שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
ויטרינה חוזרת לאבן גבירול

ויטרינה המקורית נסגרה כשהחל השיפוץ בבניין בו שכנה. עכשיו היא חוזרת לרחוב אבן גבירול, ותפתח במיקום בו שכנו בעבר אלבה ופטיסרי ג'ראלד, בפינת שאול המלך.
&nbsp
https://goo.gl/1brUxT
 

prizman

New member
טוב לשמוע.

בביקור הנוכחי היא לא הסתדרה על מסלול ההליכה שלי, המיקום היה קצת מוזר, בביקורים הבאים
היא כבר תשתלב כפי שהיה בביקורים הקודמים.
חוץ מהפעם הזו לא קרה שהחמצתי אותה.
אם כבר, אוסיף על וולפנייטס. אכלתי שם פעמיים בביקור האחרון.
הפעם הראשונה הייתה סבירה. הפעם השנייה הייתה גרועה. פעם שלישית לא תהיה.
 

החתולית

New member
לא מבינה את ההתלהבות מוולפנייטס

השירות לא טוב, ההמבורגרים לא משהו והדבר היחיד החיובי הוא המיקום.
&nbsp
 

erezavn

New member
הייתה התלהבות כשהם פתחו. עכשיו - ממש לא.

הם התחילו טוב והצטיירו כרשת איכותית בתחילת הדרך אבל מאז דעכו מאד.
 

oreldi

New member
ואני לא מבין את ההתלהבות מהויטרינה

המבורגר בינוני, צפוף המוני ורועש, ועובדים חצופים וגסי רוח. כנראה שאלה התנאים להצלחה בתל אביב
 

YosMan1

New member
אני דווקא מאד נהניתי ב 4 ביקורי בוטרינה וגם העובדים היו בסדר

גמור. (מדבר על המקום הישן באבן גבירול).
יש למקום קטע מסויים וצריך לזרום איתם.
זה בכל זאת דוכן, לא מסעדת ישיבה. לא מתאים לכולם.
פעם אחת באתי - די בהתחלה - עם בני החייל בשעה 11.00, שעה לפני הפתיחה, בני היה חייב לנסוע לבסיס (בדרום) תוך זמן קצר. הם היו מאד נחמדים, הדליקו את הגריל במיוחד בשבילנו והכינו לנו המבורגרים מצויינים.
 

oreldi

New member
הקטע של המקום זה לזלזל ולהתעלם במופגן מלקוחות

ועם זה אני ורבים אחרים מעדיפים לא לזרום. אין לי בעיה עם דוכן רחוב, אני אוכל במקומות הכי נידחים שיש, אבל יש סטנדרט מינימלי של התנהגות אנושית. בויטרינה הסטנדרט הזה לא קיים
 
לא הכרת אותה בהתחלה

הצלחת היתר של המקום דפקה את כל מה שהיה כיף מאוד בו.
בתחילת הדרך זה היה מקום שדווקא השירות האישי היה הצד החזק שלו - בשנים הראשונות הרבה מהלקוחות הכירו זה את זה, הבעלים הכיר את הלקוחות הקבועים בשמותיהם, פינק פה ושם בדברים קטנים ו"תטעמו את זה, אני חושב להכניס לתפריט" או אפילו בעיצוב צלחת מצחיק המותאם לאדם שהכיר, האווירה היתה נהדרת והצוות מאוד מקצועי ומלבב. ההמבורגר היה מצוין (אין לי השוואה להיום, לא הייתי בויטרינה כבר שנים), ולמען האמת בתחילת הדרך ממילא ההתמקדות היתה בנקניקיות עם מבחר גדול בהרבה ממה שהיה בהמשך.
באמת, הויטרינה בתחילת דרכה זכורה לי כמקום שבו חוויית השירות היתה יוצאת דופן, שגרמה לך לחזור. היתה פעם אחת שדיברנו בינינו כשישבנו על הבר על זה שלקח לנו 30 דקות למצוא חנייה (אנחנו לא מתל אביב), והבעלים מיהר לתת לנו טלפון כדי להודיע בפעם הבאה והוא יתחיל להכין את האוכל כדי שיהיה מוכן עד שנגיע, או יביא לנו לרכב כדי שנעשה טייק אוויי בלי למצוא מקום לעצור... כשניצלנו את ההצעה בהזדמנות אחרת, הוא אשכרה התקשר פתאום שהוא רואה מקום חנייה שבדיוק התפנה והוא שומר לנו אם בא לנו בכל זאת לחנות ולאכול בפנים...

בעקבות ההצלחה נהיה עומס. היה תור מעיק, הצוות התחלף וכנראה שעם העומס קשה למצוא אנשי צוות שנשארים לטווח הרחוק, מתמקצעים ושמים את הדגש על השירות כמו שהיה פעם, וממילא לא ריאלי לעמוד ולחכות בעיניי כל כך הרבה זמן לכסא פנוי, או להזמין אוכל שאצטרך לחפש מדרכה פנויה לשבת עליה כדי לאכול אותו - אז לא היה גם טעם לנסות, וכך הקהל הקבוע המקורי גם נעלם.
 

oreldi

New member
הכרתי אותה פעם אחת לפני שנתיים

ו"הדייט" הסתיים בשלום ולא להתראות.
10 דקות הליכה מהויטרינה נמצא ההמבורגר הטוב בארץ, בעיניי בלי מתחרים בכלל- ההמבורגר של מיט בר. אם אני באיזור ובא לי המבורגר- אני תמיד אבחר במיט בר
 
אין לי מושג איך זה עכשיו

כמו שאמרתי זה היה אחרת בתחילת הדרך (נפתחו לדעתי ב-2011 או ב-2012). בשנים האחרונות עמוס מדי וזה כבר שונה לגמרי, ובכל מקרה לא יצא לי להגיע לשם שנים כדי להביע דעה עדכנית.
 

החתולית

New member
מבחינתי ויטרינה זה נקניקיות עם צ'יפס

תמיד סיפרו על הצוות הלא נחמד, אבל במעט הביקורים שלי באבן גבירול, השירות היה בסדר. לא היו מאד נחמדים, אבל היה שירות סביר בשביל דוכן אוכל רחוב.
 

prizman

New member
לא ניתקלתי בשום חוסר נחמדות של הצוות

ואכלתי שם לפחות חמש פעמים.
 
אני מכיר עוד מישהו שהחרים אותם שנים

כי נתי הבעלים עקץ אותו באיזה אמירה סרקסטית כשהחבר היה במקום ושאל על מחירים.

מצד שני לי תמיד היו שם חוויות חיוביות (להוציא איזה נפילה מקרית פה ושם של אובר-קוקינג). ההמבורגר האהוב עלי בעיר וגם זול בהרבה מהמתחרים שלו (ע"ע ההוא מה-190 שקל לצלחת פירות)
 

prizman

New member
ממה שאני זוכר

יש להם תפריט עם מחירים, אבל כאמור בביקור הנוכחי לא הייתי שם כך שהפעם האחרונה
שאכלתי אצלם הייתה לפני שנתיים ובאבן גבירול.
הצוות היה נחמד, נתי היה נחמד והכל היה יופי.
אני לא ניתקלתי שם בשום בעיה. גם לא החברים שבאו איתי.
ושוב גילוי נאות, נדמה לי שמכרה שלי אמרה לי לפני כמה זמן שעבדה עם נתי היכנשהו, לא יודע איפה.
בכל מקרה נתי לא ידע על הקשר שלי איתה, הוא סתם היה בסדר.
 
אני מסכים איתך

אני לא מכיר את נתי שום היכרות אישית והוא תמיד היה מאוד שירותי. יותר מזה, פעם, דיי בפתיחה של הסניף בלילנבלום, החזרתי המבורגר שם שהגיע וול דאן. הוא הכין לי מנה חדשה ומוצלחת.
שבועיים +/- אחר כך הגעתי לשם עם חבר. הוא ניגש אלי וביקש להוציא לנו צ'יפס גדול חינם כי הייתה פאשלה בפעם הקודמת שהייתי שם (להזכיר - זה היה שבועיים קודם, היה תור מטורף במקום בפתיחה ואנחנו לא מכירים בשום צורה).

ציינתי את עניין החבר המחרים כי אני יודע שיש אנשים שהגישה של העובדים במקום לא באה להם בטוב, אם ננסח את זה עדין.
 

החתולית

New member
מה אוכלים הטבחים באונזה?

כתבה בסדרה על ארוחות צוות במסעדות. הפעם על ארוחת הצוות באונזה שבשוק הפשפשים ביפו (מסעדה אהובה על amirline).
&nbsp
https://goo.gl/gAU5UT
 

amirline

New member
אכן אונזה היא אהובתי ... יפה שזכרת


או שקשה לא לזכור כי אני מציין אותה בכל הזדמנות
 

החתולית

New member
אני זוכרת דברים כאלה


מה חשבת על הכתבה ועל ארוחת הצוות? עניין אותך לקרוא מה אוכלים האנשים שאתה אוהב את האוכל שלהם? לראות תמונות שלהם?
 
למעלה