לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלי במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלי במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית
x
הודעה מהנהלת הפורום
תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם       שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                  
המשך >>

לצפיה ב-' למומחי הבישול - רוטב "פלפלת" לסטייק'
למומחי הבישול - רוטב "פלפלת" לסטייק
<< ההודעה הנוכחית
23/06/2011 | 11:51
17
340
אבקש את עזרתכם -
אני מחפשת מתכון לרוטב לליווי בשר - למטיב ידיעתי מכונה רוטב "פלפלת".
באנגלית מצאתי מתכון לרוטב בשם Peppercorn Sauce (קישור מצורף).

א. האם זה אותו הדבר
ב. מה זה Peppercorn
ג. האם הגרגירים הגדולים האלה אכילים והחריפות שלהם נסבלת? הר גרגרים שלמים של פלפל שחור רגיל, להבנתי, לא כדאי חהגיש ככה שלמים על האוכל.

אני יודעת שיש כאן כמה מומחים ואשמח מאוד לעזרתכם.

תודה!
ביקורת מסעדות >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'תחפשי STEAK AUX POIVRE'
תחפשי STEAK AUX POIVRE
23/06/2011 | 12:15
51
לצפיה ב-'סטייק או פואברה'
סטייק או פואברה
23/06/2011 | 12:20
15
97
היא אכן מנה צרפתית קלאסית (כשגרתי בצרפת, אחד הערבים הבלתי נשכחים כללו מסיבת קוקטייל שבה שתינו מואט-שנדון בדירה מקסימה שממנה נשקף האייפל, וסטייק של חצות במקום הידוע בסטייק או פואברה שלו - מה שנקרא לחיות בסרט).
אני לא מומחית אבל אנסה לענות:
לענינינו - המתכון שהבאת הוא לא הקלאסי. הנה קישור למתכון הקלאסי מאתר מאוד מומלץ שבו המתכונים בדוקים היטב, גם ע"י המתכונאים וגם ע"י קוראים כיוון שהם אמריקאים, הכל גם מוסבר בפרוטרוט:
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Steak-au-Poivre-233549

פפרקורן זה גרגר פלפל. פלפל ירוק כבוש במלח, כמו במתכון שהבאת, נהוג לאכול שלם, והוא לא חריף כמו פלפל שחור. גרגירי פלפל שחור שלמים אי אפשר להגי סתם כך, זה יהיה מאוד לא נעים לאוכלים.

בתאבון!
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'גם אני לא ממש מכיר את הרוטב המקורי'
גם אני לא ממש מכיר את הרוטב המקורי
23/06/2011 | 13:30
4
23
אבל רק הערה קטנה.
פלפל ירוק כובשים כי אחרת תוך כמה ימים הוא הופך לפלפל שחור כך שבמדינות אליהן
מייבאים פלפל באמת אין ברירה.
אצלנו משתמשים בפלפל ירוק טרי ולא כבוש והוא אכן אכיל ובעל חריפות מתונה ונעימה.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'מתק/ש להאמין '
מתק/ש להאמין
23/06/2011 | 13:33
3
20
לצפיה ב-'מתקשה להאמין שאפשר יהיה להשיג טרי כאן בארץ'
מתקשה להאמין שאפשר יהיה להשיג טרי כאן בארץ
23/06/2011 | 13:34
2
13
אבל אולי מישהו יאיר את עיני.
אשמח לדעת לפחות איפה אפשר להשיג את הכבוש.
תודות למגיבים!
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'לא חושב שיש טרי בישראל'
לא חושב שיש טרי בישראל
23/06/2011 | 14:18
1
16
מהסיבה שאמרתי. כבוש אין בעיה להשיג. יש בצינצנות בגודל של
קופסת תבלינים בערך ויש בגדולות יותר.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'והכי טעים: לתבל בו סלט מנגו, בצל וכוסברה.'
והכי טעים: לתבל בו סלט מנגו, בצל וכוסברה.
23/06/2011 | 16:25
13
לצפיה ב-'תודה רבה! ידעתי שאני יכולה לסמוך עלייך '
תודה רבה! ידעתי שאני יכולה לסמוך עלייך
23/06/2011 | 13:33
9
10
אבל השאלה היא איפה לדעתך אוכל להשיג את הפלפל ירוק כבוש במלח??
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'כמעט בכל מקום'
כמעט בכל מקום
23/06/2011 | 13:56
8
5
אפילו בסופרים.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'נ.ב. אם תכיני את המתכון הקלאסי, לא תצטרכי אות'
נ.ב. אם תכיני את המתכון הקלאסי, לא תצטרכי אות
23/06/2011 | 14:00
15
לצפיה ב-'אז סליחה, כנראה שלא הבנתי אותך'
אז סליחה, כנראה שלא הבנתי אותך
23/06/2011 | 14:40
6
15
במה אני אמורה להשתמש כדי להכין את המתכון הקלאסי?
במתכון שצירפת לי כתוב whole black peppercorns
גם את זה אפשר לאכול שלם? או שזה פשוט גרגירים שלמים של פלפל שחור? אם זה פשוט פלפל שחור אז אני בעצם יכולה להשתמש בפלפל שחור גרוס שיש לי בבית.
אם זה משהו אחר אשמח להבין מה זה ואיפה אפשר לקנות. תודה!
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
23/06/2011 | 15:21
5
21
במתכון משתמשים בגרגירי פלפל שחור שלמים ואז שוברים אותם. זו הדרך הקלאסית. למה לא להשתמש בפלפל השחור הגרוס שיש לך בבית? הסיבה העיקרית היא שהרבה מהניחוח כבר הלך, ונשארת רק החריפות - זה חבל. בתבשיל בו הפלפל הוא אחד השחקנים, זה לא נורא אולי, אבל כאן הוא שחקן ראשי - אנחנו רוצים אותו במלוא תפארתו. כיוון שהמחיר נמוך יחסית, אני ממליצה לקנות פלפל שחור שלם ולשבור אותו.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-' כך אעשה'
כך אעשה
23/06/2011 | 17:16
1
7
מודה לך על ההסברים והעזרה
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'בשמחה!'
בשמחה!
23/06/2011 | 18:04
3
לצפיה ב-' אני הייתי מוותרת על הירוק.לא ממש משמעותי'
אני הייתי מוותרת על הירוק.לא ממש משמעותי
23/06/2011 | 18:14
2
4
פלפל הכי טרי כמו שאמרה נטע, להכניס לשקית ניילון ולשבור עם פטיש רגיל או פטיש שניצלים. עוד אופציה - פולס אחד או שניים במטחנת תבלינים. לא יותר שלא יהפוך לאבקה.
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'שני מוצרים שונים לגמרי'
שני מוצרים שונים לגמרי
24/06/2011 | 11:31
1
8
אי אפשר להשוות בין פלפל ירוק לשחור כמו שאי אפשר להשוות בין פפאיה ירוקה לכתומה.
לכל אחד הטעמים שלו.
תבלינים כותשים במכתש, מאיפה כל הפטישים האלה, זה פורום מסגרות?
ביקורת מסעדות >>
לצפיה ב-'ברור ששונים. לכן אפשר להסתפק רק באחד.'
ברור ששונים. לכן אפשר להסתפק רק באחד.
24/06/2011 | 21:44
3
תבלינים כותשים במכתש אבל שוברים עם פטיש....
ביקורת מסעדות >>

הודעות אחרונות

00:33 | 26.08.16 דימונד
14:09 | 25.08.16 אמא מתכוננת
06:10 | 25.08.16 החתולית
17:11 | 24.08.16 אשה מרציפן
10:57 | 24.08.16 ירקרוקית
14:37 | 23.08.16 marinalevy
11:04 | 23.08.16 indianjones
06:11 | 23.08.16 החתולית

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ