כשעבדו על המקום
ושמו שלט גדול עם המילה ביסטרו, היינו עוברים שם ומפנטזים על כיריים לוהטות, אולי זוג צעיר שהכיר בזמן שעבד במסעדה טובה בחו"ל וחזר לחיפה לעשות ממש ביסטרו. לאט לאט התמונה התבהרה ולפחות לנו, ממש לא הייתה אופטימית.
אני ממש לא מתחבר ל"יצירות אלכוהול עם אוכל קטן בצד" וציטוטי שירי אהבה סתומים, אני לא חושב שממש מבשלים שם, אולי כיריים חשמליות מזדמנות ביום טוב, לא רואים שם במעבר בחוץ ממש מטבח, אולי היה יותר נוח מבחינת אישורים והקונספט, אבל כרגע, נראה שהסיכוי היותר גבוה, הוא שמישהו בפורום יין ואלכוהול המתאדה יזכיר אותו, לא חבר'ה מכאן.
חתיכת גבינת קממבר עם דבש ואגוזים, סלט עגבניות שתוקעים בוראטה למעלה, בשביל זה יש בית, מקומות ישיבה בעיקר בחוץ עם רעש המכוניות משדרות הנשיא יקרצו בעיקר לדעתי למעשנים וחובבי הפוזה, אבל העדר אוכל מעניין, הוא העניין המרכזי, ממש לא מעניין, לפחות אותי. ובכלל הוציא לי את החשק להרגיש שכנראה הם לא מקפידים לבקש מאורחיהם (או מעצמם) לא להחנות את הג'יפים ושאר הרכבים ולחסום את המדרכה בזמן הישיבה שם ולהכריח הולכי רגל ועגלות ילדים לסכן נפשותיהם בירידה לכביש, חוצפנים גדולים, למרות ששוב, לא יודע בדיוק מי האנשים האמורים, אני די בטוח שיש קשר לאורחי המקום.
אגב מקום "תרבות אלכוהול" נוסף נפתח, על-ידי מישהו שמוצג כ"מומחה יין" וגם מין אווירה שאנטית כזו בילויית עם מבחר יין בכוסות ו"אוכל קטן" שמלווה ליד ובעיקר נראה כמו פלטת גבינות או נקניקים ולחם, לא חקרתי לעומק ואין לי מושג מה איכות הסחורה, האוכל לא נראה מושך במיוחד בפירסומי הרשת אבל באמת שלא בדקתי, גם מקום כזה, לצערי הרבה פחות מסקרן, לפחות אותי, כי הוא לא מציע שום ערך מוסף משמעותי וכנראה יותר פונה לקהל יעד "בלייני".
הוא נקרא מסתבר, קנטינה סושיאל, אגב ממבט עכשיו בפייסבוק נראה שמתחילים "לנסות" קצת יותר לבשל שם..
https://www.facebook.com/cantinasocialehaifa/?pnref=story
רק להבהיר שממש אין שום דבר נגד המקומות האלו והלוואי שסופר סופר יצליחו, פשוט פחות רלוונטיים לנו.