אז מה אכלתם בסוף השבוע?

החתולית

New member
אכלתי חביתה בבאגט והבחור אכל שניצל בבאגט

בדרך כלל אין לי סבלנות לעצור שם, כי צריך לחכות יחסית הרבה זמן לאוכל. הפעם, החלטנו לעצור שם בכל זאת.
&nbsp
הכריך שלי היה טעים והחביתה ממש מצויינת. אבל הכל התפרק ברגע שלקחתי את הביס הראשון
 

mereng

New member
אני למדתי להזמין טלפונית מהדרך, ואז כשאני מגיעה הכל מוכן

מתגעגעת לכריכים הנפלאים של בני, אחד הצ'ופרים בלעבוד בדרום.
 

gastro101

New member
אני לא אוהבת את שפע הכרוב החי שהוא שם , עצרנו שם

לקפה היום חמישי בדרך לדרום , אני שתיתי את טיפת הלימונדה האחרונה מהמיכל- לא ממש לימונית, הוא קפה ולקחתי חפיסת קנטוצ'ינטי - מצוינים
ישבנו בצל העץ, נהננו מנהוף והשקט קמנו ונסענו
אחרי שעה הוא ניזכר- לא שילמנו ! מבוכה גדולה, התקשרנו לבני (מס הטלפון של כרטיסית ניקוב לקפה ) הוא היה משועשע מהלחץ שלנו
נשלם בפעם הבאה ..אגב, גם כשהתקשרתי מהדרך- הייתי צריכה, בעבר, להמתין לא מעט ,לכריכים
 

mereng

New member
טוב אני מאוד אוהבת כרוב בכריכים.

הקנטוצ'יני הנפלאים של בני הם מעשה ידי נירה אשתו, האמנית שגם איירה את השולחנות במתחם.
&nbsp
 

pix37

New member
אורסולה היא מקום מוזר מאוד - אבל טוב שהוא קיים

לא הכל עובד שם בצורה מושלמת אבל מה שיש הוא מספיק מיוחד ומעניין לשבור את השטאנץ הרגיל על מנת להצדיק עצירה במקום ובטח עדיף על מרבית המקומות האחרים בכביש הערבה.
 

החתולית

New member
מסכימה איתך לגמרי

בקרקס פגשתי את הבעלים של המעדניה שממש ליד אורסולה, וכנראה שנעצור שם בפעם הבאה.
 

milk man

New member
המעדנייה

אכלתי שם לפני חודש בערך.מכינים כריכים במקום מתוך מבחר נחמד של נקניקים ו/או גבינות,מוסיפים ירקות טריים

וטעים מאד.לא זוכר מחיר
 

prizman

New member
איך גיליתם את הישוב צוקים?

הייתי צריך לגגל כדי לראות היכן הוא.
 

החתולית

New member
ראשית הוא על כביש הערבה

כביש שאנחנו נוסעים עליו לפחות 10 פעמים בשנה.
שנית, למדתי על קיומם של שני בתי האוכל בצוקים מכתבות וסיפורים של חברות וחברים.
 

prizman

New member
לכתבות גם אני הגעתי בזכות מה שכתבת.

לפחות הצלחתי להבין מגוגל מדוע אני לא מכיר את המקום.
אבל הצלחת לסקרן אותי.
מעניין אותי עכשיו כמה אנשים בישראל כן מכירים אותו.
לא שאגיע למספר מקורב אפילו, סתם אשאל כמה אנשים
שאמורים להכיר את ישראל די טוב.
 

mereng

New member
הרבה הרבה אוכל ביתי.... כולל ניוקי עם פטנט מוזר

היו בעיקר ארוחות ביתיות, אז הכנתי המון אוכל -
&nbsp
סלט חצילים במיונז ושום
סלט חצילים בטחינה
חצילים קלויים בתנור
סלט עדשים שחורות ובטטה
צ'וקור (שבלול בצק פילאס טורקי) במלית תרד וגבינות
בטטות צלויות על מלח גס
פלפלים ממולאים באורז ושבבי סויה - הילדים טרפו בהתלהבות עצומה
&nbsp
מיני ניוקי (קנויים) בשמנת ופסטו- עם פטנט מוזר. חברה שלי השביעה אותי לנסות- לפזר את הניוקי בפיירקס, עליו לשפוך רוטב שמנת מתובל ולאפות בתנור 10-15 דקות. לטענתה זה מתרכך גם בלי בישול במים. ניסיתי (אם כי שמתי 25 דקות, כי השתמשתי בשתי חבילות) - וזה עובד! היא טוענת שאפשר גם עם רוטב על בסיס שמן זית, מודה שעוד לא העזתי לנסות. איכשהו עם השמנת זה נראה לי הגיוני שהשמנת מתחממת והניוקי סופג ממנה את הלחות, לא מבינה איך זה עובד עם שמן זית אבל אנסה.
&nbsp
ולקינוח חיתוכיות של שוקולד וחמאת בוטנים מהבלוג מיספטל - נרשמה התלהבות.
&nbsp
 
למעלה