עשיתם לי חשק עם הלחם

עשיתם לי חשק עם הלחם


ואם כבר בלחם עסקינן מה דעתכם על אלה פטיסרי בא.ת עמק חפר?
לטעמי האישי עדיף לבוא באמצע השבוע.
ימי שישי ארוחת הבוקר היא בסגנון בופה ומודה שזה פחות אהוב עלי...
מבחינת לחמים ומאפים המבחר גדול.
לצערי הסלטים הם בעיקר קינואה/בורגול בכל מיני ורסיות (בינינו - אותה גברת בשינוי אדרת).
התמחור מעט יקר (יחסית לאיזור).
בעיני המקום מומלץ אם מזדמנים לאיזור.
יש אולי עוד המלצות למקומות בסגנון באיזור השרון?
(די מיצינו את לנדוור, ארקפה, בונו, בנדיקט וכו'...)
 

החתולית

New member
בסגנון הזה יש פחות מצאי באזור עמק חפר

אבל אפשר לאכול ארוחת בוקר נחמדה ביעקבס בכפר הרוא"ה. יש להם פלטות של גבינות טובות, ולחמים של אגדת לחם. נחמד לשבת שם.
&nbsp
&nbsp
 
אני אוהבת את הפטיסרי של אלה עוד מקום טעים-גרציא בקיבוץ העוגן

בשביל קניית מאפים ולחמים על הדרך-לחם שחר במשמר השרון
 
יואו הזכרת נשכחות עם משמר השרון

אולי הוותיקים כאן זוכרים את מאפיית שרונית במשמר (ככה קראנו למשמר השרון בילדות בקיבוץ) - לא היה טיול למרכז/דרום שלא היינו עוצרים לקנות שם לחם טרי טרי...
(למיטב ידיעתי המאפייה כבר נסגרה אך אשמח לדעת אם טעיתי.)
ולכיוון צפון היינו קונים בייגל עם שקית של זעתר בוואדי ערה...
 

החתולית

New member
את צודקת. שכחתי מגרציא

מקום נחמד מאד עם תפריט מוצלח.
&nbsp
הלחמים של לחם שחר טובים מאד, וחבל שהם לא פותחים שם מסעדונת.
 

25306yosef

New member
תודה רבה על השרשור הנפלא הזה.

בעקבות השרשור הנפלא הזה אני מתכנן מחר בבוקר סיור קולינרי באזור. אני אתחיל ככל הנראה באלחנן במשמרות ולאחר מכן אלך לאלה בחפר ולאחר מכן למשק יעקובס בכפר הרוא"ה. בלחם שחר כבר הייתי לפני חודשיים בעקבות הפרסום כאן בפורום.

אם ישאר עוד זמן אז אפשר לאחר מכן ללכת לנומילי בכפר סבא.
 
באיזור עמק חפר בשנים האחרונות

התחולל שינוי קולינרי די משמעותי.
יש בתי קפה ומסעדות לא רעות.
בגבעת חיים למשל יש כבר מעל שנה את חומוס אליהו שאומרים שהוא מצוין (יסלחו לי כל אוהבי החומוס - לא משתמשת ולכן זו לא ביקורת מידע אישי).
הומלץ כאן גם לא מזמן על מסעדת אחמד את סעיד.
יש כמובן את יומנגוס (לטעמי יותר מדי יח"צ. היינו פעם אחת ונשבעתי לא לחזור. במקום שבו אי אפשר לשמוע את המחשבות של עצמך בגלל המוזיקה זה אומר דרשני. מה גם שההמבורגר באמת לא היה משהו...)
החתולית ציינה את משק יעקבס בכפר הרא"ה.
יש שם גם את העוגות של שושנה (עוד מקום נוסטלגי).
וכמובן המעשנה בינוב.
משמח לדעת שהאזור מתפתח מבחינה קולינרית (אם כי לאט מדי)
ואגב- השמועה אומרת שקפה מצדה במתחם משמר השרון עומד להיסגר ובמקומו ייפתח מוזס.
 

החתולית

New member
עמק חפר אכן מתפתח

אבל, יש לו עדיין הרבה לאן לשאוף.
&nbsp
מתחם ביתנס בביתן אהרון מתייצב לאחרונה עם B12, ברקיז וסניף של בנדיקט.
&nbsp
מצדה הדרדרה מדחי אל דחי ואולי סניף של מוזס יהיה טוב. ההמבורגרים של מוזס בודאי טובים מההמבורגרים והצ'יפס המדולדלים של יומנגוס.
&nbsp
חומוס אליהו וקישן בגבעת חיים, הן תוספות מבורכות לאזור, למרות הביקורת הבינונית שכתבתי על קישן. החומוס סביר והאווירה שם נחמדה.
&nbsp
אפשר להוסיף את אוסקה בחוגלה (עדיין לא ניסיתי), והזכרנו כבר את מאפיית שחר במשמר השרון.
 
מתחם ביתנס הוא מצוין

לגבי אוסקה מודה שלא שמעתי.
על הקישן בגבעת חיים קיבלתי המלצה מגיסתי (מודה שלאחרונה מתייחסת להמלצותיה בחשדנות מה).
יש גם את קניון אם הדרך שמהווה אופציה לא רעה לעצירה (במיוחד אם חוזרים מטיול והילדודס מצווחים שהם רוצים המבורגר / סושי).
 

החתולית

New member
גם באם הדרך יש מסעדה יוונית נחמדה

אכלתי בה פעם אחת, ומאז בכל פעם שאני מנסה להזמין מקום, הם מלאים
 
כאן אנחנו חלוקות

אם מדובר ביאמס אז היא ממש לא משהו.
נחמדה זה תיאור מדויק.
אבל האוכל ממש לא מיוחד או מקורי.
לגמרי סתמי.
הייתי פעם אחת עם המשפחה של בעלי. מודה שהיינו כ 20 איש ולפעמים קשה לשרת כמות כזו של אנשים שחצי מהם ילדים...
המשפחה שלי גם היתה שם פעם אחת (בלעדי) וממש לא התלהבו.
במשפחה שלי bbb הוא המנצח הגדול במתחם.
אבל על טעם ועל ריח וכו'...
 

החתולית

New member
כמו שכתבתי - נחמדה

מסעדה יוונית עם אוכל חביב ומוכר, ובלי המצאות חדשות או מנות מפילות. לא ציפיתי למשהו אחר, לכן לא התאכזבתי.
 
למעלה