תוצרת עצמית

refael22

Member
תוצרת עצמית

קרדיט ליועץ רופן שהפך את מרפסתי לגן עגבניות.
אגב הכתומות הן זן אחר.

 

ר ו פ ן

New member
יופי של 'שרשור' עגבנייות.

אני נמנע (מגעיל אותי !) מכל עגבניה כתומה.
קצה הלשון שלי, החלק עם הרצפטורים של ה'איכות', משדר הלגוף - '..תרגיל בעיכול גרידא - לא מוסיף לגוף כלום!'

נ.ב. גידלתי 2 שתילים, מאותה סוג, מאותה הנבטה.
שתיל אחד נשתל באדמה אורגנית למשעי ושתיל שני, באדמה 'מסכנה' בתוך שק גדול (או בעברית 'באלה')
שני השתילים בשמש מלאה ומים במידה נאותה.
השתיל שבאדמה הניב שיח לתפארת, עם אדומות ומשורשרות כמו בתמונתך.
השתיל שבשק - נראה כמו הפרות הרזות של פרעה ועם עגבנייות צהובות



מה דעתך אל... 'ארוחת צהריים' מ...חצי עגבנייה ?




 

refael22

Member
נכון הכתומות והצהובות לא טעימות בכלל אל תקנו אותן

לא מבין למה הן יקרות כל כך טעם של כלום.
 

ר ו פ ן

New member
זה עניין 'דקורטיבי' אידיוטי. למי שרוצה 'צבע' בצלחת..


לעומת זאת, הזן הכהה ("שחור") טעים מאוד
(לא זוכר את שמו..
)
 
למעלה