הדסון או מקום של בשר?

CherryBlini

New member
הדסון או מקום של בשר?

לארוחת צהריים משפחתית.
בהדסון אף פעם לא הייתי, את מקום של בשר אני זוכרת לטובה אבל לא ביקרתי שם כמה שנים טובות...
 

החתולית

New member
אני אוהבת את שתיהן

אם עדיין לא אכלתם בהדסון, אולי שווה לנסות אותה.
&nbsp
עברו על התפריטים וראו אם יש מנות ראשונות שיותר מוצאות חן בעיניכם באחת המסעדות, שקלו את נוחות החניה וההגעה מבחינתכם. בסופו של דבר, שתיהן מצויינות.
 

karpe

New member
הדסון ללא ספק !

&nbsp
מקום של בשר לא רע, אבל הדסון בליגה אחרת, זה באמת הבשר הכי טוב שיש למצוא בארץ לדעתי (ובדקתי די הרבה..).
ממליץ להזמין מראש אחד מהנתחים המיוחדים. הדסון קאט (שזה פילה ושייטל), או לונג איילנד (סינטה עם שייטל), או דלמוניקו (סינטה על עצם) או אנטריקוט על העצם.
אנחנו היינו שבוע שעבר, שלושה אנשים, הזמנו 4 ימים מראש הדסון קאט 450 גרם ואנטריקוט על העצם 600 גרם (ברוטו). אלה היו מנות של אושר צרוף, באמת שאין לי מילים לתאר, פשוט בשר משובח ועשוי בצורה מושלמת. שתי המנות עלו 580 ש"ח כולל 5 תוספות, אז בערך 190 ש"ח לאדם על עיקרית ותוספת, זה לא זול בכלל, אבל בהחלט שווה את זה (יצא בערך 300-320 גרם נטו נטו לאדם, בלי פחת).
&nbsp



 

CherryBlini

New member
תודה על התגובות!

אמא רצתה נווה צדק אז הלכנו למקום של בשר.
למנות הראשונות לקחנו קלמרי מטוגן מוצלח וסלט קיסר בינוני.
לעיקריות: סינטה על העצם, אנטריקוט ושתי מנות פילה.
הבשר היה טעים ועשוי טוב, במיוחד האנטריקוט.
בתוספות גראטן תפוחי האדמה והתרד המוקרם הצטיינו, השעועית הירוקה הרגישה סתמית וירקות השורש האפויים היו חביבים.
לקינוח הזמנו פילו עם תפוחים וקרם שניט.
שני הקינוחים קצת איכזבו: הפילו המגולגל עם התפוחים היה קר וזה היה מוזר כי הוגש עם גלידה קרה. בצק העלים של הקרם שניט היה טעים, אבל קרם הפטיסייר היה צמיגי.
&nbsp
האקוסטיקה במקום לא טובה לדעתי, היה הרבה רעש גם מהשולחנות הצמודים וגם ממכונת הקפה.
סה"כ היה לנו נחמד גם אם לא מרגש.
החשבון יצא 600 ומשהו ש"ח וכלל דמי חליצה של 45 ש"ח ליין שאבא הביא.
פעם הבאה הדסון, פעם אחרי זה NG

&nbsp
 
למעלה