שירשור כתבות מהתקשורת

prizman

New member
לא ממש את הוותיקים.

היא קצת צעירה מכדי להכיר את הוותיקים.
המקומות הוותיקים קיימים 20 שנה לפחות.
 

החתולית

New member
אימפריאל בר נכנס לרשימת 02 הברים הטובים בעולם

אימפריאל - בר הקוקטיילים התל אביבי, נכנס לרשימת 50 ברשימת הברים הטובים בעולם, וגם זכה במקום הראשון בקטגוריית הבר הטוב ביותר במזרח התיכון ובאפריקה.
&nbsp
ליבי שפרלינג מהארץ על הזכייה:
https://www.haaretz.co.il/food/food-news/.premium-1.2457430
 

החתולית

New member
ג'ונת'ן פוד קלאב נסגרת היום

יונתן רושפלד סוגר עוד מסעדה.
שמונה חודשים לאחר שנפתחה, ג'ונתן פוד קלאב נסגרת היום.

אכלתי שם ארוחה אחת, במסגרת ניסוי של מבצע הארוחות העסקיות של דיינרס, והיא לא היתה מצויינת. לא דיווחתי משום שלא שילמתי עבור הארוחה. המסעדה לא היתה מלאה, השירות היה סביר, האוכל היה בינוני לטעמי והיה מאד לא מאוזן - מנה מלוחה מדי, מדי חמוצה מדי וכדומה. כמובן שעוצמת המוסיקה היתה גבוהה, וקשה היה לנהל שיחה, אבל כך היה גם בהרברט סמואל.

המנה הטובה ביותר בארוחה היתה עוגת תפוחים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5026879,00.html
 
כנראה "זכינו" להיות הסועדים האחרונים

היינו אתמול בערב עד הסגירה (לא ידענו שסוגרים היום). היו מאוד נחמדים ושרותיים ואף פונקנו בשתי כוסות לומברסקו וקינוח ע"ח הבית.
הראשונות היו מצויינות.
פורל לעיקרית הוחזר על חריפות בלתי אפשרית אף למורגלת במאודד חריף. התמחור כמובן שערורייתי כ 150 ש"ח ל 200 ג' פורל? איכותי כמה שיהיה.
מנת שקדי עגל היתה טעימה אך הכילה לא יותר מ 70-80 גרם שקדים ממש כך והמחיר? 150 ש"ח.
בתפריטים באינטרנט אין מחירים. אז מה תקום ותעזוב אחרי כל ההכנות?
אז מה הפלא שלא באים?
רושפלד הגיש ביבנה מונטחפיורי אוכל מצויין בכמויות ומחירים סבירים והיה מלא. כל הזמן. כשחזר למחוזות האובר פלצנות נפל.
נ.ב. אצלו לפחות בניגוד לאיל שני לפחות רוב האוכל טעים.
 

Nרב

New member
חיקוי סיני למזנון :-D

http://m.ynet.co.il/Articles/5026814 ( לא הצלחתי לפתוח את ההודעה הפותחת של השרשור בנייד כי היא ללא תוכן)
 
למעלה