סתם מצה עם מיונז זה הרבה יותר טעים מפיתה עם מיונז או
לחמניה.
ואם שמים גם פסטרמה אז בכלל זה הרבה יותר טוב.
 
כל השנה לאנשים לא נמאס מלחם ופיתות. אבל שבוע מצות וכבר נמאס להם והם מתגעגעים ללחם.
בשבילי שבוע מצות זה לא מספיק בשביל להתגעגע ללחם ופיתות.
 
 
אני לא אשכח איך בכל פעם כשהייתי במגע עם אוכלוסיה פלסטינאית ביו"ש או עזה
במסגרת שרותי הצבאי - בתקופת הפסח - תמיד שאלו אותי אם אפשר להתכבד
ב"לחם איל יהוד" = מצות
מסתבר שהם ממש אוהבים את הטעם המיוחד הזה של המצות
בדיוק כמו שאנחנו מתים על הלפות הדקות שהם מכינים בטאבונים שלהם לנגב חומוס או לאבאנה
ככה זה בחיים
הדשא של השכנים תמיד יותר טוב
והלחם גם - וכמובן
שבגללו הם לא אוכלים לחם.
 
הם לא מסוגלים להתיחס למוצר כמשהו אוביקטיבי ואז לטעום ולהחליט איך זה.
 
אם ימציאו מצה בצורה ומראה אחר וכמובן יתנו לו שם אחר, אבל עם אותו טעם ופריכות, יוכלו למתג את המוצר כמוצר בריאות נטול שמרים ואנשים יתנפלו על זה. אבל כל עוד הם לא יגלו שמכרו להם מצות.