לאוהבי -הברוקולי :
פשטידת ברוקולי קלילה ומהירת הכנה:
400 גרם ברוקולי מיני –קפוא,לשפוך לתוך סיר עם מים- ל- 3- דקות עד להפשרה, ולהעביר למסננת לסינון הנוזלים.
בינתיים, להכין מראש תבנית פיירקס (מס' 28 )משומנת קלות ,
או 2 תבניות אינגליש –קייק מאורכות,עם ניר- אפייה מוברש ב-2 כפות שמן.
אופן ההכנה:
להעביר לקערה גדולה את הברוקולי המסונן,
להוסיף:
200 גרם גבינת -שמנת
1 קוט'ג
3/4 כוס גבינה צהובה –מגוררת.
שן -שום כתושה
1/4 כפית כורכום
מלח ,פלפל,
1/4 כפית אגוז מוסקאט מגורר .
לערבב היטב ,לטעום ,(להוסיף עוד תיבול במידת וצריך.)
לבסוף,להוסיף לתערובת 3 ביצים,ולערבב היטב .
לצקת את התערובת לתבנית משומנת.
לאפות בחום 180 מעלות,
לאפות כ-שעה, עד להשחמה מ-2 הצדדים.
(כ-25 - 30 דקות מכול צד.)
מתקבלת פשטידה נהדרת,ללא צורך בקמח, וגם הילדים הקטנים אוהבים מאוד.
פשטידת -הברוקולי קלילה וטעימה וכדאי לאכול אותה בתוספת סלט ירקות טרי.
את הפשטידה לאחר הצינון לשמור במקרר,
ולפני הארוחה לפרוס ולחמם 10 דקות בתנור.
מתכון קל להכנה שתמיד מצליח.
לגיוון :
אפשר להוסיף לתערובת 1/4 כוס גרעיני-חמניה לא קלויים.
ואפשר גם להוסיף לתערובת כוס כרובית-קפואה מופשרת,ומסוננת.
פשטידת ברוקולי קלילה ומהירת הכנה:
400 גרם ברוקולי מיני –קפוא,לשפוך לתוך סיר עם מים- ל- 3- דקות עד להפשרה, ולהעביר למסננת לסינון הנוזלים.
בינתיים, להכין מראש תבנית פיירקס (מס' 28 )משומנת קלות ,
או 2 תבניות אינגליש –קייק מאורכות,עם ניר- אפייה מוברש ב-2 כפות שמן.
אופן ההכנה:
להעביר לקערה גדולה את הברוקולי המסונן,
להוסיף:
200 גרם גבינת -שמנת
1 קוט'ג
3/4 כוס גבינה צהובה –מגוררת.
שן -שום כתושה
1/4 כפית כורכום
מלח ,פלפל,
1/4 כפית אגוז מוסקאט מגורר .
לערבב היטב ,לטעום ,(להוסיף עוד תיבול במידת וצריך.)
לבסוף,להוסיף לתערובת 3 ביצים,ולערבב היטב .
לצקת את התערובת לתבנית משומנת.
לאפות בחום 180 מעלות,
לאפות כ-שעה, עד להשחמה מ-2 הצדדים.
(כ-25 - 30 דקות מכול צד.)
מתקבלת פשטידה נהדרת,ללא צורך בקמח, וגם הילדים הקטנים אוהבים מאוד.
פשטידת -הברוקולי קלילה וטעימה וכדאי לאכול אותה בתוספת סלט ירקות טרי.
את הפשטידה לאחר הצינון לשמור במקרר,
ולפני הארוחה לפרוס ולחמם 10 דקות בתנור.
מתכון קל להכנה שתמיד מצליח.
לגיוון :
אפשר להוסיף לתערובת 1/4 כוס גרעיני-חמניה לא קלויים.
ואפשר גם להוסיף לתערובת כוס כרובית-קפואה מופשרת,ומסוננת.