מישהו מכיר מסעדה גיאורגית טובה באיזור המרכז?

danagirl28

New member
מישהו מכיר מסעדה גיאורגית טובה באיזור המרכז?

מטבח גרוזיני הוא מבין הטעימים שבעולם.
 

החתולית

New member
יש כמה בתל-אביב

סופרה בשדרות רוטשילד, ראצ'ה ברחוב אחד העם, ויש בר מסעדה באזור שוק הפשפשים ששמו טש וטשה.
 

salo22

New member
ננוצ'קה

סתם.. ראצ'ה עברו לתל אביב, לא ? אולי תנסי ותדווחי לעולם האם הם עושים כבוד יאה לאחד המטבחים הטובים בעולם ?
 

Omnivore

New member
לא עושים כבוד.

אוכל בינוני מאוד, השירות בינוני עוד יותר. את הקינוח כבר אכלנו בפופינה הסמוכה.
 

Gרר

New member
דדה בגבעתיים

צוברת לאט לאט ותק של הרבה שנים. לא מסעדה מפוארת לאירוע אבל את העבודה הם עושים לא רע - במיוחד בחלקים הלא בשריים של התפריט.

לגבי ננוצ'קה לקחת בחשבון שהם טבעונים עכשיו אז... למי שלא טבעוני שיקח בחשבון.
 

salo22

New member
ננוצ'קה הוזכרה בציניות

גם בימיהם הטובים, אין מצב שהייתי ממליץ על המקום כמייצג נאות ל"אחד המטבחים הטובים בעולם". גם דדה אגב, לדעתי רחוק מאוד מלהיות מציאה גדולה בתחום, אני לא בטוח שיש מסעדה גיאורגית ממש טובה וברמה גבוהה מאוד בישראל, למרות שלא ניסיתי את כולן.. קצת כמו "תסמונת המטבח ההודי" כנראה בישראל, הכל די בינוני.
 

Gרר

New member
חששתי שאולי הוא לא יודע…

לא הייתי בגיאורגיה ולא יצא לי לאכול במסעדה גיאורגית מחוץ
לישראל כך שאין לי קריטריון להשוואה.

גם אצלנו ננוצקה במתכונת המקורית לא נתפסה כמקום שהוא מושא חלומותינו, אבל עם אוכל חביב + אוירה טובה + יין אדום חצי יבש מעולה שממש אהבנו זו היתה האופציה הגרוזינית המועדפת עלינו לארוחת ערב, להבדיל ממקומות כמו דדה או החצפוריה שיותר מסתדרות לי עם ארוחת צהרים.

מסכים איתך גם לגבי דדה. מדובר במקום שמרגיש הרבה יותר כמו בישול גרוזיני ביתי מאשר מסעדה לכל דבר, אבל לצהרים, עם בחירה זהירה של המנות (חינקלי גבינות ולא בשר, חצפורי אימתני שעושה את העבודה, קצת סלטים נחמדים), אפשר לצאת משם עם בטן מחוייכת.
 

salo22

New member
דדה

כשגרנו באיזור היינו פעמיים לזיכרוני, זוגתי שהיא הסמכות הגדולה עבורי במטבח הגיאורגי\רוסי אמרה נחמד מינוס, הצ'יבורק (האימתני) היה גס, המאפה לוביו עם השעועית היה לי מאוד מעניין וחמוד, רעיון טוב, אך גם שם הביצוע לא הסעיר.. לא זוכר מה עוד ניסינו, גם משקה הטרחון המסורתי, בקיצור לא מקום שנתגעגע אליו לצערי..
 

Gרר

New member
פעמים זה גם המספר שלנו

ומה ששנינו כתבנו זה הכל נובע מכך שזה hone cooking שם.
 

DANIAVNI

Well-known member
לטעמי הם יקרים מדיי ביחס לתמורה

דוגמאות מהפריט שלהם

מנה ראשונה של סלט ירקות
למשל "סלט נלי":
מלפפון עגבנייה,בצל אדום, גמבה, חסה וירק חתוך דק בתיבול שמן זית מיץ לימון וגבינה בולגרית
מתומחרת ב-43 ש"ח

גולאש חרצ'ו : 56 ש"ח קטן מאוד ולא משביע ביחס למחירו

עכשיו השאלה מה אפשר לקבל במסעדות טובות אחרות ב-99 ש"ח הללו
( 56+43) הנה שתי דוגמאות

עיסקית בהרברט סמואל : 88 ש"ח

ארוחה מלאה בשקד : דג+סלטים חופשי+שתייה חמה(עם שוקולדים ובוטנים)+שתייה קרה : 100 ש"ח
 

LaLa5555

New member
בשוק הפשפשים יש את לילו

לא אכלתי שם אבל ראיתי שזה קיים ככה שלא יכולה להמליץ ממקור ראשון...
 

החתולית

New member
נראה שהשואלת לא חזרה לקרוא תשובות

למרות שנרשמה במיוחד לתפוז, כדי לשאול את השאלה...
 

salo22

New member
עקרוני ?


הרי אנחנו פה כדי לפטפט על אוכל ביננו לבין עצמינו, פחות או יותר, אז זה מה שכנראה שוב קרה
 

החתולית

New member
עקרוני מאד

אם יש לנו עניין שהפורום ימשיך להתקיים, ואם אנחנו לא מעוניינים להיות לוח המודעות של בעלי המסעדה.
 
למעלה