"דה יזראלי קיטצ'ן"

המטבח הישראלי מכיל את מאכלי כל העדות והקהילות היהודיות
כולל כמובן קהילות אשכנז.
טעמת פעם חמין אשכנזי? (צמחוני. נא להמנע מבשר גוויות.)
טעמת את הקומפוט האשכנזי? (בד"כ עשוי מתפוחים).
אתה יודע בכלל מה זו חרוסת של פסח?
על חמיצת סלק שמעת? (אני מכינה אותה עם קצח. טעים מאד.)

אבל הענין הוא שבישראל, כמדינה מתקדמת, אפשר להשיג את רוב סוגי המאכלים. איטלקיים, יווניים, אמריקאיים, צרפתיים, גרמניים, מאכלים מהמזרח הרחוק, וגם ערביים ובכלל מזרחיים. במדינה מודרנית, מה חשוב אם יש "מטבח מקומי"? העולם הוא כבר כפר גלובלי. אגב, הסלט בישראל הוא מגוון ועשיר ובריא, לא כמו הסלט הערבי המוגבל לעגבניות/מלפפונים..... וגבינת הקוטג' שלנו , למי שאוכל, מצוינת וטעימה. (אני עצמי לא נוגעת כמעט בגבינות, מסיבת צער בעלי חיים).
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל בשר גוויות זה הכי טעים
 

Ron W

New member
מי שמזדהה עם צבועים אוכלי נבלות טבעוני בטבע החייתי שלהם
מילא שיעיד על עצמו לא רק יהודי אלא אוכל פגרים
עוד סיבה להתנער מהכנוי יהודי
אלא שבמציאות תורת הקבוצות
לא כל היהודים הם צבועים אוכלי נבלות
משמע לא מדובר בשייכות ליהדות כלל.
 

Ron W

New member
תחליף את המילה טבעונות ביהדות - הרבה יותר מעוגן במציאות
לחתוך ערלה של תינוק בן 8 ימים ולמצוץ את דמו ע״י מוהל יהודי
היא מחלת נפש פר אקסלנס
 
למעלה