בוקצ'יו - אכזבה:(

student43

New member
בוקצ'יו - אכזבה:(

אז ביקרנו במסעדת בוקצ'יו ברחוב הירקון בתל אביב. קראתי פה שהמסעדה נחשבת אחת היציבות וטובה מאוד. התפריט שם נראה ממש מעניין, פילה עגל בשוקולד עם צ'ילי, ברנדי ושמנת, פילה עם פירות יער ויין ועוד ולכן ציפינו לה בקוצר רוח. אנחנו לקחנו את הפילה בשוקולד שהיה מאוד מוצלח האמת, מנה מעניינת והטעמים השתלבו נפלא ( 135 שח) . אבל כל שאר הארוחה הייתה די נפילה. הזמנו עוף לומברדי - עוף ממולא בגבינת עיזים עטוף בבייקון ברוטב בירה . המנה נשמעת מאוד טעימה , בייקון, גבינת עיזים, בירה - כל המרכיבים שם . אך התוצאה הסופית מאכזבת, העוף היה מאוד מאוד יבש וחסר טעם, גבינת העיזיפ הייתה בכמות מועטה מדי ולא הצליחה לכפר על היובש של העוף. הבייקון גם הוא היה חסר טעם איכשהו:( כל זה הוגש עם פירה מוזר שלא היה טרי.
והנפילה הגדולה באמת זה הקינוח- באצ'ו עוגת שוקולד ושקדים. הגיעה עקומה לחלוטין, ממש נראתה מעוכה ולא מעוררת תיאבון, וגם הטעם היה מתוק ודחוס מדי ( ואין לי בעיה עם מתוק או דחוס בדרך כלל) וזה עלה 42 שח .
לסיכום די התאכזבנו, ציפינו לחוויה קולינרית באמת מיוחדת ומוצלחת. לפחות הפילה היה טעים.

כאן יש את כל התמונות כולל הקינוח העקום, תראו בעצמכם
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=285243205185413&id=259971811045886
 

אור2221

New member
אני די בטוחה שאני זו שכתבתי את הביקורת האחרונה

ובפורום כמעט אין ביקורות על המסעדה מלבד זו שלי. גם אני הגעתי אליה בגלל מיקום נטו.
&nbsp
רק שאני הלכתי כמעט על התפריט החלבי, שהיה מוצלח ולא אכלתי כלום מהבשר.
&nbsp
חבל שזו הייתה החוויה, כי התרשמתי מהם לטובה וזה היה די לאחרונה.
&nbsp
אבל מאחר שזו מסעדה שכמעט לא מוזכרת כאן, לא ברור לי איך קיבלת החלטה ללכת דווקא אליה, היא בטח לא במומלצות הפורום.
 

student43

New member
אנחנו הולכים הרבה למסעדות

זה לא שחיפשנו מסעדה לאירוע מיוחד ובחרנו בה. התפריט נשמע לנו מעניין וכזה שלא פוגשים בכל מקום ורצינו לנסות.
 

אור2221

New member
כן, גם אני התרשמתי מהתפריט

דווקא על מנת הפילה בשוקולד חשבתי "אם גורדון רמזי היה יושב כאן, הוא היה קוטל, אבל מעניין אם זה טעים" והסתכלתי גם על המנה שבחרת בה. חבל לשמוע שהיא מאכזבת.
 

החתולית

New member
על הדיווח

ראיתי את התמונות בפייסבוק, ואני חושבת שהמנות צולחתו בצורה שנתפסת אצלך כתקלה.
&nbsp
במנת העוף, הרוטב לא נזל בתחתית הצלחת. זו צורת הגשה מקובלת של מנות - "שלולית" של רוטב ועליה מניחים את המנה. הקינוח באמת לא נראה משהו, אבל גם כאן זו צורת הצילחות.
&nbsp
&nbsp
 

student43

New member
אני לא חושבת שזו צורת הצילחות שהתכוונו אליה

היו בתפריט גם תמונות ושם המנה נראית הרבה יותר טוב והרבה יותר סימטרית. אני חושבת שפשוט הייתה תקלה בקינוח שלנו או ביום הזה. וזה לא רק צורת הנראות, גם הטעם לא היה מוצלח.
 
למעלה