השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:[email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע נעים וטעים,
החתולית
 

החתולית

New member
סניפים חדשים לרשת קמפאי

קמפאי סטריט ווק כפר סבא
בימים אלה החלה הרצה ראשונית של מסעדת קמפאי סטריט ווק החדשה בכפר סבא, במתחם אושילנד החדש.
המסעדה החדשה כוללת מתחמי ישיבה שונים, במרפסת המסעדה הותקנו נדנדות, מסך טלוויזיה גדול, ורחבה גדולה שמאפשרים קיום אירועים.
סניף חדש בבאר שבע, סניף ישפרו – יפתח בתחילת ספטמבר
סניף נוסף של רשת קמפאי סטריט ווק יפתח תוך פחות משבועיים בכניסה למתחם ישפרו בבאר שבע.
בחודשיים הקרובים מתוכננים להתפתח עוד שני סניפים של רשת קמפאי סטריט ווק בנתניה ונתיבות.
&nbsp
 

החתולית

New member
ג'יאקונדה - ערב שף עם רון לוקר

ביום רביעי ה- 31.8.16 יתקיים בספריית היין ג'יאקונדה, ערב שף עם השף רון לוקר, שיכין
תפריט קיץ קליל לצינון החום הכבד.
&nbsp
לצד התפריט ימליצו הג'יאקונדות יינות מתאימים.
&nbsp
בתפריט:
"עלי" גרבלקס עם קרם פרש חזרת ומיני בריוש
סשימי סלמון באבקת אפונת-וואסבי, חומץ מנטה ואיולי נענע
סביצ'ה קטלאני של טונה אדומה, איולי ספרדי וקוויאר בלסמי
שרימפס בבישול ארוך עם שום, פלפל ספרדי מעושן, פטה וזיתים שחורים
סלט ים של קלמרי, ג'מבו ועלים ירוקים ברוטב ג'ינג'ר ומיסו
&nbsp
בנסוף יוכנו מנות צמחוניות.
&nbsp
מספר המקומות מוגבל, ונדרשת הרשמה טלפונית מראש: 052-6636638
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
פרובנס בגליל במסעדת בוזו'לה

ביום חמישי ה- 8/9/2016 תתקיים במסעדת בוז'ולה בטבעון, ארוחה מיוחדת של השף יניב גור-אריה, תחת הכותרת: פרובנס בגליל - פרשנות גלילית על ארוחה צרפתית, או ארוחה גלילית בהשראה צרפתית.
&nbsp
בתפריט:
"קובה נייה" טרטר - פילה טלה קצוץ עם קרם חמציץ, בצל כבוש, טחינה גולמית, פיסטוקים קלויים ולחם בהרט;
&nbsp
טארט עגבניות ולבאנה - סוכריות זיתים, שום קונפי, מרמלדה לימון כבוש, אמולסיה של שמן זית וזעתר;
&nbsp
אספרגוס עטוף בחזה אווז - חמאת עגבניות, קממבר נמסה ועלי בריק מתובלים;
&nbsp
מיסייה סלמון - סלמון וביצה עלומה על בריוש קלוי, לב חסה בחמאת לימון ופרמז'ן.
תפוח אדמה "בנוסח השף" (מלא בעצמו...);
&nbsp
פיננסייר שקדים ותאנים צרובות - קרם שוקולד לבן ויוגורט, ג'לי ליים, סורבה תאנים וגראפה.
&nbsp
המחיר לאדם: 220 ש"ח.
להזמנות: 04-9535742
 

החתולית

New member
ג'רלד פטיסרי נסגר

אתמול הודיעו הבעלים של הפטיסרי השוויצרי ברחוב אבן גבירול בתל-אביב, על סגירת המקום ביום חמישי הבא ה- 1/9/2016.
&nbsp
בימים הקרובים תיערך במקום Gerald Sale עם המון קינוחים שמופיעים בתפריט וגם כאלה שיוכנו במיוחד לפרידה.
&nbsp
המכירה תתקיים מדי יום מהשעה 7:30 בבוקר ועד 21:00.
 

salo22

New member
אגב לגבי ג'רלד

לא ממש מפתיע ואני לא בטוח ש"תדהמת הבראנז'ה" ממש מובנת, נכון שלא נעים, תמיד זה עצוב, אבל במקביל, לתחושתינו, המקום נחלש ולא שמר על הגחלת שהודלקה בפתיחה, בהחלט אהבנו את רוב מה שניסינו אז והרבה פחות את מה שנוסה לאחרונה, נקרא לזה כך.. לכאורה זה היה נראה דומה, אבל הטעמים לא היו שם, בפתיחה, הם בטח יודעים יותר טוב למה.
ההשערה שלי, רק השערה, קשורה במאסטר פטיסרי שף אלון גולדמן (בארץ מלאת שף פטיסריים מתיימרים, הבחור מהיחידים שראויים לתואר) ובזה שמה שקובע בסופו של יום, הם הידיים שעובדות במטבח ולא זה שעזר לפתח את הקונספו והמתכונים, לדעתי, שוב, ככל שיצא לנסות אותם קרוב לפתיחה כשהשפעתו ומידת קרבתו לעניינים הייתה מאוד טרייה, המקום היה טוב, אפילו טוב מאוד במונחים שלנו, בהמשך בהחלט הדברים לא נטעמו דומה, סורי בראנז'ה..
 
למעלה