קצת על מנהטן

מיתר44

New member
קצת על מנהטן

תמיד עדיף עלינו חדר עם מטבחון, בו אפשר לבלות ארוחת בוקר
ולפעמים גם ערב, שכן כהרגלנו אנו אוכלים dinner בצהריים.
זו הסיבה שהתחלנו את שהיתנו במנהטן ביום רביעי ה 14/6
ב whole food market שנמצא ממש מול בריינט פארק על השישית.
שם שטפתי את העיניים (מחלקת האיטליז למשל) וגם קניתי תירס אמריקאי מתוק! שאני ככ מכור אליו.
עוד באותו ערב סעדנו ביפנית Szechuan Gourmet: מבחר סשימי
שכלל אוקטפוס, קס״ז מצויינים וצלחת סלט ירק מוקפצים. לקינוח לקחנו מבחר מתוקים שכלל עוגת גבינה ומושי מצויינים.
המשך יבוא.









 

מיתר44

New member
את התירס אכלתי לארוחת הבוקר

בעודי מתענג על עסיסיותו ומתיקות שיניו המקסימה, אני מיצר על כי בארץ אין למצוא כזה (לפחות לא בשווקים
הרגילים.



 

מיתר44

New member
למחרת היום 15/7 עשינו מדיטציה מול הליברטי

במקום בו מפליגות הספינות לסיבוב.
שם גם אכלנו נקניקייה בלחמנייה - לראשונה ולאחרונה. לא משהו.
את ארוחת הצהריים עשינו בהמבורגרייה צפופה ורועשת עד כי אין באפשרותך לשמוע את גריסת האוכל בשיניייך.
המבורגר קלאסי, טעים שבו מרגישים את איכות הבשר ומנת צ'יפס עם פירורי בייקון מטוגנים (מנה ממכרת) סגרו
את פינת הרעב. Black Iron Hamburger.
לידי אכלה כנפיים מטוגנות ומצופות בפירורי לחם, סלט לבבות חסה.
לגמנו יין. :)

 

מיתר44

New member
קופץ להיום - 20/6. תעזבו מכל שוק אוכל אחר. רוצו לצ'לסי מרקט

החוגג 20 ומתיישן לטובה כמו יין. אומרים לי שהמחירים כמו בשרונה.
בדיחה זולה, להשוות. החנויות, השירות, הקהל ובכלל - אמריקה זה ניו יורק
ושרונה זה לא.
טעמנו קפה טוב אצל דוידוביץ׳ ואכלנו ארוחת סושי בדגייה הנהדרת, שם ימצא מי
שחשק באוייסטרים זולים (1 $ בהפי האואר) או בלובסטר , זה המקום.
גילינו דוכן של שף zahav ועוד דוכן של טחינה וחלווה ישראלית. לצד המון דוכני העולם
גן עדן לחובבי אוכל.

 

מיתר44

New member
וזה שהיה לנו: קונוס ואומקסה

לא הכי עם סושימןצמוד אבל מספיק טוב לארוחה טובה מאוד.
בטח בקנה מידה ישראלי הכי צפונה מג׳פניקה.

 

מיתר44

New member
ראמן Ippudo וטיול הטיימס סקוור

ערב יבש (יחסית) ונעים, הוציא אותנו לטיול מה 39
ועד ל 52 דרך הרבה תיאטראות ברודוויי.
איפודו היא מסעדת ראמן מומלצת וזה בדיוק
מה שהתאים לי.
הזמנתי את הראמן הבסיסי עם תוספת צד של עלי
חרדל מוחמצים. במרק שלא היה צלול הרכב
טעמים מצויין, איטריות דקות, פרוסות של בשר חזיר
עסיסיות, ועוד מינים מההגדה היפנית: צ׳אשו חזיר, מנמה,
גיניגר אדום מוחמץ, וגם - בצל ירוק (אנחת רווחה
לפגוש חבר מהגינה). זר אבל - טעים וממש ממש לא משעמם
למרות קערת הענק ומערם האיטריות. כן, למי שמסיים
את הפסטה ונשאר לו מרק - יצעק סיסמה מסויימת
ומיד יזכה במנת פחמימות נוספת.
לידי הוזמן סלט ירקות ומנת טופו אגדשי גם הם
מועשרים ורבי פני טעמים.
ואוו. איך אהבתי.
חמישים ירוקים כולל 2 סודה, 2 קולה
אזהרת מסע: אין הזמנות! באים, נרשמים וממתינים לתורכם
 

מיתר44

New member
בקשת המלצה: מסעדה מכסיקנית במנהטן.

הכי טובה שאתם מכירים. יש פה קרייבינג
שדורש.
תודה
 

Lorenzo5

New member
יש לי שלוש המלצות בסגנון שונה בשבילך

אוכל מקסיקני מאוד נוכח בעיר, במיוחד בשנים האחרונות, ויש כמה סגנונות שונים בהתאם למה שאתה מעדיף :

1. אם אתה מחפש אווירה תוססת עם מוזיקה מקסיקנית ו׳אנשים יפים׳- לך ל La Esquina בסוהו. האוכל יהיה טעים אבל לא מקורי או מיוחד, בעיקר טאקוס, אנשים באים לפה יותר בשביל האווירה וכי המקום נהיה מאוד מפורסם ונחשב ל׳מאסט׳ של הרבה תיירים בעיר.

2. אם אתה מחפש מקסיקני שיהיה יותר Upscale , אז לך ל Toloache במידטאון. מנות מקוריות ויוקרתיות יותר, אווירה של מסעדה יותר חגיגית (אבל לא ברמה של דניאל בולוד וכו׳), ואוכל טעים.

3. והכי טובה בעיניי: אם אתה מעוניין באוכל מקסיקני אותנטי ושווה במיוחד ואתה מוכן קצת לנסוע בשביל זה (אני מבין שלקחתם דירה במידטאון), אז El Camion באיסט וילג׳ היא לדעתי הבחירה הנכונה. מסעדה כיפית וצעירה, לא יקרה, הבעלים מגוואדלחרה והמנות מצויינות אחת אחת. באתי פעם אחת עם קולגה מהעבודה ממקסיקו סיטי ומאז חזרתי עוד מספר פעמים. אם תלך לשם, ההמלצות בעיניי: Elote (אמרת שאתה אוהב תירס וזו מנת דגל שלהם עם צ׳ילי וגבינת Cojita), ומנות השרימפס- השרימפס דיאבלו עם פריחולס ופהיטס שרימפס או קרניטס. ואם כבר תהיה בשכונה ממליץ לך לעשות סיבוב בSaint Marks', רחוב שווה עם אווירה צעירה ומלא ברים, ותוכל לקחת קינוח במומופוקו מילק בר של דיוויד צ׳אנג, או בצ׳יקלישיוס.

ממליץ לך לעשות גוגל על שלושתן ולראות פשוט לפי ה yelp והתמונות מה הכי מדבר אליך. מקווה שעזרתי=]
לורנצו
 
דוד המלצתי לך עליה כבר בעבר

אכלנו שם עם הקוסטרים והיה נהדר
COSME
ב35east 21st street
tel 2129139659
 
למעלה