שירשור
שבועי

passioneta

New member
המלצה למיקסר? גם ללחמים וגם לעוגות

לא אופה המון, אבל כשכן - ברצינות
 

החתולית

New member
כשחיפשתי מיקסר בחרתי בקיטשן אייד

כל האופות והאופים המליצו עליו, וסמכתי על ההמלצות. בינתיים הוא לא אכזב אותי.
 

Sanchez

Member
אישתי משתמשת כבר כמה שנים עם K-MIX של קנווד...
מאוד מרוצה וללא שום תקלות.
 
קיטשןאייד

ואם יש תקציב אז החצי מקצועי:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836571


לי יש את הרגיל כבר 16 שנה. סה"כ עובד. חלק פלסטיק של המחבר בין הבסיס למנוע נשבר לפני כמה שנים. הוא סוחב.
היו שנים שבאמת קרעתי לו את הצורה עם בצקי לחם. ק"ג קמח קורע אותו.

וגם בגלל העיצוב
 

inבאלי

New member
קנווד

לי יש קנווד חצי תעשייתי ואני משתמשת בו ה-מ-ו-ן כולל בצקים לעוגות שמרים וללחמים, בצקי מחמצת וכולי. הוא, למשל, מתמודד בקלות גם עם בצק שמובסס על קילו קמח.
לאמא שלי יש דגם אחר של קנווד שנקנה לפני שנה לערך(הקודם שבק חיים אחרי 46 שנים!) וגם בו אני מכינה בצקים בקלות.
הניסיון שלי עם קיטשן אייד אצל חברה היה פחות מוצלח והרגשתי שהוא הרבה יותר מתאמץ בהכנת בצקי שמרים.
בסופו של דבר, ההתלבטות היא בין קנווד לבין קיטשן אייד - לכל אחד מהם עדת מעריצים בקרב האופים.
בזמנו היה גולש בפורום מתכונים בשם פוקסי שכתב מדריך לבחירת מיקסר. אולי הוא יסייע לך בהחלטה.
 

prizman

New member
מסכים איתך.

גם לדעתי קנווד שלא התקשה להתמודד עם קילו בצק. אבל יש את חסידי הקיצ'ן אייד וכבודם במקומו מונח.
הדבר היחיד שאני יכול להגיד לזכותו זה העיצוב. הוא באמת יפה. הקנווד נראה משעמם לעומתו.
פוקסי לדעתי עדיין בפורום מתכונים.
 

passioneta

New member
תודה - אני מניחה שיש לך את המייג'ור - שמעתי שהוא

בעייתי בהקצפת ביצים ובכמויות קטנות. מה הנסיון שלך עם זה?
תודה
 

inבאלי

New member
אני לא זוכרת שנתקלתי בבעיה

שאלתי את אמא שלי והיא חושבת כמוני.
 

inבאלי

New member
אם אני אזכור אני אנסה היום להקציף כמו קטנה

סיפרתי לקולגה על מהש כתבת לגבי כמויות קטנות וגם הוא שמע את מה שכתבת...עכשיו אני סקרנית.
 

passioneta

New member
תודה

במסרים נשלחה לי הודעה :
"בקנווד ניתן לשנות את הגובה של האביזרים. מסיבה כלשהי הם מכוונים לא טוב ובאמת לא מגיעים לתחתית הקערה. אבל זה ניתן לשינוי בקלות.
&nbsp
לי יש k-mix. הוא עושה את העבודה אבל רוקד בצורה ממש קיצונית. "
&nbsp
וגם בעמוד של קנווד באנגליה מדברים על שינוי גובה המקצפה, נשמע לי הגיוני.
 

inבאלי

New member
חלבון אחד הוקצף בקלות

בשביל הניסוי, הקצפתי כעת במקיסר של אמי(קנווד מייג'ור פרמייר) חלבון של ביצה קטנה והתוצאה מצוינת.
 

gastro101

New member
עוגת לימון ופירות יער של מאפית לשה- מצפה רמון

אם אתם בדרך לאילת, הכביש דרך מצפה פחות עמוס
עצרו ב"לשה"- לקפה, כריכים משובחים- קממבר עם ריבת שזיפים, למשל
קבלתי משלוח של עוגת לימון ופירות יער- מעולה ! רכה, לימונית ובתוכה פירות יער חמצמצים אף הם. פשוט שיר של עוגה !
חבל שמצפה כל כך רחוקה...
 
למעלה