מרגז או צ'וריסו?

prizman

New member
מרגז או צ'וריסו?

השאלה מתחילה מכך שאלו לכאורה שתי נקניקיות שדומות באןיין, שתיהן אדומות וחריפות.
אבל כמובן שזה ממש לא נכון, צ'ריסו \זה גם נקניקיות וגם נקניק יבש והוא עשוי ברובו מחזיר ומיעוטו מבקר.
מרגז יהיה עשוי מבקר או כבש, התיבול שונה ואלו רק נקניקיות.
הפעם לא אסחף בסיפור, רק אגיד שבגדול אני מעדיף את המרגז על הצ'וריסו בשתי הופעותיו ושכמובן רק מרגז תוצרת עצמית.
הגעתי לשאלה בגלל שהיום קניתי עוד סוג של מרגז ממעדניה שלישית, עדיין מרגז אינן אוכל תאילנדי לתדהמתי. עוד לא טעמתי אותן.
 

מיתר44

New member
מרגז.

בהחלט עדיפות עלי. אולי טעם נרכש?
אתה מכין לבד? נראה לי מסובך מידי.
 

prizman

New member
ממש לא מכין לבד.

בתוצרת עצמית התכוונתי לנקניקי/ות בוטיק ולא תעשייתיות.
לא חושב שמאוד מסובך בשורה התחתונה אבל ביחס של התעסקות
פר ארוחה זה בהחלט יוצא הרבה.
סיפרתי פעם בפורום אחר שהיית שותף בו על הכנת מעיים ממולאים שזה בערך אותו דבר.
איכשהו הפורום ההוא גווע ואני שרדתי.
זו הייתה מלאכה מפרכת לחלוטין.
 
למעלה