היציאות לחו״ל מקלקלות לנו ׳תחגיגה
אכלתי אתמול וביום שישי בשתי מסעדות ״נחשבות״, בכל אחת מהן ישבנו ארבעה, הוצאנו בסדר גודל
2k שקלים, ולא ממש התפעלתי מהאוכל. הכל היה בשבילי ״בסדר״ כולל השירות אבל לא הרגשתי
באף מנה התעלות של ווואו - השף עשה משהו יוצא דופן שלא אוכל לשחזר בלי מאמץ ובלי להשקיע
שנים בלימוד ואיסוף קרדיטים על התמחות.
משהו רע עובר עלי וזה כנראה בגלל הנסיעות התכופות (לפריז ולטוסקנה). שם, מסתבר, האוכל (הרבה)
יותר טוב וטעים לי.
יחד עם זאת, בחמישי סעדנו בעזורה התל אביבית. להמלצתו של אלירן, הבעלים, בחרתי במנת
קבב טלה שהוגש על פיתה עיראקית (אש-תנור בלשון הירושלמים) והיא מלווה בסלט חציל מעושן ונושכני ובמבחר
ירקות משופדים. מה אומר לכם ידידי - מנת שף. לא פחות!