יש לי שאלה לגבי התפריט של מסעדת קלואליס
תקראו לי פרימיטיבי אבל מאוד חסר לי
בתפריט שלהם תוספת פחמימתית
למשל, הייתי מאוד רוצה לקבל ליד הדג השלם
איזה מנה טובה של צ'יפס או רחמנה ליצלן
פוטיטו ציפס או האש פוטייטוס או תפוח אדמה בתנור.
דווקא היתה להם פעם מנה של ריזוטו דיונונים
וצימוקים שחורים שהיתה מאוד טובה
ודווקא המנה הזו נעלמה מתפריטם
מעניין למה ? אם מישהו יודע למה המנה הפחמימתית היחידה נעלמה ??
הרעיון של להתמלא עם לחמניות חמאה וזיתים
בהתחלה לא מתאים לי.
השפים המזרחיים מרוקאים כמו חיים כהן, רפי כהן, ביטון
ומאיר אדוני
יודעים יותר לקחת כיוון כזה של גורמה שמשלב אלמנטים
של האוכל שאני רגיל אליו ביום יום.
למשל המנה של המוח בקרואסון של המזללה
זה לא שווארמה בלאפה אבל זה כן מדבר למי ששווארמה
בלאפה זה האוכל הרגיל שלו.
תקראו לי פרימיטיבי אבל מאוד חסר לי
בתפריט שלהם תוספת פחמימתית
למשל, הייתי מאוד רוצה לקבל ליד הדג השלם
איזה מנה טובה של צ'יפס או רחמנה ליצלן
פוטיטו ציפס או האש פוטייטוס או תפוח אדמה בתנור.
דווקא היתה להם פעם מנה של ריזוטו דיונונים
וצימוקים שחורים שהיתה מאוד טובה
ודווקא המנה הזו נעלמה מתפריטם
מעניין למה ? אם מישהו יודע למה המנה הפחמימתית היחידה נעלמה ??
הרעיון של להתמלא עם לחמניות חמאה וזיתים
בהתחלה לא מתאים לי.
השפים המזרחיים מרוקאים כמו חיים כהן, רפי כהן, ביטון
ומאיר אדוני
יודעים יותר לקחת כיוון כזה של גורמה שמשלב אלמנטים
של האוכל שאני רגיל אליו ביום יום.
למשל המנה של המוח בקרואסון של המזללה
זה לא שווארמה בלאפה אבל זה כן מדבר למי ששווארמה
בלאפה זה האוכל הרגיל שלו.