שירשור כתבות מהתקשורת

החתולית

New member
פתיחות השבוע

ב- YNET סוקרים כמה מקומות חדשים שעומדים להיפתח:
סניף חדש למלבי דג'אני ביפו, בר בשר בתל מונד, חנות המתמחה בקפה, מסעדה איטלקית כשרה ברעננה, מעדנייה טבעונית בפלורנטין, אוכל פרואני ועוד.
&nbsp
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4907178,00.html
 

מיתר44

New member
כן, גם את הקפה כמו הפסטה והלחם

הביאו האיטלקים מארצות הניכר. תודו שהם ידעו לעשות מטמורפוזה למוצר: הקפה האתיופי היה לאספרסו
הפת (פיתה) שלנו הייתה לפיצה והאיטריות הסיניות לפסטה.
לכן מוצדק שמה של הרשת - ספורה (sapore) - טעם, למרות שבקפה משחקים גם פקטורים נוספים כמו ריח
ומראה (הקרמה).
ואני? קולה קפה ירוק מידי מספר ימים, שומר אותו בוואקום ושותה אותו דרך אוסקר II החדשה שלי.

 

kr21

New member
ספורה חנות מצוינת

הם מיבאים קפה טוב במחירים סבירים ביותר (בהשוואה למחירי הארץ).
 

erezavn

New member
רושפלד כן חוזר להרברט סמואל (לפי טיים אאוט)

שוב מהפך. ממש אופרת סבון. רושפלד וקבוצת קפטן קארי כן יפתחו בסוף (בפברואר) מסעדה בחלל של הרברט סמואל עם "קונספט קולינרי חדשני". מה שזה לא יהיה.
וסליחה על הלינק הלא ידידותי של טיים אאוט:
http://timeout.co.il/אוכלים-שותים/חדשות-וכתבות/טוויסט-בעלילה-רושפלד-כן-חוזר-להרברט-סמ
 

הגרגרן

New member
היתה על זה כתבה אתמול בערוץ 2 (תוכנית חיסכון)

לפי מה שנאמר שם, כל 3 חודשים המסעדה תשנה קונספט (תפריט, מוסיקה, תפאורה). פעם סיני, פעם הודי, פעם יווני וכד׳.
לי זה נשמע מוזר וקשה לביצוע.
 

מיתר44

New member
הייתם הולכים לרופא שיניים שלפני כן

היה פנימאי, וקודם רופא עור, ובאורגינל בכלל רופא עיניים???
ההתמחות כבר לא נחשבת? נראה לי שקונספט כזה מזלזל באינטליגנציה של קהל הסועדים. או שאני טועה???
 

Geralt of Rivia

New member
וכל כתבה כזו רק מוציאה עוד יותר את החשק

עוד ראמן? עוד מקסיקני גנרי? עוד המבורגר ופיצה וחומוס? שוק אוכל יכול ואמור להיות להיות קרנבל לפודיז. במקום זה הופכים אותו לטקס מפוהק וממוחזר לעייפה. דבר אחד מסקרן לא ראיתי. מקווה לפחות שרמת הביצוע של מצעד הקלישאות שמציעים שם תהיה גבוהה.
 
למעלה