אכזבה מ"השמורה בפורה"

gastro101

New member
אכזבה מ"השמורה בפורה"

לפני שנתים הופיעה כאן בקורת משבחת על הכריכים הנמכרים בקראוון בשמורת פורה- בסוף כביש 6 דרום (בעצם היה סוף לפני שהאריכו , קצת לפני בית קמה)

מדי פעם בדרכי לבקור הנכד בקבוץ בדרום עצרתי לקחת כריכים. בשנה האחרונה לא הזדמן. היום תכפו הגעגועים (לנכד) יצאנו לדרך רעבים. הגענו בשעה שלש , לפנינו היה איש אחד בתור רצה שקשוקה. שניצל כבר לא היה וגם לא טונה . בגלל הרוח הקרה חזרתי למכונית ובעלי חיכה להזמין
20 דקות זה לקח !!! שני כריכים !

שלי עם חביתה - נעטף בניר אלומיניום- אחרי 40 דקות, כשאכלתחי, החלק התחתון היה רטוב כולו מהכרוב עם טחינה. לאכול בגט שמחציתו ספוגית- לא כיייף, ובכלל היה ממש לא טעים
הזיתים שהוא נותן בצלוחית והעברנו לקופסה שהיתה לנו היו מעולים
לציין הכריך השני עם שקשוקה - חיכה עטוף בשמיכה והסועד היה כל כך רעב שטרף אותו ואמר שטעים למרות שגם אצלו חצי לחמניה היתה רטובה. מי שחוזר מתורנות בפגיה הכל טעים לו
אני לשם לא חוזרת וחבל
 

החתולית

New member
שלוש זה סוף היום אצלו, לדעתי

ההמתנה שם תמיד ארוכה, כי הוא מכין כל סנדביץ' מאפס, והוא לא מאד זריז. בסך הכל מצאנו שהמקום מאד סטנדרטי. אם מזמינים חביתה אפשר לאכול אותה בארומה באותה מידה.
&nbsp
אני חושבת שכל סנדביץ' עתיר סלט וטחינה היה הופך ספוגי ורטוב אחרי 40 דקות.
 

רזאי

New member
חבל, אחד המקומות האהובים עלי.

הזמנתי סנדוויץ' חביתה רק פעם אחת, ואז אכלתי אותו מיד. אני יכולה להעיד שהיה מצוין, אבל אני לא יודעת מה היה קורה אחרי 40 דקות.
אולי בכל זאת כדאי לתת הזדמנות נוספת. אם יש לכם זמן לשבת, אני ממליצה בחום על שקשוקה במחבת.
אנחנו נוסעים מהבית בדרום אל הבן בירושלים, וזאת העצירה הקבועה שלנו בדרך חזרה. כשאנחנו עוברים ורואים שהוא כבר לא שם, אנחנו ממש מאוכזבים.
 

mereng

New member
40 דקות זה המון זמן לכריכים שכוללים רכיבים חמים.

החביתה מתקררת, הרוטב של השקשוקה נספג..... הוא מכין הכל מאפס ברגע ההזמנה ולכן הרכיבים הכי טריים וחמים. בפעם הבאה ממליצה לאכול מייד ולהנות.
 
למעלה