באמת סופ"ש ארוך וכיפי
רביעי הייתי בעסקית צהריים במזללה. אין מה לעשות - אדוני יודע להכין את האוכל שלו כמו שצריך
לקחנו "מזרח תיכון" לראשונה (לבנה עם עדשים שחורות), היה נחמד +
לעיקרית המנה היקרה בתפריט העסקית - "פילה של אביב" - פילה בקר, קרם תאנים ואספרסו, בליני ממולא בקרם כבד, שאלוט מקורמל עם רוטב דמי גלאס ואמרנה מעל הכל. היה טעים, מתוק וכמו אדוני - מלא יומרה
קינחנו עם מזרח תיכון חדש שזה אחד הקינוחים הכי שווים שאכלתי לאחרונה - קרם סולת ובהרט, קרמבל יוגורט, קומפוט תותים, סורבה תפוזי דם ומסביבי זעתר ושמן זית ואבקת יוגורט. קינוח מרשים וטעים כהרגלו של אדוני.
יצאנו ב- 380 ש"ח לעסקית לזוג, והיה שווה את זה.
חמישי+שישי - הרבה על האש עם המשפוחה,
אתמול היינו בהצגה בתיאטרון הסימטה ביפו, ואז מופע ג'אז ספונטני על הגג של התיאטרון, וזכרתי המלצות על "קלמטה" אז קפצנו לראות במה מדובר.
לקחנו שתי עיקריות - רביולי ריקוטה ופרמזן בקרם פלפלים ודלעת,וקבב דג על חציל צרוב וצזיקי. הקבב היה מעולה (!) והרביולי היה נחמד מאוד (מילוי טוב, רוטב פחות...)
לקחתי קוקטייל סנגריה לבנה עם סירופ אגסים ומלא תבלינים שהיה מעולה,
שתינו כמה צ'ייסרים של אוזו שהיה איכותי ומשמח, וגם קצת מופלטה על הדרך.
זהו. עכשיו חוזרים לשגרה