שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
A Day in the Life of a Food Runner

מגזין EATER ענד צמידי כושר על זרועותיהם של מגישי המנות בשתי מסעדות ניו-יורקיות.
להבדיל מהמלצרים הלוקחים הזמנות מלקוחות, הראנרים הם אלה המגישים את המנות היוצאות מהמטבח.
&nbsp
אחד מהראנרים הוא עורך דין צעיר ששמו ארז טלמון (מעניין
). הוא עושה כ- 18,000 צעדים במשמרת.
&nbsp
https://www.eater.com/2016/6/30/12052564/food-runners-tracked
 

החתולית

New member
ראיון עם עזרא קדם, מאמר של רינה פושקרנה

ב- YNET ראיינו את השף עזרא קדם, ונתנו מקום למאמר של רינה פושקרנה שכתבה על המעבר לישראל ועל דרכה בתחום המסעדנות.
&nbsp
ראיון עם עזרא קדם:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4960217,00.html
הפסקה האחרונה בראיון:
אם היית צריך לתת טיפ אחד לצעירים שנכנסים לתחום המסעדנות, מה היית ממליץ?
"תהיו טבחים. המילה 'שף' היא מילה גדולה, ולרוב מיותרת. אין קיצורי דרך. אנחנו לא צריכים כוכבים ולא שפים. אנחנו צריכים אנשים שרוצים להיות במטבח ומוכנים לעבור את הדרך הזאת לאט, לאט שלב אחרי שלב, וללמוד את כל השכבות שמהם עשוי התחום המרתק הזה".
&nbsp
&nbsp
המאמר של רינה פושקרנה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4962545,00.html
&nbsp
&nbsp
 

Gרר

New member
באטליה מאשרים לאכול פסטה כל צהרים


להפתעתם של נאמני הפליאו
 

Gרר

New member
לי יש את ספר החוקים שלי והוא מאד פשוט

חוק מספר 1: בכל דבר שמכניסים לגוף אפשר למצוא משהו שלילי, לכן כשאתה מוריד מהתפריט משהו אחד לטובת משהו אחר יהיה בזה תמיד גם תועלת וגם נזק. מסקנה: לאכול כמה שיותר מגוון. לפחות ככה לא חסר לגוף שום דבר שהוא צריך.

חוק מספר 2: מינון מינון מינון. ברור שיש דברים שאם אוכלים אותם בלי הגבלה מזיקים לגוף. לכן ביום יום, שזו המאסה הקריטית, משתדלים לחשוב קצת יותר על הגוף ומשתדלים לאכול קצת יותר שפוי מבחינת המינונים, אבל באחת לכמה זמן שאני כבר יוצא למסעדה המטרה היא להנות מהאוכל ולכן אני משאיר את הבריאות לחכות לי מחוץ למסעדה ואוכל בלי לחשוב על מה כן בריא ומה לא בריא.

זה הכל. נורא פשוט.
 
למעלה