העמדתי את בשר הכבש על האש הקטנה יותר
טבלתי אותו בציר בשר שמוצה מעשרה תבשילים קודמים [ שיטת העשרת טעם - סיימתם לבשל? למה לשפוך את הציר/הרוטב? העבירו אותו דרך מסננת ושימרו במקפיא, עד הפעם הבאה, וכך בכל פעם אתם מוסיפים גוני גוונים של טעם, שבכל דרך אחרת לא תשיגו ], חצי בקבוק יין, 10 שיני שום, חמישה בצלים, שני גזרים, גבעולי סלרי קצוצים בחלקם התחתאון והעלים הוכנסו מלמעלה על מנת להיאכל בנפרד. מעט מלח, מעט פלפל גרוס, מעט מוסקט מגורר, פפריקה אדומה, צ'ילי גרוס, כמון, וכן גם כף אבקת מרק עוף.
ועכשיו אני מסודר.
לא מטריד אותי אף אחד בעולם.
אבל חטפתי כוויה באצבע של יד ימין, אני רגיל.
תהנו מיום החופשה השבועי שלכם
טבלתי אותו בציר בשר שמוצה מעשרה תבשילים קודמים [ שיטת העשרת טעם - סיימתם לבשל? למה לשפוך את הציר/הרוטב? העבירו אותו דרך מסננת ושימרו במקפיא, עד הפעם הבאה, וכך בכל פעם אתם מוסיפים גוני גוונים של טעם, שבכל דרך אחרת לא תשיגו ], חצי בקבוק יין, 10 שיני שום, חמישה בצלים, שני גזרים, גבעולי סלרי קצוצים בחלקם התחתאון והעלים הוכנסו מלמעלה על מנת להיאכל בנפרד. מעט מלח, מעט פלפל גרוס, מעט מוסקט מגורר, פפריקה אדומה, צ'ילי גרוס, כמון, וכן גם כף אבקת מרק עוף.
ועכשיו אני מסודר.
לא מטריד אותי אף אחד בעולם.
אבל חטפתי כוויה באצבע של יד ימין, אני רגיל.
תהנו מיום החופשה השבועי שלכם