אגב לגבי ג'רלד
לא ממש מפתיע ואני לא בטוח ש"תדהמת הבראנז'ה" ממש מובנת, נכון שלא נעים, תמיד זה עצוב, אבל במקביל, לתחושתינו, המקום נחלש ולא שמר על הגחלת שהודלקה בפתיחה, בהחלט אהבנו את רוב מה שניסינו אז והרבה פחות את מה שנוסה לאחרונה, נקרא לזה כך.. לכאורה זה היה נראה דומה, אבל הטעמים לא היו שם, בפתיחה, הם בטח יודעים יותר טוב למה.
ההשערה שלי, רק השערה, קשורה במאסטר פטיסרי שף אלון גולדמן (בארץ מלאת שף פטיסריים מתיימרים, הבחור מהיחידים שראויים לתואר) ובזה שמה שקובע בסופו של יום, הם הידיים שעובדות במטבח ולא זה שעזר לפתח את הקונספו והמתכונים, לדעתי, שוב, ככל שיצא לנסות אותם קרוב לפתיחה כשהשפעתו ומידת קרבתו לעניינים הייתה מאוד טרייה, המקום היה טוב, אפילו טוב מאוד במונחים שלנו, בהמשך בהחלט הדברים לא נטעמו דומה, סורי בראנז'ה..