אז מי עדיין אוכל מצות?

רוב הזמן נח

Well-known member
אז מי עדיין אוכל מצות?

 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני קניתי מראש הרבה מצות

את חלקם הכנסתי למקפיא בשביל שהטריות תישמר.
בנתיים יש לי הספקה לזמן מה.

ובנתיים מאחרי פסח לא קניתי עדיין לא לחם, לא פיתות ולא לחמניות. מבחינת פחממות אני אוכל בעיקר מצות.
 

dory141

New member
ההורים שלי, עד לפני יומיים

הם פשוט קנו יותר מדי, והחליטו לחסל אותם עד הסוף.
 

ish50

New member
אני נוהג לטחון את כל מה שנשאר יבש בבלנדר טוב

ולהכין למעשה קמח מצה משובח שמשמש לטיגון שניצלים

תאווה לחיך..
 

רוב הזמן נח

Well-known member
סתם מצה עם מיונז זה הרבה יותר טעים מפיתה עם מיונז או

לחמניה.
ואם שמים גם פסטרמה אז בכלל זה הרבה יותר טוב.
&nbsp
כל השנה לאנשים לא נמאס מלחם ופיתות. אבל שבוע מצות וכבר נמאס להם והם מתגעגעים ללחם.
בשבילי שבוע מצות זה לא מספיק בשביל להתגעגע ללחם ופיתות.
&nbsp
&nbsp
 

ish50

New member
לחם איל יהוד

אני לא אשכח איך בכל פעם כשהייתי במגע עם אוכלוסיה פלסטינאית ביו"ש או עזה
במסגרת שרותי הצבאי - בתקופת הפסח - תמיד שאלו אותי אם אפשר להתכבד
ב"לחם איל יהוד" = מצות
מסתבר שהם ממש אוהבים את הטעם המיוחד הזה של המצות
בדיוק כמו שאנחנו מתים על הלפות הדקות שהם מכינים בטאבונים שלהם לנגב חומוס או לאבאנה

ככה זה בחיים
הדשא של השכנים תמיד יותר טוב
והלחם גם - וכמובן
 

רוב הזמן נח

Well-known member
כי אנשים מתיחסים למצה כאל משהו של פסח בלבד

שבגללו הם לא אוכלים לחם.
&nbsp
הם לא מסוגלים להתיחס למוצר כמשהו אוביקטיבי ואז לטעום ולהחליט איך זה.
&nbsp
אם ימציאו מצה בצורה ומראה אחר וכמובן יתנו לו שם אחר, אבל עם אותו טעם ופריכות, יוכלו למתג את המוצר כמוצר בריאות נטול שמרים ואנשים יתנפלו על זה. אבל כל עוד הם לא יגלו שמכרו להם מצות.
 
למעלה