השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל: [email protected].

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע חמים וטעים,

החתולית
 

החתולית

New member
סופרה - מסעדה גרוזינית בתל-אביב

מסעדת סופרה (משפתה בגרוזינית) הגרוזינית פותחת את דלתותיה לקהל, ברחוב רוטשילד בתל-אביב.

קונספט המסעדה הוא ביסטרו בר עם אוכל מהמטבח הגאורגי וממטבחים אחרים בחבל הקווקאז. לכן ההתפריט יתאים לבילוי של כוס יין ונשנוש, וגם לארוחת משתה ממש כמו שם המסעדה.

בעלי המסעדה הם אנשי הקולינאריה דליה היילפרן ויורם סבי והמוסיקאי Tash Tash - מיקי מיראל. השניים הראשונים הם הבעלים של קייטרינג גאורגי כבר מעל 30 שנה, והאחרון הוא פרפורמר היוצר בהשראת התרבות הגאורגית.
על המטבח ינצח בפועל השף יגור ויינברג.

בתפריט של מסעדת סופרה:
מגוון מתאבנים (3 מתאבנים 48 ₪, 5 מתאבנים 75 ₪) מהמטבח הגאורגי כמו למשל סיליודקה (הרינג כבוש, פלחי תפו"א,שמיר ובצל סגול), באדריג'אני (גלילי חציל במילוי ממרח אגוזים, שום, בצל וכוסברה), נדודי (רצועות סלר, גבינת נדוגי, פקאנים מקורמלים וויניגרט רימונים), וסלמון בעישון ביתי עם בליני גבינה.

מגוון של מאפים מסורתיים כמו חצ'פורי אצ'רולי (במילוי גבינה ובית עין), חצ'פורי יהודי במילוי גבינה ותרד, צ'יביקורי בשר, חינקאלי בינה, חינקאלי בשר מסורתי , וורניקי.
מגוון סלטים גאורגים, בליני קוויאר, מרקים מסורתיים ומנות עיקריות כמו שישליק קבב קווקזי בלאבש; דווארמה גאורגית המוגשת עם חציל קלוי, בצל כבוש וטחינת אגוזים; תבשיל אורז שילה פלאבי; קופאטי פיקנטי (נקניקיות בשר בקר עם עשבי תיבול גאורגים ושום) ועוד.

לצד תפריט האוכל יוגש תפריט אלכוהול שיכלול כמובן גם מגוון יינות גאורגים וקוקטיילים בניחוח גאורגי.

שעות פתיחה בתקופת הרצה: א-ד 18:30-01:00, חמישי - שישי עד 02:00, שבת: 12:00-01:00.
 

החתולית

New member
סוף שבוע של יין במלון כרמים

בתאריכים 25-27/2 (ימים ה-שבת) יתקיים במלון כרמים סוף שבוע בנושא יין.

בין האירועים בסוף השבוע:
"תסיסה ספונטנית" - ערב שיוקדש ליינות האזור ולאנשים שעושים אותם, לשירים ולסיפורים, ואשר יועבר ע"י יאיר גת, כתב היין וממחברי 'מדריך היין הישראלי החדש', ודן תורן המוזיקאי, היוצר והזמר ('לבן על לבן', 'אימפריות נופלות לאט' ועוד).
סדנה בשם 'לטעום כמו מומחים', אשר תועבר על ידי יאיר גת ותכלול, בין היתר, טעימת יינות מודרכת;
סיור מודרך ב-2 יקבים במטה יהודה, הכולל הסברים וטעימת יינות; מטעימת יינות השוואתית מודרכת של יינות מאזור מטה יהודה ואזורים נוספים;
סדנת יינות קינוח ומתוקים;
מארוחות ערב בליווי יינות.

מחיר סוף השבוע, לזוג, ל-2 לילות, על בסיס חצי פנסיון, הינו החל מ-5,260 ש"ח.
האירוח כולל השתתפות בכל אירועי סוף השבוע ושימוש בכל מתקני המלון.
 

החתולית

New member
מרינדו עין גב מארחת את איילת ניר - על רעב שובע ופליאו

ביום ה' ה- 11/2 בשעה 20:00 תארח מסעדת "מרינדו עין גב", ערב פליאו ובו
הרצאה של איילת ניר - "על רעב שובע ופליאו".
&nbsp
תפריט ארוחת פליאו:
מנות ראשונות:
טרטר שייטל צלפים וטפנד מגולגלת,
נקניקיית טלה ביתית וסלט ירוק.
&nbsp
מנות עיקריות:
מחבת בשרים לוהטת- קבב טלה צנובר נענע, ספריבס טלה, אסאדו עגל, סטייק אנטריקוט, שיפוד שומן טלה בתוספת ירקות מהגריל ובטטה מדורה.
&nbsp
קינוח: סלט פירות עם קצפת.
&nbsp
איילת ניר, מנהלת תחום אנדוקרינולוגיה פדיאטרית בחברת תרופות, הינה חלק מפאנל האדמיניות של קבוצת הפייסבוק "פליאו, סוד ההרזייה של הטבע".
בהרצאה תדבר ניר על הקשר בין מה שאנחנו אוכלים למנגנוני הרעב והשובע, מאין נובע הצורך שלנו לאכול בצורה כזו או אחרת, איך אפשר לאפס את המנגנונים ולעבור להרגלי אכילה בריאים יותר.
&nbsp
למשתתפים בארוחה תינתן הנחה של 7% בקצביה ביום האירוע.
הטבה לחברות קבוצת הפייסבוק - "פליאו סוד ההרזיה של הטבע" הנרשמות לארוחה.
&nbsp
מחיר הארוחה- 169 ₪ לסועד (כולל יין).
מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקום מראש.
&nbsp
 

החתולית

New member
הבר קיימא - תפריט ערב חדש

הבר קיימא - מסעדת הקואופרטיב הטבעוני בתל-אביב, מציגה תפריט חדש פרי השראתו של היסטוריון המזון, דר' אורי מאיר-צ'יזיק.

מטבח הבר קיימא הינו מטבח עם סיפור, סיפור מקומי וקהילתי, ובהשראתו של ד"ר אורי מאיר-צ׳יזיק הוא נערך מחדש.

בהתאם לפילוסופיה החברתית של המסעדה, חומרי הגלם מגיעים ממגדלים ומבעלי מלאכה מקומיים המעודדים יצרנים, חקלאים וכלכלה מקומית.

בתפריט החדש:

עם הלחם
פלטת מריחות וניגובים (25) -לחם שאור מלא, טחינה גולמית, חריף מותסס ודבש ענבים;
כריך אבוקדו מקומי (35) -לחם שאור מלא עם אבוקדו, צ'ילי, לימון כבוש, בצל סגול וירוקים;
לבנה קשיו (38) - בשמן זית, תבלינים ולאפה כוסמין;
חומוס עדשים (35) -מעדשים מונבטות עם סלסה עגבניות חריפה, טחינה שמית ולאפה כוסמין.

אוכלים בידיים
בטטה שלמה אפויה (15) - עם יוגורט קשיו;
ארטישוק שלם (23) - עם הוראות אכילה ומטבל לימוני;
תפו"א קריספי (12) - עם מטבל איולי.

גדול יותר
מג'דרה (42) - פריקי, עדשים מונבטות ובצל מוזהב, ירקות בתנור טחינה וסלט קצוץ;
קציצות עדשים (54) -מעדשים מונבטות, פירה מזלג וציר ירקות מצומצם;
פסטה כוסמין (48) - פסטה שמכינים במקום, עם פטריות, שרי, שום, צ'ילי תרד ויין לבן;
נזיד שורשים (42) -ירקות שורש של חורף מוגשים עם אורז מלא.

קטן יותר
סלט גג (35) - סלט ירוק מעלים שנקטפים מגינת הגג של הבר קיימא, מוגש עם לחם מקומי וזעתר;
סלט קצוץ (30) - עגבנייה, מלפפון, בצל סגול ופטרוזיליה קצוצים דק;
חציל שרוף (38) -עם טחינה שמית, שרי ופלפל חריף קלויים ולאפה כוסמין;
סלט חיטה ירוקה (39) -פריקי, גמבות בצבעים, חמוציות, בצל ירוק, כוסברה וקשיו;
מרק קישואים (34) -קרמי עם יוגורט קשיו.

קינוחים
טראפלס שוקולד 3 יח' (18)
טראפלס תמרים 3 יח' (18)
טארט טאטן מוגש עם כדור גלידה (29)
עוגת קרם קשיו ותותים (26)
 

החתולית

New member
הרובע השישי - פברואר חם עם שף אייל לביא

במהלך חודש פברואר, שף אמיר מרקוביץ' מביסטרו "הרובע השישי", יארח בימי חמישי ושישי בערב וכן בערב ולנטיינ'ס את השף איל לביא.

התפריט המיוחד יוגש כתפריט טעימות שיכלול סלסלת לחמים, מנה ראשונה, מנת ביניים, מנה עיקרית לבחירה, קינוח וכוס יין, במחיר של 169 ₪ או בחירה עצמאית של מנות.

תפריט הטעימות כולל:
סלסלת לחמים
מנה ראשונה לבחירה
  • טרטר עגל עם חלמון ביצה, נבטי חמנייה, צנונית ושמן פפריקה מעושנת.
  • קלמרי ממולאים ברטטוי פלפלים, גבינה כחולה ומרווה ברוטב עגבניות קונפי, זרעי כוסברה ולימון כבוש.
  • סביצ'ה דג ים עם עגבניות קונקסה, בצל סגול, כוסברה, צנונית ושומר על גבינת לאבנה, שקדים וצ'ילי.
  • סלט ביסטרו של לבבות חסה, אנדיב, שומר, בצל סגול, אגסים מקורמלים, גבינת סנט מור, אגוזי לוז ובלסמי מצומצם.
מנת ביניים
ביסק סרטנים בשמנת וברנדי.

מנה עיקרית לבחירה
  • פפרדלה קרבונרה עם שרימפס, בייקון ואפונה.
  • פילה דג ים אפוי ביוגורט, זעתר, סומק וצנוברים.
  • פילה דניס במילוי חצילים שרופים, גבינת פטה ובזיליקום על רוטב עגבניות קונפי.
  • אנטריקוט צרוב על הפלנצ'ה, פרוס ומוגש עם עלי רוקט בלסמי וגבינת פרמז'ן.
  • בויאבס בנוסח מרסיי, עם שרימפס, קלמרי, מולים, פילה דג וסרטן, בציר עגבניות עשיר, ירקות שורש, פסטיס וזעפרן.
קינוח לבחירה
  • פריז ברס עם קרם מוסלין, תותים ודבש.
  • פבלובה אגוזי לוז וקינמון.

כוס יין אדום/לבן/מבעבע

מחיר 169 ₪ לסועד
 

החתולית

New member
טשרניחובסקי 6

בביסטרו 'טשרניחובסקי 6' התל-אביבי, יחגגו את ולנטיין'ס דיי (ראשון, 14.2) עם תפריט רומנטי במיוחד.
בנוסף, כל אורח יהנה מקוקטייל סנגריה לבנה מתנת המסעדה.

בין המנות שיוגשו:
קלמרי צרוב על קרם חצילים ויוגורט עם עגבניות שרי (52 ₪);
טונה אדומה צרובה עם אבוקדו, בצלצלי שאלוט, צנונית ושעועית ירוקה, ברוטב שמפניה, כפיר ליים סויה וג'ינג'ר (58 ₪);
סלט ירוקים עם סלקים צלויים, ערמונים, תמר לח ו"גבינת שקדים" בשמן זית ולימון (56 ₪);
מולים ביין לבן עם עגבניות ופטרוזיליה (58 ₪);
שקדי עגל צלויים על קרם שעועית לבנה (68 ₪);
דג שלם אפוי בתנור עם יין לבן, עגבניות שרי ותפוח אדמה ראטה (135 ₪);
פילה דג צרוב עם קרם שעועית לבנה, ירקות עונה ירוקים וגרעיני תירס חלב קלוי (98 ₪);
פסטה פירות ים - ספגטי בציר שרימפס, מולים, שרימפס ופילה דג ים (125 ₪) ועוד.
 

החתולית

New member
יקב קסטל - מארז יינות לחג האהבה

לרגל יום האהבה הבינלאומי, יקב קסטל יציג מהדורה מוגבלת של יינות מגנום Grand Vin 2013 באריזת עץ מהודרת.
&nbsp
היקב יציג מהדורת מגנום מוגבלת (ליטר וחצי) של יין Grand Vin 2013 (גרנד וין 2013), אשר זכה לאחרונה לציון 94 מרוברט פרקר. זהו בלנד בסגנון בורדו מענבי קברנה סוביניון, מרלו, פטי ורדו, מלבק וקברנה פרנק.
היין מיושן במשך כעשרים חודשים בחביות עץ אלון צרפתיות, רובן חדשות והוא מיועד ליישון ארוך בבקבוק.
מדובר ביין אלגנטי, קלאסי, בעל צבע עמוק, מלווה בטעמי פירות יער עמוקים, תבלינים וטאנינים רכים (אך מוחשיים). זהו יין מאוזן הנוטה לקטיפתיות חלקה ובעל סיומת ארוכה ונקייה.
&nbsp
Castel Grand Vin מגיע לשיאו כ-8 שנים לאחר שנת הבציר.
מומלץ לחדרר את היין טרם ההגשה.
&nbsp
מחיר מומלץ לצרכן: 472 ש''ח ניתן להשיג ביקב קסטל ובנקודות מכירה נבחרות.
&nbsp
 

החתולית

New member
טייגר לילי

במסעדות 'טייגר לילי', התאילנדיות, יחגגו ב-14.2 עם קוקטייל, מנה זוגית מיוחדת ומנה אחרונה רומנטיים במיוחד.
&nbsp
לכבוד הולנטיינז דיי יוצעו במסעדות טייגר לילי-שרונה מרקט וטייגר לילי-רמת החייל: קוקטייל אהבה מבעבע מתוק וחזק - Heart of the Tiger במחיר 38 ש"ח;
ספיישל זוגי של אגרול סרטנים (42 ₪);
וקינוח 'Sticky Love', של 3 כדורי אורז מטוגן עם רוטב מנגו מרטיני וסלט תותים, ערמוני מים וכפיר ליים (38 ₪).
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
אובן קובן

שתי מסעדות אובן קובן, המתמחות במאכלי רחוב יפניים, מציעות לרגל יום האהבה הבינלאומי סעודה יפנית חגיגית ב-250 ש"ח בלבד לזוג, בנוסף למשקה הסאקה המסורתי.
&nbsp
התפריט המיוחד שהכין השף ציון ברנץ, יוגש במוצ"ש וראשון (13-14 בפברואר).
הארוחה הזוגית תכלול 2 כוסות יין/קנקן סאקה חם, 2 מנות ראשונות לבחירה מהתפריט, 2 מנות עיקריות לבחירה מהתפריט וקינוח לבחירה, במחיר של 250 ש"ח לזוג.
&nbsp
בנוסף, יוגשו במסעדות מנות ספיישלים מפתיעות (אשר לא נכללות בתפריט הוולנטיינז):
סלט מגורו סובה אטריות סובה, קוביות טונה אדומה, טוביקו, פולי אדה ממה, מלפפון, צנון, גזר, בצל ירוק ובזיליקום (58 ש"ח)
שינג'וקו ראמן מיסו ראמן, אטריות, צ'אסו, צוואר חזיר, פטריות, ביצה, אצות ונבטים (86 ש"ח)
קיארמרו שתי אצבעות בצק פריך במילוי קרם פרלינה ונוגט ובציפוי שוקולד לבן מקורמל (38 ש''ח)
&nbsp
 

החתולית

New member
אריא

ביום ראשון ה- 14/2 מסעדת השף אריא ובר המסעדה, יחגגו את יום אהבה באווירה רומנטית וזוגית בתפריט ספיישלים שהרכיב השף גיא גמזו.
&nbsp
בין הספיישלים:
טטאקי שייטל איולי יפני, צ'יפס ארטישוק ירושלמי, וויניגרט מזרח רחוק (65 ש''ח);
קרפציו דג ים עם ויניגרט תפוזי דם, שקדים מומלחים, וסורבה תפוזי דם (54 ש''ח);
עוגת שוקולד מנג'רי עם סורבה קסיס, וגנאש שוקולד 70% (45 ש''ח).
בין הקוקטיילים שיוגשו ביום אהבה:
קלובר קלאב טנקירי, לימון, סירופ תות בייתי, וחלבון (48 ש''ח)
&nbsp
 

החתולית

New member
טפיאו

מסעדות הטאפאס טפיאו בתל-אביב ובהרצליה, חוגגות את יום אהבה עם תפריט ספיישלים מרגש לצד תפריט קוקטיילים עשיר.
&nbsp
בין הספיישלים שהכין השף אבי כהן:
פסקאדו דל מאר דג ים פרוס דק, סלסלת פלפלים חריפים ועגבניות צהובות(42 ש"ח);
וויארס סקלופ צרובים בחמאה עם קרם תירס ובייקון(44 ש"ח);
קורדרו שוק טלה בבישול ארוך, שעועית לבנה ותרד שחור(44 ש''ח);
צ'ולטאס צלעות חזיר בכרמל סויה וצ'יפוטלה(48 ש''ח);
טארט שוקולד ותותים עם גלידת פיסטוק(38 ש''ח).
&nbsp
בין הקוקטיילים שיוגשו ביום אהבה:
מאי טאי קוקטייל זוגי (חצי ליטר) בחריפות עדינה, רום, אננס ג'ינגר, קוקוס , לים ורימונים (58 ש''ח).
&nbsp
 

החתולית

New member
לה אוטרה

בלה אוטרה בר האוכל המקסיקאני קריבי יחגגו את חג האוהבים במבחר מנות ספיישל חגיגיות, קוקטיילים חושניים ו- Happy hour אטרקטיבי במיוחד לפתיחת חגיגות הוולנטיין.
&nbsp
ביום א' ה- 14/2 בין השעות 18:00-20:00 יעניקו 50% הנחה כל מגוון הקוקטיילים, היינות ותפריט האלכוהול.
&nbsp
בין מנות הספיישל לוולנטיין ניתן למצוא מנות כמו:
סביצה אדום - דג ים ברוטב סלק, מי קוקוס, סברס, צ'ילי,אבוקדו, אשכוליות וזרעי קמומיל (56 ₪).
&nbsp
גורדיטה - כיסוני תירס במילוי שרימפס, גבינת וואחקה, אפונה, ביסק סרטנים ואפונת שלג (48 ₪).
&nbsp
מעורב מקסיקני חריף –לבבות עוף וטלה עם כבדי עוף, עגבניות ובצל בגריל ברוטב צ'יפוטלה ויין (54 ₪).
&nbsp
 

החתולית

New member
בלוסקיי

במסעדת בלוסקיי (הכשרה) מקבוצת כתית של השף מאיר אדוני יגישו תפריט טעימות חגיגי כאשר כל מנה מוצמדת יין.
&nbsp
בתפריט:
&nbsp
מרק ערמונים - ירקות שורש, ערמונים, לוקוס בחמאה, מקדמיה קלוי, קצף חלב, שמן וניל
בריוש חמאה.
בלאן דה בלאן, ברוט, ירדן, יקבי רמת הגולן, 2007
&nbsp
מנה ראשונה לבחירה:
ניחוחות קיץ בקשמיר - קרם אבוקדו, יוגורט, סלסת מנגו, קרמבל קשיו, פלפל פדרון, צ'ילי,
לימון פרסי, שאלוט, מוצרלה באפלו בטמפורה, סשימי ים, כוסברה, קארי.
מארה לבן, מאיה (מרסאן ופרנץ' קולומבר), ישראל, 2013
&nbsp
ויטלו טונאטו - קרפצ'יו לוקוס, קרם טונה, צלפים, פרמז'ן, טונה פרוסה כבושה ומעושנת
אבקת אנשובי וחלמון שליו.
שרדונה, כרם אודם, 2013
&nbsp
"וישיסואז" - קרם ראטה ושמנת חמוצה, תרד בחמאה, נתחי דניס אפוי במלח ים, איולי יוזו
שקד מולבן, אספרגוס לבן, כרישה מוחמצת, שאלוט.
בלנד #3, רקנטי, 2014
&nbsp
מנה עיקרית לבחירה:
דניס בפחמים - דניס צרוב בגריל פחמים, תבשיל פריקי חם, שקדים מולבנים, שעועית
יוגורט מצומצם, טחינה גולמית, אספרגוסים.
הרי יהודה, יקב צרעה (קברנה סובניון, מרלו ומעט סירה), 2013
&nbsp
ספגטי "קרבונרה" - לינגוויני עבודת יד, סשימי דג ים, "פנצ'טת" טונה אדומה, עירית, בצלי שאלוט חלמון כבוש, קרומסקי פרמזן.
סירה רזרב, טוליפ... גליל עליון '13
&nbsp
ניחוחות מקזבלנקה - פילה לוקוס בחמאת עשבים, מרמלדת פלפלים, תבשיל מנגולד, כרישה ולימון, קרם יוגורט, הל וזעפרן, פול טרי, כוסברה, חומוס פריך, אורגנו, קוסקוס
מרלו, רכסים דובב, סגל,גליל עליון,2011
&nbsp
קינוח היום
T^2, יקב רמת הגולן
&nbsp
מחיר: 429 ₪ לסועד.
 

החתולית

New member
המזללה

במזללה, יחגגו השפים מאיר אדוני ואסף שטרן, את חג האוהבים בתפריט ספיישלים שיכלול מנות זוגיות כמו למשל:
&nbsp
שתי אוייסטרז ג'ילרדו- גרניטת ליים, קולי פלפלים 61 ₪.
&nbsp
סשימי בסגול- סשימי דג ים, קרם סלק, סלקים אורגניים צלויים, קרם גזר לצד רביולי סלק במילוי מסקרפונה ומשמש, קרמבל לתת 87 ₪.
&nbsp
דאבל קובנה בורגר- שני המבורגרים מנתח קצבים ושומן בוקס, לחמניות קובנה, איולי קוניאק, צ'יפס קלאסי, ביצת עין, גבינת צ'דר, בצל מקורמל ופטריות אדמה, איולי רמולד 149 ₪.
&nbsp
מחבת ים זוגית- סרטנים כחולים, מולים, קלאמרי, עגבניות, שומר צלוי, חמאת בויאבס, לחם אבוד ועשבי תיבול 241 ₪.
&nbsp
ביף ולינגטון זוגי- פילה עגל 400 גרם עטוף בבצק בריוש, סלקים, גזרים ו לפתות אורגניים, קרם תפוח אדמה רוטב פלפלת 264 ₪.
&nbsp
קינוח עונג גלילי גרסת המזללה - קרם סולת, מסקרפונה, בהרט ומי פריחת הדרים, קומפוט תותים, קרמבל וניל, באבא או רום, אבקת לימון פרסי, שמן זית ארומטי ועלי זעתר טריים 47 ₪.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
כתית

&nbsp
14/2/16
&nbsp
במסעדת כתית הרומנטית יציגו תפריט טעימות בן 7 מנות פרי יצירתו של השף מאיר אדוני
&nbsp
התפריט :
&nbsp
מתאבן
קרם אפונה וטרגון חם, כרישה שלוקה בציר ירקות וחמאת דאשי, קצף פרמזן, דונטס קרם לימון ופרחי אלדר, ג'ל פטרוזיליה מאודה במילוי קרם סולת וגרוייר וקויאר אוסטרה.
&nbsp
מנה ראשונה
פורל כבוש במלחים, קרם פרש מעושן, רביולי סלק ברמולד סלרי ותפוחי עץ, ג'ל בצל כבוש, איולי שוש, גרניטת חזרת והיביסקוס.
&nbsp
מנת ביניים
פאסטה גראטן, מוס שרימפס קריסטל, סלט סקאלופ, שאלוט ופטרוזיליה, קרם לימה, חמאת ים, הולנדז מוקצף, לובסטר, פרחי כרוב ניצנים, קרם שוש.
&nbsp
מרענן חיך
סורבה אשכולית קמפרי, ריקוטה, צנוברים, ליים, שמן בזיליקום
&nbsp
מנה עיקרית
קרם תירס, בריוש גרוייר, פרפה כבד אווז בסוכר פורצ'יני, ג'ל תפוחי עץ, פטריות מורל, דמי גלאס, פילה עגל באבקת פורטבלו.

קינוח
קרם סולת, מסקרפונה, בהרט ומי פריחת הדרים, קומפוט תותים, קרמבל וניל, מרנג סומק, אבקת לימון פרסי, שמן זית ארומטי ועלי זעתר טריים.
&nbsp
פוסט קינוח
ברולה שוקולד קרמל, קציפת שוקולד מריר, אגוזי לוז והל בלווי אקלר במילוי קרם פיסטוק.
&nbsp
&nbsp
מחיר לסועד : 540 ₪ כולל מים מנרליים/מוגזים ושתייה חמה.
&nbsp
אופציה לתפריט טעימות טבעוני וצמחוני.
&nbsp
 
למעלה