שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
חולקו פרסי האוכל של טיים אאוט לשנת 2017

הפרסים מחולקים לשני סוגים: חירת קהל ובחירת המערכת.
הקטגוריות קבועות מראש ומתייחסות למסעדות בתל-אביב . חלק מהקטגוריות, כמו חלק מהתוצאות, די תמוהות - מה הקשר בין פטיסרי לשוקולטרי? למה יש הפרדה בין מסעדות יפניות למסעדות אסייתיות, למה הפרדה בין בר לבר קוקטיילים?
&nbsp
בקטגוריות מסויימות הוסף מידע על בחירת המערכת, לעומת בחירת הקהל. דבר המעיד, לכאורה, על הסכמת המערכת עם בחירת הקהל בקטגוריות אחרות.
&nbsp
&nbsp
בחירת הקהל:
אוכל הרחוב: המזנון של איל שני
המעדנייה הטובה: דליקטסן
המסעדה הטבעונית/צמחונית: ננוצ'קה (בחירת המערכת: באנה)
ההמבורגריה: רשת אגאדיר (בחירת המערכת: ויטרינה)
הפיצריה: טוני וספה (בחירת המערכת: ברוקלין)
הגלידרייה: אניטה
הבולנז'רי: רשת לחמים
הפטיסרי והשוקולטרי: בייקרי
ארוחות בוקר ובראנץ' סופ"ש: רשת בנדיקט (בחירת המערכת: האחים)
הבר הטוב ביותר: שאפה (בחירת המערכת: נילוס)
בר הקוקטיילים: אימפריאל קוקטייל בר
מסעדת הקונספט:ה OCD
מסעדת החוף: מאנטה ריי
&nbsp
בחירת פורום טיים-אאוט:
מסעדת היוקרה הטובה ביותר: טאיזו
מסעדת הקז'ואל הטובה ביותר: סנטה קתרינה
השף הטוב ביותר בתל אביב: איל שני
השפית הטובה ביותר בתל אביב: אביבית פריאל אביחי
פרס מפעל חיים: רביבה אפל, מייסדת רביבה וסיליה
&nbsp
המסעדה הכי טובה מחוץ לתל אביב: מיכאל שבמושב לימן
המסעדה החדשה: יא פאן
מסעדת הבשר: הדסון
המסעדה היפנית: יאקימונו
המסעדה האסיאתית: בית תאילנדי
המסעדה האיטלקית: לה רפובליקה די רונימוטי
בר האוכל: קאב קאם
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
https://timeout.co.il/פרסי-האוכל/פרסי-האוכל-2017-זוכים
 
למעלה