דלידה - שבוע ליקוט
השף דן זוארץ יגיש תפריט ליקוט מיוחד במסעדת דלידה מיום א' 26/3 עד יום רביעי 29/3. התפריט יכלול מנות עם עשבי בר - עולש, גדילן, סרפדים, פרחי שום, חוביזות, חרדל בר, מרוות ירושלים ועוד.
המסע אל תפריט הליקוט של מסעדת דלידה התחיל לפני כמעט שנה, כשהשף דן זוארץ יצא ללקט בסופ"ש עם חברים בהרי ירושלים, ונדבק בחיידק. מאז התחיל להתעניין ולהכיר מלקטים, אזורי שונים בארץ ואת היבולים העונתיים.
 
זוארץ החליט לאסוף מספר מלקטים מאזור מטע, הרי ירושלים ורמת הגולן, הוסיף ליבול שלהם את הליקוט האורבני שלו באזור יפו, וליצור שבוע של תפריט עונתי שכולו – ליקוט.
 
בין המנות בתפריט:
סלט בר (סלט חסות מהיער, בייבי שקדים ירוקים ופירות יבשים) 42 ₪,
 
סשימי דג, קרם עולש בר, גבעול גדילן, שמן סרפדים, אספרגוס בר, פרחי שום. 54 ₪,
 
פיצה חוביזה, טונה מעושנת, חלומי, עגבניות לחות ועלי חרדל 48 ₪,
 
ראגו קלמארי, קרם תירס, פסטו חרדל, שורש גדילן, בריוש מקורמל 44 ₪,
 
מרוות ירושלים ממולאת בייקון וחיטה, צ׳אטני אפרסמונים ויוגורט. 52 ₪.
את תפריט הליקוט ישלים תפריט ספיישלים של יינות מקומיים כמו, שורק בלנד GSM 2014 ושורק שנין בלאן.