השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע חמים וטעים,
החתולית
 

החתולית

New member
רשת מוזס - חדש וישן בתפריט ההמבורגרים

רשת מוזס משיקה תפריט המאחד את מנות הזהב מכל השנים לצד קטגוריית THE BURGER MANIA: מבחר של 13 המבורגרים קלאסיים ומיוחדים, החל מההמבורגר הקלאסי, דרך מנת הדגל של מוזס ה"ארטבורגר" ועד מבחר של המבורגרים חובקי עולם שמעתה יהיו קבועים בתפריט.

בין המנות הותיקות החוזרות לתפריט מוזס:
  • מוזס צ'אנג- פרוסות סינטה בקרסט פלפל שחור עם ויניגרט אסייתי, ג'ינג'ר, כוסברה וצ'ילי טרי (42 ש"ח)
  • סלט שנגחאי כרוב לבן, בייבי תרד, פירות העונה, פקאנים מסוכרים ורצועות עוף ברוטב צ'ילי צהוב פיקנטי (59 ש"ח)
  • סנדוויץ פורטבלו פטריות פורטבלו בגריל, עלים ירוקים, איולי שום ורליש פטריות (53 ש"ח)
המבורגרים חובקי עולם בתפריט החדש (57 ש"ח כולל תוספת):
  • פרנץ' בורגר – תערובת בשר בקר עם גבינה כחולה וגבינת עיזים, מוגש עם שמנת מתובלת, רוטב גבינה כחולה ונבטי חמנייה
  • ירושלמי – תערובת של כבש ועגל, מוגש עם חציל קלוי, ביצה קשה וטחינה פיקנטית
  • אטאטורק – תערובת פרגית וכבש, מוגש עם מיונז, צ'ילי מוחמץ פיקנטי, בצל סגול, נענע וכוסברה
  • קאריביין – 100% בשר בקר מוגש עם אננס צלוי על הגריל, קטשופ אננס, בצל סגול, מיונז וצ'ילי טרי
  • ביג אין ג'פאן – 100% בשר בקר עם טריאקי, מוגש עם בצל כבוש, מיונז ווסאבי פיקנטי ובצל ירוק
  • ספייסי הינדי (חדש) – 100% בשר בקר מוגש עם צ'אטני צ'ילי, חסה ומיונז חריף
 

החתולית

New member
מסעדת אברטו של השף אסף שטרן

מסעדת אברטו של השף אסף שטרן (המזללה) נפתחה בשבוע שעבר בגדרה, כחלק מפרויקט ייחודי של מלון ספא בוטיק (השם ייחשף לקראת פתיחת המלון).

על המיזם
האנשים מאחורי הפרויקט הם איש העסקים והתיירות צחי צוק, היזם הצעיר אור גבאי ושף אסף שטרן (שימש כשף של המזללה של השף מאיר אדוני כארבע שנים).

אברטו היא ביסטרו שף עדכני במיקום פסטוראלי ומרגיע.

בין המלון בתפריט של שטרן:
  • סלט ים של קלמארי בסוויד, מולים קונפי, יוגורט יוזו, סלט עדשים, סלרי, משמיש, טחינה גולמית, חמאת עגבניות, קולי ירוק – 75/53 ₪,
  • חצי עוף מפורק: עוף ללא עצמות בגריל פחמים, מג'דרה של אורז בר, עדשים שחורות וירוקות, סלסה עגבניות גריל, קציפת טחינה חמה – 87 ₪,
  • לינגוויני קרבונרה: פסטה טריה, פנצטה חזה אווז , חלמון, גבינת סטרצרלה מיצי עגבנייה , כרישה ,רוטב יין לבן ומסקרפונה - 77 ₪,
  • קפלטי בקר - קרם ארטישוק ים , שאלוט מקורמל , בוקצוי , דלורית צלויה , פרמזן, רוטב בקר וערמונים – 83 ₪,
  • קבב נתח קצבים: לחוח, ירקות בגריל פחמים ,טחינה, קולי עמבה , פיסטוקים - 85 ₪.
את תפריט האוכל ישלים תפריט קינוחים יצירתי, תפריט יין רחב ומתעדכן, וקוקטיילים מוקפדים.

המסעדה פתוחה לקהל תחילה בשעות הערב, ומאוחר יותר תרחיב פעילות גם לשעות הצהריים והבוקר.

מסעדת אברטו - רחוב שכביץ 5, גדרה. טלפון 08-6680066/0
 

החתולית

New member
יום הולדת 4 לטייגר לילי

לכבוד חגיגת יום ההולדת ה-4 של מסעדות טייגר לילי, יחגגו בחודש מרץ במסעדות עם 4 ספיישלים חגיגיים ויין במחיר מיוחד.

4 מנות הספיישל, שיוצעו במיוחד לכבוד חגיגת יום ההולדת, הינן:
  • יאם פלא מוק - סלט קלאמרי קר עם עגבניות שרי, כוסברה, בצל ירוק ובצל סגול (38 ₪, מנה ראשונה);
  • אגרול דגים – פילה דגים טריים עם כוסברה, קארי, בצל ירוק ובצלצלי שאלוטס (42 ₪, מנה ראשונה);
  • קונג פאו אננס ושרימפס – שרימפס טמפורה עם אננס, בוטנים וערמוני מים (52 ₪, מנה ראשונה);
  • פלא יאנג – דג דניס על הגריל ממולא בכפיר ליים, למון גראס ובצל ירוק. מגיע עם סלט פפאיה, כוסברה, אננס טרי ונבטים (108 ₪, מנה עיקרית).

בנוסף לכך, יציעו בטייגר לילי, יין גוורטצרמינר 2016 של יקב פלטר במחירים מיוחדים של 36 ₪ לכוס ו-130 ₪ לבקבוק.

חגיגות יום ההולדת של טייגר לילי: חודש מרץ 2017, 18:00-חצות.
 

החתולית

New member
קרקס על גחלים חוזר

בהמשך להצלחת אירועי 'קרקס על גחלים', חוות צוק-המעדניה, בר היין ברוט הויקבים טוליפ ומאיה, יקיימו בפורים (10/3) חגיגת עדלאידע במתחם יקב טוליפ בכפר תקווה.
&nbsp
ברחבת יקב טוליפ המשקיפה לנוף עמק יזרעאל, ייבנה מטבח שמבוסס כולו על אש טבעית – מדורות, מעשנות וגריל פחמים; בהם יקיימו טבחים, בראשות השפים אסף שנער, יאיר יוספי וניר צוק, ג'ם סשן עם טלאים וירקות חורף מחוות צוק, לצד עופות, דגים ושלל עשבי בר ותבלינים טריים עונתיים מעמק האלה.
&nbsp
האירוע ילווה ביינות מארה רד 2015 ומארה ווייט 2015 של יקב מאיה; וג'סט מרלו 2015, ג'סט קברנה סוביניון 2015 וווייט פרנק 2016 של יקב טוליפ.
&nbsp
ברקע תנוגן מוסיקה אשר תערוך ותגיש Orly Roots.
&nbsp
מחיר לאדם: 290 ₪ לנרשמים עד 3.3, 320 ₪ לנרשמים אחרי, ילד עד גיל 12: 120 ₪, ילד עד גיל 6: חינם.
&nbsp
קרקס על גחלים: יום שישי ה- 10/3, 11:00 בבוקר עד השקיעה, ביקב טוליפ – כפר תקווה, קרית טבעון.
&nbsp
 

החתולית

New member
קורס יין באיזור המרכז

ביום רביעי ה- 1/3 ייפתח בנוה ירק הסמוך לפתח תקווה, קורס יין בן חמישה מפגשים בהדרכת מורן עשור.
הקורס יתקיים בחדר יין ומקצועי, כאשר המפגש האחרון יהיה סיור ליקב, ביום שיקבע עם כל הקבוצה.
&nbsp
במסגרת הקורס החווייתי, ייטעמו כ- 40 סוגי יינות מהארץ ומחו"ל. כל מפגש ילווה בגבינות איכותיות ולחמי בוטיק מהגליל.
&nbsp
מחיר הקורס: 1,100 ש"ח לאדם, 2,000 ש"ח לזוג.
ההרשמה בעיצומה לפרטים נוספים והרשמה מורן 052-3757068
 

החתולית

New member
הפנינג במחלבת עברי

מחר, יום שישי ה- 24.2.17 ייערך הפנינג גבינות ויין במחלבת עברי, במושב עזריה (אזור לטרון).
&nbsp
במסגרת ההפנינג יציעו במחלבה, פלטת גבינה עשירה, מאפה קלצ'ונה לוהט עם מוצרלה טרייה, ויין משובח.
&nbsp
המחלבה תציע למכירה: מגוון עשיר של גבינות צאן ובקר - מוצרלה מכל הסוגים, בוראטה, קממבר, טוסקנלו, פטה כבשים, יוגורט צאן, ג'יבן עירקי ועוד.
בנוסף לכך יוצעו: לחמי מחמצת טריים, שמני זית, זיתים וריבות של משק רוטמן, מטבלים,
ויינות של יקב תשבי.
&nbsp
מחלבת עברי - דרך הפרדס , משק 50 , מושב עזריה.
&nbsp
 
למעלה