העמדתי את בשר הכבש על האש הקטנה יותר

חיא2

New member
העמדתי את בשר הכבש על האש הקטנה יותר

טבלתי אותו בציר בשר שמוצה מעשרה תבשילים קודמים [ שיטת העשרת טעם - סיימתם לבשל? למה לשפוך את הציר/הרוטב? העבירו אותו דרך מסננת ושימרו במקפיא, עד הפעם הבאה, וכך בכל פעם אתם מוסיפים גוני גוונים של טעם, שבכל דרך אחרת לא תשיגו ], חצי בקבוק יין, 10 שיני שום, חמישה בצלים, שני גזרים, גבעולי סלרי קצוצים בחלקם התחתאון והעלים הוכנסו מלמעלה על מנת להיאכל בנפרד. מעט מלח, מעט פלפל גרוס, מעט מוסקט מגורר, פפריקה אדומה, צ'ילי גרוס, כמון, וכן גם כף אבקת מרק עוף.
ועכשיו אני מסודר.
לא מטריד אותי אף אחד בעולם.
אבל חטפתי כוויה באצבע של יד ימין, אני רגיל.
תהנו מיום החופשה השבועי שלכם
 

dory38

New member
החלמה מהירה, רק בשורות טובות

אני לרוב משתמש באלוורה אחרי כוויות (לאחרונה שפכתי תה רותח על החולצה שלי , בהיסח הדעת). יש לך בבית?
 
דורי, חייבת לשאול אותך שאלה

למה אתה פורש מדיון כשאין לך תשובה?
אתה לא אוהב להיות טועה?
 

dory38

New member
זו ממש לא הסיבה

אני פורש מדיון כשאני רואה שאין לי מה לתרום בו. יש גם דיונים שהתנהלו לאחרונה, כאשר חלק מהתמדיינים הטיחו בי רפש תוך כדי עלבונות אישיים. אני מוכן להתווכח לגופם של דברים, לא עם כינויי גנאי. זה מבחינתי חציית קו אדום וטוב שאת לא עושה את זה. זה פסול, ירוד ונמוך בעיניי.
 
אני לא מטיחה בך רפש, אני פתחתי אשכול לגיטימי ובמקום להתייחס

לנאמר גלשת למקומות אחרים.
וכששאלתי אותך מה הקשר ולמה אתה לא עונה לעניין, נעלמת ונאלמת
 

dory38

New member
תקראי שוב מה שכתבתי

לא אמרתי שהטלת בי רפש, היו גולשים אחרים שעשו זאת וכולי תקווה שלא אשמע מהם בקרוב. כפי שאמרתי, כשאין לי מה להגיד, אני לא מגיב. למה להגיד סתם?
 

חיא2

New member
סתם שאלה קטנונית, ובכל זאת לא ארגע -

מדוע החלטת בשרשור שעוסק בבישול בשר כבש, מבלי להתייחס כמובן להודעה שלי, לברר עם דורי ענין פרטי שאפשר גם בשרשור נפרד או במסרון אישי?
ביני לבינך, לי זה נשמע קצת, אעפעס זלזול בנושא השרשור [ לא בי, כמובן ] וקצת חוסר נימוס.
 

dory38

New member
ממש לא

כבר היו לי פוסטים שבהם המילים סליחה ומצטער כיכבו, כאשר התברר לי ששגיתי. היו מקרים שממש העלבתי אנשים אישים והתנצלתי. ממש אין כל טעם לעשות את זה סתם, למתוח שיחה כמו מסטיק. ואגב, אריק צודק. קצת התפרצנו לשרשור שלו. סליחה, אריק.
 

RossieL

Active member
בשר כבש בבישול ארוך

אם את הכל הנחת בסיר כבד [ברזל] ואם יש לך פתיליה, הרי שזה משדרג ברמות את התבשיל.
10-12 שעות בישול על אש נמוכה נמוכה נמוכה, וואו, ויוצאת קדרה מעדן שלא מהעולם הה.

ובאשר לכוויה, אכן, למרוח אלוורה וגם אפשר להשתמש בוולטרן, להקל על הכאב.
תרגיש טוב, בתיאבון ושבת שלום
 

חיא2

New member
אין לי סיר ברזל כבד ואין לי פתיליה

יש לי סיר בישול חשמלי המיועד לבישול ארוך. אכן, בפעם הקודמת השתמשתי בו, הפעם בחרתי את להבת הכיריים.
תודה ◄ אולי אם יקרה ויפלו לידיי שנים אלה, אעשה כהצעתך. ♥
 
למעלה