, מלון ממילא, ירושלים. טלפון: 02-5482230
 
גם המירור בר במלון ממילא, יציין את שבוע הקולינריה הצרפתית.
במקביל לארוחות שמסעדת רופטופ יחגגו גם ב"מירור בר" של מלון ממילא את שבוע הקולינאריה הצרפתי ויגישו באותם ימים תפריט קוקטיילים על בסיס אלכוהול צרפתי.
 
בין הקוקטיילים:
CRANBERRY SPARKLER - גריי גוס אגס, סודה ומיץ אוכמניות 48 ₪,
FRENCH NEGRONI - גריי גוס תפוז, נוילי פרט רוז', מרטיני ביטר וזסט תפוז 52 ₪, COSMOPOLITAN - גריי גוס תפוז, ליקר תפוזים, מיץ חמוציות ומיץ ליים טרי 52 ₪, L'ESPRESSO MARTINI - גריי גוס, תמצית אספרסו, ליקר קפה וקמצוץ מלח 48 ₪.