השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, תפריטים מיוחדים וכו'.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע חמים וטעים,
החתולית
 

החתולית

New member
יקב ויתקין - פינו נואר: מסע על ציר הזמן

ביום שישי ה- 26/1 בין השעות 10-13, תתקיים ביקב ויתקין בפעם הראשונה בתולדות היקב - טעימה נדירה והשוואתית של ויתקין פינו נואר לפחות 7 בצירים.
&nbsp
מתחילים בבציר 2016 - יין עתידי שבוקבק לפני הבציר האחרון, וממשיכים אחורה לאורך השנים עד לויתקין פינו נואר 2005.
&nbsp
בין הנושאים שיעלו במפגש: יתרונות העבודה עם ענבים מכרם יחידני וסגנון הייננות שנבחרו ביקב לזן זה; היכרות לעומק עם הזן ומקומו במפת הייננות העולמית והמקומית, וההבדלים בין שנות הבציר; גרף התפתחותו של ויתקין פינו נואר על ציר הזמן כנגזרת של היישון בבקבוק.
&nbsp
ביקב ויתקין מבטיחים בוקר מרתק, עם הפתעות חדשות יותר ופחות לפני ואחרי טעימת הפינו נואר.
&nbsp
לצד היין יוגש תבשיל חורפי שישלב חומרי גלם מקומיים אשר בושלו ביין ויתקין פינו נואר.
&nbsp
* למעוניינים והודעה מראש בלבד, יוכן תבשיל טבעוני.
&nbsp
מס' המקומות מוגבל, להזמנות ופרטים נוספים 09-8663505.
מחיר לאדם 240 ₪, לזוג 400 ש"ח.
לרכישת מקומות מקוונת- http://www.vitkin-winery.co.il/Page5.html
 

החתולית

New member
מרינדו יקנעם - הרצאה וארוחת פליאו

ביום ה' ה- 25/1 בשעה 20:00 תארח מסעדת מרינדו במתחם G ביקנעם, את איילת ניר, בערב פליאו בשרי מיוחד, והרצאה בנושא - מה טעים לנו?
&nbsp
בתפריט ארוחת הפליאו יוגשו מנות ממגוון נתחי בשר הטלה והבקר של 'מרינדו-הבשר מהגולן':
מנות ראשונות- חטיפי אסאדו טלה, ועגל ונקניקייה מגולגלת מוגשת עם חרדל דיז'ון;
&nbsp
מנות עיקריות- מחבת בשרים לוהטת- סטייק אנטריקוט, סטייק פרגית, קבב טלה צנובר נענע, סטייק טלה עם עצם, בתוספת סלט טרי ובטטות צלויות;
&nbsp
קינוח: פירות העונה.
&nbsp
איילת ניר, מנהלת תחום אנדוקרינולוגיה פדיאטרית בחברת תרופות, הינה חלק מפאנל האדמיניות של קבוצת הפייסבוק "פליאו, סוד ההרזייה של הטבע"..
&nbsp
מחיר הארוחה - 169 ₪ לסועד (כולל יין).
הטבה לחברות קבוצת הפייסבוק - "פליאו סוד ההרזיה של הטבע" הנרשמות לארוחה.
&nbsp
מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקום מראש.
&nbsp
להזמנות - מרינדו מתחם G יקנעם - 04-6653290 , www.marinado.co.il
&nbsp
 

החתולית

New member
ג'יאקונדה - סופ"ש של יצרנים מהפכנים

ספריית היין ג'יאקונדה מקדישה את סוף השבוע לשני יצרני יין מהפכנים - דידייה דגנו (Didier Dagueneau) וז'אן פרנסואה גנבה (Jean Francois Ganevat).

דבר הג'יאקונדות:
הפרפקציוניזם וחיבתם הבלתי נדלית של השניים לדיוק בפרטים הובילו אותם, באופן טבעי, לייצר יינות ביו דינאמיים, והדבר ניכר בכל עירסול ובכל לגימה.
הם מייצרים יינות עם קסם חד פעמי, עדינות ואלגנטיות, ריכוז ועוצמה, המאוזנים על ידי חומציות רעננה, טוהר מופתי ושלל ניואנסים, עומק ומורכבות ויכולת יישון נצחית.

יינותיהם של השניים בצדק נכללים ברשימת היינות הגדולים של העולם.

החל מהיום (יום ה') בשעה 19:00, ייפתחו לכוסות בצירים חדשים:
Dagueneau
Blanc Fume de Pouilly
Pur Sang
Buisson Renard
Silex
Mont Damne, Sancerre
Les Jardins de Babylone

Ganevat
Cremant, La Combe
Chardonnay, les grands teppes, Vieilles Vignes
Savagnin, Les Chalasses Marnes Blues
Macvin
Vin Jeaune
 

החתולית

New member
מסעדת תל יצחק קיטשן אנד גרדן מארחת את יקב רקנאטי

במסעדת תל יצחק קיטשן אנד גרדן, הדליקו את האש בקמין, ומארחים ביום א' ה- 21.1 את יקב רקנאטי, לערב עם יינן היקב ושף המסעדה.
&nbsp
מספר המקומות מוגבל. להזמנות: 09-7411-110.
&nbsp
 
למעלה