מסעדה לכבוד 50 שנות נישואין

שיר19921

New member
מסעדה לכבוד 50 שנות נישואין

היי כולם,

אשמח לקבל המלצות למסעדות במרכז שמתאימות לציון 50 שנות נישואין לסבא וסבתא. לא סגורים על סגנון מסוים אבל רצוי מבחר מנות רחב יחסית עבור כל החוגגים.

תודה מראש!
 

trilliane

Well-known member
מנהל
כדאי שתצייני גם תקציב משוער לאדם וכמה בערך תהיו

 

החתולית

New member
זה כבר דורש תפריט מיוחד וסגירת מסעדה

דבר שלא פשוט לעשות בתקציב של 150 ש"ח.
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
יכול להיות שאחד ממסעדות השיפודים תוכל להתאים

אפלוקה, איציק הגדול, יונס באבן יהודה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
זה הרבה אנשים ולא הרבה כסף לאדם... נסי את דרבי בר דגים בת"א

הסניף הכשר שביגאל אלון. מקבלים סלטים, לחם וכו' לשולחן במחיר המנה העיקרית. ההתמחות שלהם היא בדגים, אבל יש גם בשר ופסטות (ברטבים כשרים, כמובן). לא אכלתי שם עיקריות שאינן דגים אז אין לי מושג לגבי האיכות; לקחת בחשבון שלא מדובר במסעדת יוקרה והאוכל לא בשמיים (אבל גם המחיר לא). יתרונה בכך שהיאו מסעדה גדולה והם ערוכים לאירועים כאלה (ולא צריך לסגור לשם כך את המסעדה; כמעט בכל פעם שישבנו שם היו שולחנות גדולים של חגיגות משפחתיות) והמנות במסגרת התקציב שלכם.
 

החתולית

New member
יעזור אם תספרי גם איפה כבר הייתם ונהניתם

אלה מסעדות בכמה רמות מחיר שלדעתי עשויות להתאים: קלארו, פאסטל, קפה נואר, סבסטיאן, גוז' ודניאל, אנג'לינה.
 

gastro101

New member
אף אחד מהמסעדות האלה לא תגיש ארוחה ל 30 איש ב150 שח לסועד!

30 איש נחשב ארוע ויקחו לפחות 300 , מסעדות ברמה כזו
לפני מספר ימים ערכנו מסיבת פרישה לבוס, המקום הכי "זול" שמצאנו- לארוחת בופה חלבית - לזניה, קישים, סלטים וקינוח היה 160 שח לא כולל שרות ב "עדנה בכפר" בצמת בני דרור
שלא לדבר על ארוחת צהרים (!) ל 30 איש בירושלים- 140 שח לארוחת סלטים ושיפודים בינונית .
 

prizman

New member
ממני נפרדו בעבודה במסעדת מגנדה שבשוק הכרמל.

זו מסעדת שיפודים כשרה ומוצלחת לז'אנר ויש להם קומה שניה לארועים גדולים.
מציע לבדוק איתם עלויות.
 

החתולית

New member
זה היה לפני שנה או שנתיים

בפעם האחרונה בה ערכנו אירוע במגנדה (לפני בערך 8 שנים), היא היתה פחות מבינונית.
 
אנחנו חגגנו בת מצווה משפחתית בג'ויה בהרצליה

ואנשים (במגוון גילאים) היו מאוד מרוצים מהאוכל - אם כי ההגשה לא הלכה חלק (היה צורך לחכות זמן רב בין המנה הראשונה לעיקרית), ואני לא יודעת אם זה חד פעמי או שככה זה תמיד. כמו כן, במקרה שלנו לא סגרנו את המסעדה, אז אולי זה השפיע על העניין של ההגשה (אבל גם לכם לא יסגרו ל-30 איש).
ההגשה היא מרכזית - מקבלים מנות ראשונות לשולחן (3-4 לבחירה שלך מהתפריט), ואז מנות עיקריות (שוב 3-4) ואז אחרונות (כנ"ל), והמחיר של התפריט תלוי במנות שרוצים לבחור (אבל אפשר להתמקח - אנחנו הוספנו מנה עיקרית, למשל, בלי להעלות במחיר).
אבל באמת אנשים היו מאוד מאוד מרוצים - אם כי חשוב מאוד לבוא לטעימות (אנחנו הוצאנו רכיבים מסוימים ממנות, לא בחרנו מנות שחשבנו לבחור, וכו' - בזכות הטעימות).
יש לג'ויה גם סניף ברמת החייל שבו הם מעדיפים שאירועים ייערכו - אבל אנחנו לא היינו שם, אז אני לא יכולה לחוות דעה.
 
למעלה