שבוע הקולינרייה הצרפתית פברואר 2018

25306yosef

New member
שבוע הקולינרייה הצרפתית פברואר 2018

לכל מאן דבעי:

https://he-il.facebook.com/sofrenchsofood/

 

25306yosef

New member
האם את מנסה להסיט את הנושא של השרשור לכיוון אחר?

אבל אם כבר בחרת להסיט את השרשור לכיוון אחר, אז אני מניח שאם נעשה במסעדות האיכותיות הבלתי כשרות שימוש בשמן צמחי תעשייתי מזוכך, אז הכמות שלו היא נמוכה יחסית והוא לא דומיננטי. בעוד שבמטבח הערבי הביתי העכשווי השמן הצמחי התעשייתי המזוכך הוא דומיננטי ביותר.

ותשובה לשאלתך, ידוע לי על אחד מהשפים שישתתפו בשבוע הקולינרייה הצרפתי (רמז - הוא לא בדיוק שף ולמעשה אין לו בכלל מסעדה...) שמשתמש בשמן צמחי תעשייתי מזוכך. הוא בכלל לא מסתיר את העובדה הזו והיא מצויינת במפורש ברשימת הרכיבים של המוצרים שהוא מוכר ללקוחות שלו. רבים מהלקוחות שלו הפכו להיות לקוחותיו הנאמנים בזכות הפרסומת הרבה שהוא עשה לעצמו בערוצי המדיה. ביקרתי אצלו כמה פעמים בדרך לטיב טעם ואף פעם לא קניתי אצלו כלום. הוא השקיע המון כסף בעיצוב החנויות שלו אבל הריח בתוך החנויות שלו זה לא משהו המעודד קנייה.

מיותר לציין שבטיב טעם לא יכולתי שלא לרכוש לעצמי כמה חבילות של גבינת אמנל שווייצרית....
 

25306yosef

New member
שאלת וגם קיבלת מענה.

במטבח הערבי הביתי העכשווי השמן הצמחי התעשייתי המזוכך הוא דומיננטי ביותר. בעוד שבמסעדות האיכותיות הלא כשרות אם משתמשים בו אז הכמות היא קטנה יחסית והוא לא דומיננטי.
 

החתולית

New member
קרא את תקנון הפורום

לא מפרסמים בפורום שלנו הודעות המכילות רק תמונות או רק קישורים.
 

prizman

New member
גם רק תמונות לא?

לא שעשיתי את זה אי פעם אבל שכחתי מזה לגמרי.
טוב שהזכרת לפני שאטעה.
 
למעלה