איך נראית בדר"כ השבת שלכם?

SupermanZW

Well-known member
חוסר מלח במנה זה לא בעיה כי תמיד אפשר להוסיף מלח לפי הטעם

עודף מלח זו בעיה גדולה, כי להוציא את העודף לא ניתן. מכיוון שלאנשים שונים העדפות שונות במליחות האוכל הדבר הבטוח הוא לשים פחות מדי מלח כדי שכל סועד יוכל להוסיף מלח על פי טעמו.
 
עקרונית אתה צודק

אבל לי לא טעים לאכול תבשיל שהוא תפל לחלוטין ואני צריכה לבזוק עליו מלח.
אולי אני אנינת טעם, אבל אף פעם לא יהיה לאוכל את אותו הטעם כאשר הוא מבושל
עם קצת מלח מלכתחילה, כמו לתבשיל שאתה צריך לבזוק עליו מלח.
 

אבי בן 1231

Well-known member
אני רואה כאילו אישתי כתבה זאת.

 

אספרסו2

New member
באמת מוזר

שעל סמך דגימה של מקום אחד את ישר מכפישה ומכלילה את האוכל היווני כלא טעים.
האוכל היווני הוא מצוין בכל קנה מידה.
 
המטבח היווני והמטבח הטורקי מאוד מאוד דומים

מאחר ואני גדלתי על המטבח הטורקי ומאחר ואבי וסבתי דיברו גם יוונית
ואכלתי בבית גם מהמטבח היווני, אני יודעת טוב מאוד כיצד נראה המטבח היווני
והבעיה שלי היא עם המטבח היווני המודרני ששולט היום במלונות, בכל אופן במלונות של רודוס, ומאחר ופגשתי ישראלים רבים שהיו במלונות שונים ברודוס והם התלוננו כולם על האוכל שהיה לא טעים בעליל, אז אני מסתמכת בהחלט גם על הטעם האישי שלי וגם על טעמם של אחרים.
במטבח היווני תמצא הרבה מאוד מאכלים שאני עצמי מבשלת ומבשלת אותם פי כמה וכמה יותר טעים. אז מספיק להתווכח על טעם וריח.
 

אספרסו2

New member
את כתבת "שהאוכל היווני לא משהו"

אם היית כותבת שעבדו עליכם בהכל כלול עם איכות האוכל היווני לא הייתי מתווכח.
זה לא ויכוח על טעם וריח אלא על ניסוח שמשקף מציאות מסוימת.
 

אבי בן 1231

Well-known member
אנחנו בשבתות יוצאים הרבה לטיולים

בין השאר גם לים המלח.
אנחנו לא נוהגים לבלות בסעודות לא בחגים ולא בשבתות.
ביום כיפור הקרוב נצא מוקדם לים המלח.
 
למעלה