בשר קפוא

lumini

New member
בשר קפוא

מדוע אסור להקפא שוב, בשר קפוא שהפשיר



מה הסיבה הבריאותי שבזה?

האים אותו דין גם כלפי אוכל מבושל(הקפאה,הפשרה והשארית להקפיא שוב?)

תודה למשיבים
 
בבשר יש חיידקים

בתהליך ההפשרה(שהוא איטי) החיידקים מתרבים. פעמיים נחשב ליותר מדי.
&nbsp
הדבר נכון לכל מזון, אך בבשר הסיכוי שזה יהיה חמור גבוה במיוחד.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
פרט לכך גם מרקם הבשר עלול להיפגם (מבחינת הטעם, לא הבריאות)

 
כל שינוי מהותי בטמפרטורה זה שבירת שרשרת קרור

בכל מזון מתחילים הליכי קילקול חיידקיים ברגע המות ולעיתים מעט לפניו.
ההקפאה לא הורגת את החיידקים אלא משביתה פעילות שלהם.
היפשרת , קיבלת פעילות מחודשת.
היקפאת מחדש, הפסקת פעילות בשנית.
בסך הכל יש לך כבר יותר חיידקים ובמיקרה הגרוע , יותר רעלנים.
 
למעלה