בלוסקיי
במסעדת בלוסקיי (הכשרה) מקבוצת כתית של השף מאיר אדוני יגישו תפריט טעימות חגיגי כאשר כל מנה מוצמדת יין.
 
בתפריט:
 
מרק ערמונים - ירקות שורש, ערמונים, לוקוס בחמאה, מקדמיה קלוי, קצף חלב, שמן וניל
בריוש חמאה.
בלאן דה בלאן, ברוט, ירדן, יקבי רמת הגולן, 2007
 
מנה ראשונה לבחירה:
ניחוחות קיץ בקשמיר - קרם אבוקדו, יוגורט, סלסת מנגו, קרמבל קשיו, פלפל פדרון, צ'ילי,
לימון פרסי, שאלוט, מוצרלה באפלו בטמפורה, סשימי ים, כוסברה, קארי.
מארה לבן, מאיה (מרסאן ופרנץ' קולומבר), ישראל, 2013
 
ויטלו טונאטו - קרפצ'יו לוקוס, קרם טונה, צלפים, פרמז'ן, טונה פרוסה כבושה ומעושנת
אבקת אנשובי וחלמון שליו.
שרדונה, כרם אודם, 2013
 
"וישיסואז" - קרם ראטה ושמנת חמוצה, תרד בחמאה, נתחי דניס אפוי במלח ים, איולי יוזו
שקד מולבן, אספרגוס לבן, כרישה מוחמצת, שאלוט.
בלנד #3, רקנטי, 2014
 
מנה עיקרית לבחירה:
דניס בפחמים - דניס צרוב בגריל פחמים, תבשיל פריקי חם, שקדים מולבנים, שעועית
יוגורט מצומצם, טחינה גולמית, אספרגוסים.
הרי יהודה, יקב צרעה (קברנה סובניון, מרלו ומעט סירה), 2013
 
ספגטי "קרבונרה" - לינגוויני עבודת יד, סשימי דג ים, "פנצ'טת" טונה אדומה, עירית, בצלי שאלוט חלמון כבוש, קרומסקי פרמזן.
סירה רזרב, טוליפ... גליל עליון '13
 
ניחוחות מקזבלנקה - פילה לוקוס בחמאת עשבים, מרמלדת פלפלים, תבשיל מנגולד, כרישה ולימון, קרם יוגורט, הל וזעפרן, פול טרי, כוסברה, חומוס פריך, אורגנו, קוסקוס
מרלו, רכסים דובב, סגל,גליל עליון,2011
 
קינוח היום
T^2, יקב רמת הגולן
 
מחיר: 429 ₪ לסועד.