שוב עיסקית מוצלחת בבינדלה

gastro101

New member
שוב עיסקית מוצלחת בבינדלה

שלש גברות עסוקות סוף סוף מצאנו שעת צהרים פנויה לארוחה . בפעם הקודמת אכלנו בבינדלה , זכרנו לטובה ושבנו
יום חמישי היה היום הכי קר השנה , במסעדה היה קרררר. לבקשתנו הודלק חימום ואחרי כחצי שעה פסק. שוב ושוב בקשנו לחמם ולשוא. ישבתי עם מעיל
בסוף הארוחה בדרך לשרותים ראיתי איש מבוגר יחסית (בחולצה עם שרוולים מקופלים בלבד) שאלתי אם הוא מנהל המסעדה, השיב בחיוב. הערתי על הקר וטען שלסועדים אחרים היה חם מדי. תמהתני

ולאוכל - ללא חיוב הוגש כלי מתכת עם לחם משני סוגים- פרוסות קטנות, מזל שאחת מאיתנו בדיאטה . לחם אחד טרי והשני קצת פחות. בעבר מנת הלחם היתה נדיבה יותר למיטב זכרוני

ראשונות- שתים לקחו מנת קאלמרי צרוב עם פלפלי פדרון- הגשה יפה מאד , אמרו שטעים מאד , אני לקחתי טרטר סלמון - דיסקית עבה של סלמון קצוץ עליה פרוסות שעועית ירוקה וקוביות מלפפון- לא אהבתי את השילוב של השעועית הנוקשה עם הסלמון הרך והסתתי אותה הצידה . מנה סבירה שלא אזמין שוב

עיקריות- ספגטי פירות ים- רוטב עגבניות חרפרף, שרימפס נתחי דג ואולי קלמרי- הסועדת אהבה, פילה לברק עם ירקות - מנה שהתאימה בדיוק לזו שחלי ממן מציצה מכתפה - אמרה שהדג מעולה ובכל זו מסעדה שקל לה לאכול בלי לבקש התאמות במנה
אני לקחתי שוב את מנת הסינטה - הבשר הוגש חתוך לגלילים , עשוי מדיוק במדויק עם פרוסות עגבניה בגריל, קוביות קולורבי אפוי ותפוחי אדמה קטנים, היתה גם במיה וענף באק צ'וי שהועברו לחברות. מנה המעולה .

למסעדה חצי קינוח בעיסקית -טירמיסו ועוד משהוא , תפריט הקינוחים המלא מגוון מאד ומיוחד , קראתי שיש להם קונדיטורית בשם נועה שבאה ממול ים ז"ל
חלקנו קינוח בשם נווה מדבר- קרם פסיפלורה מדויק , נחש של קרמו שוקולד , כדור סורבה מנגו טוב ומספר נתחי עוגת ספוג- 46שח

מחיר עיסקית של ראשונה ועיקרית 85שח , למנת הסינטה הוספתי 20 שח מוצדקים
מים קבלנו בבקבוק עם מלוי חוזר.
לסכום עדין אחת העיסקיות המשתלמות בתל אביב והפעם המסעדה היתה מלאה כדי שלושת רבעי. עם התחממות מזג האויר שוב אשוב לשם.
 

החתולית

New member
על הדיווח

נראה שהמנות העיקריות היו אלה שגרמו לכך שהעסקית היתה מוצלחת.
 

inבאלי

New member
גם אנחנו נהננו שם בעיסקית

לא כתבתי דיווח אבל לפני כמה שבועות אכלנו שם עיסקית מאד מוצלחת. ביום שאנו היינו המסעדה לא היתה מלאה - התפוסה עמדה על לא יותר מחצי.
כשאחזור אנסה את מנת הסינטה שכתבת עליה.
תודה על הדיווח.
 

הגרגרן

New member
פספנו אותך שם בכ-36 שעות


אנחנו היינו שם בששי בערב, הפעם לארוחה אה-לה-קארט.

ב-21:15 המסעדה היתה מלאה עד אפס מקום ולא היה אפילו מקום בפנים להמתנה עד שהשולחן שלנו יתפנה. פרט להמתנה מיותרת בקור בחוץ עד שיתפנה השולחן שלנו, היה טוב מאוד. מנהל המסעדה, הזכור לנו מ"מול ים" וזוכר גם אותנו, דאג לצ'פר אותנו, כדי לפצות על כך. לדבריו, "ככה זה בימי ששי בערב".

דוקא בסביבות 22:30 כבר התרוקן והיה חצי ריק. יתכן שבערב כזה, כדאי להזמין ל21:30 או מאוחר יותר.

אם תרצו אצרף תמונות מהארוחה.
 

הגרגרן

New member
בפנים לא היה קר

ושלושתנו הורדנו את המעילים, אבל לא התעניינתי האם פועל חימום.
 
למעלה