שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
אבי אפרתי מסכם את השנה

"בלי מסעדת השנה, עם שלל סגירות מבאסות, שפע של ארוחות רעות ושממה בתחום הפיין דיינינג - סיכום שנת תשע"ז במסעדות של אבי אפרתי יצא עגום במיוחד. איפה בכל זאת מצאנו נקודות אור השנה?"
&nbsp
https://food.walla.co.il/item/3097882
 

החתולית

New member
חיליק גורפינקל על אוזריה

בפייסבוק כתב גורפינקל:
"המון שנים התעלמתי באלגנטיות ממסעדת 'אוזריה'. לא בגלל שהיה לי משהו נגדם. פשוט ממש מול אוזריה ממוקם המקום האהוב עלי בעולם כולו - בית המרזח של אדון מתיתיהו לנדשטיין. זה שאתם מכנים בגסות 'מתי המקלל'. ההפסד, כך הסתבר לי, היה כולו שלי."
&nbsp
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001205546
 

prizman

New member
החיליק הנ"ל כותב בגלובס.

מסיבה שלא ברורה לי רוב הכתבות שעד לא מזמן היו מוגבלות לקריאה.
מילא אם הן אכן היו כתבות באיכות גבוהה אבל הן לא היו כאלה.
איכשהו זה פסק לאחרונה אבל איכות הכתיבה לא השתפרה.
מוטב שהגורפינרל הנ"ל יפסיק לכתוב.
 

dror2311

New member
גם אני אוהב את כתיבתו, איש רב זכויות בקולינריה המקומית

 

erezavn

New member
אין לי בעיה עם הכתיבה שלו.

יש כמה וכמה מבקרים שרמת הכתיבה שלהם רעה יותר.
הבעיה שלי בהקשר של גורפינקל היא שהוא יותר מדי נחמד וחיובי, מה שמעורר אצחלי חשד שהוא כותב רק על מסעדות של מסעדנים ושפים שהוא מכיר אישית, ומנסה לצאת איתם נחמד בכל מקרה. אפילו הדיווח שלו על מתחם אמריקה, שנקטל ברוב הביקורות (בצדק לטעמי) נוטף נחמדות וחיוביות:
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001199844
 

erezavn

New member
בהחלט יכול להיות..

אני כבר שנים קורא את ביקורותיו ותמיד משהו בהן נראה לי מתנחמד מדי. זו תחושתי ודעתי. אולי אני טועה...
 

trilliane

Well-known member
מנהל
יש מבקרים שבוחרים לפרסם רק ביקורות חיוביות. קוטנר למשל הצהיר

שאם הוא לא אוהב הוא פשוט לא כותב. יש אנשים שלא נעים להם לפגוע ורוצים להיות "בסדר" עם כולם; מעין גישה של "אם אין לך משהו טוב לומר, מוטב שתשתוק".
 

Nרב

New member
פוסט בעמוד הפייסבוק של "בואו לאכול איתי"


נפתחת ההרשמה לעונה הבאה של "בואו לאכול איתי" שתהיה עונת זוגות.
זוגות המעוניינים להשתתף בתכנית מוזמנים לפנות למייל
[email protected]
או למספר 054-9717171
https://www.facebook.com/Dine.Israel/
 

trilliane

Well-known member
מנהל
צ'יפס במשלוחים אף פעם לא הגיע אליי חם ופריך

כולל במקרים שחברים אספו מיד כשהמשלוח היה מוכן ונסעו ישירות אלינו (דקות ספורות). בעיה נוספת היא הפריכות – מכיוון שהוא נארז חם האדים מתעבים בקופסה והוא סופג לחות בדרך (גם נייר סופג לא עוזר). הפתרון היחיד שמצאתי לכך הוא להכניס אותו לתנורון (טוסטר אובן) לכמה דקות. כיום אני כבר לא טורחת להזמין, גם ככה יקר ומיותר; יש לי צ'יפס במקפיא שאני יכולה להכין בתנורון בעצמי (בדיוק לטעמי והרבה יותר זול). פחות רלוונטי אם מזמינים למשרד, לכן במקרה כזה הייתי מוותרת (אלא אם במקרה עובדים מעל סניף מקדונלדס...).
&nbsp
נ.ב.
15 ש"ח על משלוח ועוד 7 ש"ח טיפ לשליח? כשאני משלמת על משלוח (ועוד מחיר גבוה) אני לא מוסיפה טיפ לשליח, אלא בנסיבות חריגות (מזג אוויר גרוע / קומה גבוהה בלי מעלית / הזמנה ענקית וכו').
 

החתולית

New member
הזוי. לכאורה מפר את פסק הדין של בג"צ

לדעתי, הרבנות מרימה בלון ניסוי.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה לי איום כמו תביעות SLAPP או פשוט "שיטת מצליח"...

זו ממש לא הפעם הראשונה שהרבנות חורגת מסמכותה וגם לא הפעם הראשונה שבג"ץ פוסק נגדה. מבחינתם כנראה כל הדרכים כשרות והם מרגישים שאין להם מה להפסיד; לדעתי הם מפסידים את שארית הכבוד שאולי עוד נותרה למישהו בציבור כלפיהם... פשוט ממשיכים להמאיס את עצמם על אזרחי המדינה. מבחינתי סבבה, הם רק כורים לעצמם את הבור.
 
למעלה