אני זורע את הפלפלים בכוסיות קטנות על אדן חלון במטבח
פלפלים אוהבים חום ולכן אני משקה את הכוסיות במים חמימים כ 25-30 מעלות.
זה מתבצע בדרך כלל (למרות מחאותיה של אישתי ) בבית על אדן החלון במטבח, רק אחרי שיש שתילים עם סיבוב שני או שלישי של עלים אני מדלל ומעביר לעציץ קצת יותר גדול .
ובאביב כשמתחיל להיות באמת חמים אני מעביר את השתילים לאדמת הגינה.
את השתילים הבוגרים בגינה אני מכסה בחורף בניילון חממות וכך הצמח מחזיק כמה שנים.
יש לי כרגע צמחים של הבנרו אדום, פטר (פינספפר) אדום, וכמה מיני שאטה בלאדי .
דלעות אני זורע ישר בגינה באביב בדרך כלל דלורית.