חוות צוק המעדניה - חידושי קיץ
בחוות צוק-המעדניה ברמת אביב, מציעים בימים אלה מנות קייציות מחומרי גלם עונתיים המגיעים היישר מחוות צוק, שבעמק האלה.
 
בין מנות הקיץ החדשות, אשר יוגשו לאורחים בהתאם לחומרי הגלם הטריים שיגיעו למסעדה מהחווה:
במיה מצרית גדולה המוגשת על לבנה עם סלט עגבניות חריף. הבמיה גם מוקפצת עם עגבניות שום וזעתר כתוספת לדג או לבשר;
לוביות ושעועיות שונות המוגשות חיות כסלט חריף עם בצל, נענע, כוסברה, עגבניות שרי וצ'ילי ברוטב פיקנטי או כתוספת בטאבולה בורגול;
מגוון דלעות מהן מכינים מנות מיוחדות, ביניהן: דלעת פלרמו בגריל ועליה סלט ירוקי חווה עם דלעת מוחמצת, שרי צנונית ובצל או ריזוטו דלעות צלויות עם פרמז'ן ומוצרלה בופלו; פקוס, המשמש תחליף למלפפון וממנו מכינים בין היתר סלט ירקות צלויים, בתוספת במיה בגריל, עגבניות צלויות וגבינה צ'רקסית מחוות צוק;
סלט קפרזה אבטיח עם בזיליקום, בצל, חומץ בלסמי, שמן זית, מיץ לימון, בוקטיני בופלו וגבינת פטה; ועוד.
 
ירקות נוספים אותם מגדלים בחווה ומשלבים במנות המוגשות במסעדה:
מגוון סוגי חצילים - לחצילים הלבנים והסגלגלים מרקם עדין וקרמי, ומכינים מהם מנה של חצילים שרופים עם יוגורט, טחינה גולמית, סלסת עגבניות וצנוברים; את החצילים התאילנדים מקפיצים עם שום ופלחי לימון ומגישים עם שיפודי פילה בקר וסלסלת פלפלים; החצילים הירוקים נכנסים לתבשיל קארי ירוק וחלב קוקוס.
עגבניות מהן מכינים מטבוחות חריפות; מרקי גספצ'יו; סלטי במיה ועגבניה עם ארנצ'יני גבינתי; עגבניות צלויות מיובשות; עגבניות שרי מיובשות בשמש בייבוש איטי, בעלות טעמים עזים וכו'.
4 סוגי קישואים – רגיל, כוכב, מפוספס וזוקיני; מהם מכינים למשל סלט קישואים עם זיתי טאסוס, בצל סגול, פטרוזיליה מסולסלת ופטה; פרחי קישוא ממולאים בטלה וגבינה צ'רקסית מהחווה על יוגורט עזים; מרקי קישואים קרים עם יוגורט עזים מהחווה; מילפיי – קישוא, חציל, דלעת, בצל, פלפל, גבינה צ'רקסית עזים ויוגורט מהחווה.