טוב, לא התאפקתי, לקחתי את הנכדה ש'שובתת' היום
ושמטורפת על גבינות צרפתיות והלכנו לראות הכצעקתה.
אז ראשית, תשובה לגסטרו - בתקופת ההרצה פתוח עד 1800.
בשלב זה, חוץ מקיר מלא גבינות [אליו אתייחס מיד] אין מי יודע מה מיוחד. יש קצת פסטות טריות, [טורטוליני ורביולי] במילויים שונים ב-32 ש"ח לחבילה של 500 גרם.
על פניו נראה טוב. כפי שרוניק אמר, עוד אין את דגי ההרינג והפלינג [צלופחים] ההולנדיים. עוד לא הגיעו. נקניקים יש בשלב זה יש רק אחד או שניים.
שימורי טונה יפים, בצנצנות, בגדלים שונים. 200 גרם, 32 ש"ח. הרבה יותר זול מהאורטיז.
ועכשיו לעיקר - הגבינות. המבחר באמת יפה. אתן פה קצת מושג על מחירים, למי שמעוניין, לפי מחיר ל-100גרם:
סטילטון - 17 ש"ח
גאודה עיזים - 7.90
קרם דה בורגון טריפל קרים - 21 ש"ח [מעולה!!!].
סנט פליסיאן 180 גרם, 38 ש"ח לכל האריזה בכלי חימר.
בושה עיזים - 11 ש"ח.
מניסיוני, הגבינות לא ממש יקרות והמבחר באמת עשיר.
החנות פחות גדולה משדימיינתי ולטעמי חסרים בה הרבה דברים כדי שאפשר יהיה לרכז שם קניות של מעדנייה, כמו רטבים שונים, חמוצים, וכמובן דגים ובשרים שנקווה שאכן יגיעו.
בגט טובה שנקנתה בדרך חזרה בבר לחם סגרה לנו ארוחת צהריים נפלאה.