בימים אלה יוצא לאור ספרו הראשון של השף קונדיטור המוערך, ערן שוורצברד.
 
שוורצברד, עוסק כיום בליווי, ייעוץ ופיתוח בעולם הקונדיטוריה ההישראלית. הוא מלווה את מיטב המסעדות והחברות העוסקות בתחום בארץ, משמש כפרזנטור בארץ של חברת boiron העולמית המתמחה במחיות פרי, מנחה סדנאות קונדיטוריה. ובעליו של קייטרינג בוטיק המתמחה במתוקים.
 
בספר מעל 60 מתכונים המחולקים ל- 7 קטגוריות, ובנוסף קטגוריה של מתכוני בסיס.
כך יוכלו הקוראים והאופים להנות ממבחר מתכוני פאי, מוסים, עוגות בחושות, עוגיות, חטאים קטנים, מאפים, מנות למרכז שולחן ועוד.
בנוסף, זהו ספר קונדיטוריה, המלווה באיורי הדגמה/ המחשה של כל המתכונים.
 
 
בין המתכונים: פאי מייפל תפוחים, טאטן תפוחים, פאי פתי בר לימון, טוריקיש- מוס שוקולד רחת לוקום, קרם נאמלקה, כדורי שוקולד לבן, מוס פרינצ'י-שנטילי מסקרפונה, גלייז שוקולד חלב, מוס פרלינה, קרמו שוקולד, סאכר שוקולד ודובדבני אמרנה, עוגה בחושה מוסקבדו (עוגה בחושה מצפון איטליה עם פירות מיובשים במרסלה), עוגיות אגוזי מלך במילוי טופי קרמל ומי זהר, קפ(ה)רינה סברינה טירמיסו וקרם זברה, חלת גבינה ספרדית, מילפיי ישראלי ועודד.
 
הספר שמכיל צילומים של שירן כרמל, יוצא בהוצאה עצמית של שוורצברד שמכר במסגרת גיוס המונים בהד סטארט, 1000 ספרים עוד לפני יציאתו לאור.
 
צילום: שירן כרמל, סטיילינג: עמית פרבר, עיצוב גרפי: מיכל קול.
מחיר 180 ₪.
ניתן לרכוש בחנויות ספרים ברחבי הארץ וגם ברכישה ישירה באתר של שוורצברד –
http://www.eranshvartzbard.com/