ביקורת על מסעדה בנצרת

ביקורת על מסעדה בנצרת

ביום שני האחרון בחול המועד פסח עשינו טיול משפחתי בנצרת. זאת לא פעם ראשונה שלנו בנצרת, אבל כל פעם מופתעים לגלות בה משהו חדש. הפעם גלינו מסעדת כיתאבון.
נראה שמסעדת כיתאבון תופסת פופולריות כיום בנצרת.
המסעדה יושבת על משבצת ג`אנר המסעדה הערבית האיכותית, שהולך ותופס תאוצה בשנים האחרונות, ופונה לאנשים שרוצים להתנסות במטבח ערבי אותנטי, שמציע מאכלים מגוונים ושונים מכל מה שהתרגלנו לאכול במסעדות מזרחיות ושיפודיות בארצנו.
הזמנו לראשונות כרובית מטוגנת על מצע חציל עם טחינה (41 ש"ח), היה מצויין. וסלט טאבולה מוגש על מצע לבנה עם שמן זית (45ש"ח). תשכחו מכל הטאבולה שאכלתם אי פעם בחיים ותטעמו את המנה הזאת. בנוסף הזמנו חומוס הבית כי איך לא אם אנחנו כבר בנצרת.
לעיקריות הזמנו מנות הדגל של המסעדה, חזה עוף ממולא גבינה (65ש"ח), סיניית כופתא שזה בשר כבש טחון אפוי בתנור עם טחינה (68 ש"ח), צלעות טלה (110 ש"ח).
המנות היו אדירות לא פחות, הכל עשוי טוב, מלא טעם. אין ספק האוכל הכי טוב שאכלנו בארץ. חובה להגיע עד לנצרת כדי לנסות את האוכל במסעדת כיתאבון.
תוסיפו לזה שירות אדיב וחביב.
במסעדה יש מבחר גדול של יינות בוטיק מהארץ. המחירים שלהם הוגנים ביותר. וניתן לרכוש בקבוק הביתה בהנחה של 15%.
מומלץ מאוד. לא לפספס.
 
נו באמת סבתא...

זאת דעתי, אני לא מתיימרת לשכנע אותך אלא לשתף את החוויה שלנו.
 

oreldi

New member
תודה על הדיווח

טרם שמעתי עליה. המחירים של הראשונות נראים קצת יקרים אבל אם המנות כל כך טובות אז זה לא נורא
בסמוך אליה נמצאת תשרין, גם מסעדה טובה מאוד
 

החתולית

New member
לתפוז ולפורום שלנו

ו
על הדיווח.
&nbsp
לדעתי זה הדיווח הראשון על המסעדה.התפריט די סטנדרטי ודומה לתפריטים של מסעדות ותיקות יותר.
 
למעלה