הדסון- שוב לא טוב

oreldi

New member
הדסון- שוב לא טוב

לדיווח המלא בבלוג
בעקבות דיווח שהעליתי כאן על ארוחה לא מוצלחת במסעדת הדסון, קיבלתי שובר פיצוי בסך 250 שקל למסעדה.
הפיצוי היה ראוי מאוד, ורציתי מאוד לבוא, להנות, ואחר כך לפרגן להדסון. בסך הכל הדסון היא אחת ממסעדות הבשרים הבודדות שאני מכיר שמגישות בשר טוב. בכמה ארוחות שאכלתי כאן בעבר לא התאכזבתי. למרבה הצער , הארוחה הזו היתה המשך ישיר של הארוחה הקודמת, דהיינו ארוחה לא טובה

אני אגיע ישירות למנות הבשר:
מנת חלונות ניו יורק- נתחי סינטה ברוטב טופי יפני(56 שקל): נתחי הסינטה הגיעו פרוסים, בעובי בינוני. הם היו אדמדמים ויפים וטבלו ברוטב. כשטעמתי הרגשתי בטעמי חריכה טובים, אבל טעם הבשר היה חלש. עוד פרוסה ועוד פרוסה, ואותו דבר. בקושי יש טעם. מאידך הרוטב היה מעולה- מתקתק, בעל טעם קרמלי, מאוד מאוד טעים. היה יכול להתאים לכל קינוח. ניגבתי אותו עד תום

ניו יורק סטייק - סינטה על העצם במשקל 500 גרם (190 שקל). המלצרית אמרה מראש שמשקל העצם הוא 20%. לתחושתי, העצם היוותה חלק גדול יותר מהנתח, באזור ה 30%, כי לא נראה לי שהיה שם 400 גרם בשר. אבל זה היה בהחלט נסלח אם היה מדובר בסטייק טוב. הלוואי. הסטייק הגיע פרוס לפרוסות עבות, עשוי במידה המבוקשת (מדיום) בעל צבע אדום עז. כמו המנה הראשונה, על הצלחת הוא נראה יפהפה. כמה חבל שהוא היה כל כך סתמי. ההפך ממה שציפיתי. אכלתי וחשבתי הסינטה הנפלאה שאכלתי כאן לפני שנה. זה שאכלתי עכשיו היה ההפך מזה.
המנה מגיעה עם 2 תוספות והמלצרית הציעה מיוזמתה גם תוספת שלישית. בחרנו בפירה, צ'יפס וסלט קולסלאו. שלושתם היו מצוינים, ולמרבה האירוניה- טעימים בהרבה מהסטייק. כמו כן הזמנו בתשלום (24 שקל) סלט עגבניות מוטי, שהיה רע וכלל עגבניות קמחיות וקשות. זוועה. לא היו צריכים להוציא מהמטבח עגבניות כאלו. התיבול אגב, כוסברה ומלח ים, היה מצוין. מאוד אהבתי. אבל אי אפשר להנות מסלט עגבניות כשהעגבניות לא טובות.

לקינוח לקחנו קינוח קרם לימון ומרנג (42 שקל. עקב עיכוב בהגשה ניתן ע"ח הבית) שכלל שכבות של מרנג ביניהן הקרם לימון ורוטב תות. הוא היה מאוזן בטעמיו חמצמץ ומתקתק במידה ומאוד טעים

שורה תחתונה: אני לא מכיר הרבה מסעדות בשרים שמגישות בשר טוב במיוחד. הדסון היתה אחת מהיוצאות הדופן הבודדות מהבחינה הזו. אבל אחרי שתי ארוחות שם, לדעתי היא רחוקה מלהיות יוצאת דופן ולהיות מסעדת הבשרים הטובה בארץ. עוד מסעדת בשר. נראה שאקח פסק זמן ארוך מאוד משם.

 

Omnivore

New member
מקווה שמישהו מהדסון קורא את הדיווחים פה.

המסעדה לא זוכה לדיווחים טובים לאחרונה, נראה שיש להם מקום להשתפר ולחזור לעצמם כמה שיותר מהר.

תודה על הדיווח.
 

Geralt of Rivia

New member
מסעדה שכנראה לא אשוב אליה

לא בגלל שהיה רע, אלא מפני שלמעט "חלונות ניו יורק" שהיא מנה נהדרת לטעמי, שאר האוכל היה כל כך סתמי עד שאני לא זוכר מה הוא היה, כולל בשר בסדר-כזה שלא השאיר רושם מיוחד.
מהניסיון שלי האדסון מעניקה חוויית בשרים שאינה טובה יותר משל מסעדות בשר אחרות. תמיד נחמד לאכול בשר, אבל במחירים של סטייקים במסעדות בימינו, אם לא מדובר בבשר נפלא באמת, עדיף בעיניי לשמור את הכסף לאוכל מעניין ויצירתי יותר ואת הסטייקים לעשות בבית.
 
אורלדי, מצדיעה על היושרה לבקר ארוחת פיצוי ללא משוא פנים!

מה שלא ברור לי איך אתה זכית להתייחסות מהמסעדה ואני לא. לא ציפיתי לארוחת פיצוי, ואיני מצפה לכך, אבל כן ציפיתי מהמסעדה להסבר כלשהו על הרכב ההדסון קאט [פילה לא היה] ואיך נתח כזה מתומחר ב-100 ש"ח לגרם....
כנראה שמי שהפנה את תשומת לב המסעדה לדיווח שלך כדי לשמור על שמה הטוב, לא טרח לעשות זאת לגבי הדיווח שלי.
 

oreldi

New member
תודה, אבל אין מה להצדיע

היה נראה לי חשוב וראוי לדווח כאן את ההתרשמות הלא טובה שלי לגבי אחת המסעדות המפורסמות בארץ, בדיוק כפי שבעבר החמאתי להם.
לגבי המקרה שלך- זה כבר לא קשור אלי..
 

oreldi

New member
אחרי פניה שאת שלחת אליהם

אם לזה כוונתך.
ציינתי זאת כאן אחרי שיצרו איתי קשר, עכשיו סתם במקרה לא כתבתי שוב
 

Ornitr

New member
הדיווח הזה ממש מבאס אותי

כי לבנזוג יש יום הולדת במרץ והוחלט על אזור רמת החייל.
השאלה אם בוצ'רי דה ברילוצ'ה יותר טובה. מישהו היה ויכול לתת רשמים?
אגב, הדעות בקבוצה של בייגלה בפייסבוק ממש פוסקות שהאדסון נהדרת. השאלה למה הדעות כ"כ קיצוניות לכאן ולכאן...
 

erezavn

New member
הייתי בבוצ'רי די בתחילת הדרך שלהם...

זה היה כבר לפני כ-5 שנים להערכתי. היה איכותי יחסית, אבל מאד יקר. אין לי מושג מה קורה שם היום...
הדסון כשהם טובים - היו עדיפים, אם כי כעת לאור הדיווחים האחרונים, אני כבר לא יודע...
כנראה שלהשיג היום סטייקים טובים במחיר שפוי במסעדה זו כבר משימה כמעט בלתי אפשרית..
 

salo22

New member
אינטרנט זה פיכסה

אין על מי לסמוך, תאמיני לי (סתירה, בעייתי). יש מקומות רבים שראויים לניסיון ובדיקה, פשוט מגבשים דיעה אישית לאחר ניסיון או שניים, האינרטנט ועודף הדיעות המזוויע היום מסביבנו, זה סה"כ כלי עזר ולא הרבה יותר, לא צריך לנתח "מגמות" בביקורות, גם לא ברור לי איך נצפה לאחידות מוצר במסעדה המתמחה בבשר וסטייקים, כי אין כזו, תמיד יכול להיות לכאן ולכאן ועוד באותו סרוויס, שלא לדבר על ימים שונים ואספקות מגוונות.
פשוט מנסים ומחליטים, חבל על ההתחבטויות ונתינת הדגש למיליון ואחד ביקורות
 

Ornitr

New member
ברור לי שהכל סובייקטיבי

אבל יש לנו one shot one kill לערב הזה ברמת החייל שהוא ליום הולדת של עידן (בן זוגי) ביחד עם אבא שלי.
מבין האופציות בוצ'רי או האדסון אני לא יודעת על מה ללכת

בעייתי משהו...
 

salo22

New member
קונצנזוס לעולם לא יהיה


חייב להיות רק רמת החייל ? מה עם איזו פופינה אולי ? יכול להיות יותר מעניין לדעתי משני המקומות האלו, יש להם לזיכרוני ספיישלים של סטייקים, אבל כדאי כמובן לברר מראש..
 

Ornitr

New member
אנחנו מוגבלים לרמת החייל או הרצליה פיתוח

אם למישהו יש רעיון אחר, אשמח לשמוע
 

pix37

New member
הרהורי כפירה של צמחוני

לא הטפה מעצבנת אלא סתם תהיה.
פעם אחר פעם עולים פוסטים על מסעדות בשר בהם התלונה העיקרית היא שהבשר עצמו פשוט לא היה טעים מספיק. יכול להיות שמשהו בחוש הטעם של כולם פשוט מתעמעם עם השנים או שפשוט סטייק נפלא בגיל 18 שונה כאשר אנחנו מתבגרים.

או שפשוט שריר פחות טעים ומשעמם הרבה יותר מהר מחלקי פנים וחלקים אחרים עם בשרי דומיננטי יותר.

וכמובן התהייה הקלאסית - האם הבשר שמייבאים לארץ פשוט פחות מוצלח מבשר בחו"ל.
 
ברור שהבשר המיובא פחות מוצלח מהבשר בחו"ל. הקטע ביבוא הוא

להביא ארצה בשר זול יותר. תוסיף את נושא הכשרות והנה לך התשובה.
 
למעלה