תהייה לגבי סלט וכף טחינה:
אתמול בערב בשעה שש וחצי ,רמת סוכר שמדדתי עמדה על 104
בכדי לשמור על רמת -סוכר נמוכה,החלטתי להכין לי ארוחת ערב קלילה, ולאכול רק סלט שכלל- 2 כוסות חסה חתוכה,
חצי גמבה ,
ועגבניה קטנה
והוספתי תיבול :2 כפות שמן- זית ,כפית מיץ לימון,
כף גרעיני-חמניה.וכף אחת טחינה מדוללת במים ומיץ-לימון,שן שום כתושה,מעט כמון טחון,ומעט מלח.)
רמת הסוכר שמדדתי עמדה על 104- (נמדדה רגע לפני הארוחה,)
ולאחר שעתיים מדדתי שוב והסוכר זינק ל-גובה 270.
(התוצאה הייתה זהה ב- 2 מדי -הסוכר שמדדתי.)
יש לציין שהארוחה כללה רק את סלט הנ"ל ,ללא כול תוספת לחם.
האם מישהו יכול להסביר מה בין מרכיבי הסלט הנ"ל,היו כאן הגורם לזינוק הגבוה ברמת -הסוכר (מ- 104 - ל- 270 ?
אתמול בערב בשעה שש וחצי ,רמת סוכר שמדדתי עמדה על 104
בכדי לשמור על רמת -סוכר נמוכה,החלטתי להכין לי ארוחת ערב קלילה, ולאכול רק סלט שכלל- 2 כוסות חסה חתוכה,
חצי גמבה ,
ועגבניה קטנה
והוספתי תיבול :2 כפות שמן- זית ,כפית מיץ לימון,
כף גרעיני-חמניה.וכף אחת טחינה מדוללת במים ומיץ-לימון,שן שום כתושה,מעט כמון טחון,ומעט מלח.)
רמת הסוכר שמדדתי עמדה על 104- (נמדדה רגע לפני הארוחה,)
ולאחר שעתיים מדדתי שוב והסוכר זינק ל-גובה 270.
(התוצאה הייתה זהה ב- 2 מדי -הסוכר שמדדתי.)
יש לציין שהארוחה כללה רק את סלט הנ"ל ,ללא כול תוספת לחם.
האם מישהו יכול להסביר מה בין מרכיבי הסלט הנ"ל,היו כאן הגורם לזינוק הגבוה ברמת -הסוכר (מ- 104 - ל- 270 ?