שאלה למשתמשים בתחליפי סוכר :

oritta17

New member
שאלה למשתמשים בתחליפי סוכר :

האם יש מצב,שתחליף סוכר נוזלי ,(טיפות "סוכרלוז")
עשויים להעלות את רמת הסוכר ?
 

אבו זקן

New member
מיידית - לא

לטווח ארוך, אולי כן בגלל השפעה על אוכלוסיית חיידקי המעיים.
 

oritta17

New member
לא ממש הבנתי ,איך בהשפעת חיידקים יעלה הסוכר מהתחליף סוכר ?

אשמח להסבר.
 

oritta17

New member
לא הרשים אותי כול המחקר הזה, כי אם היה מספיק משכנע ,,

הרי שאז ,בשנת 2014-מועד פרסום הכתבה,
הרי היו מפסיקים לייצר וגם לרכוש תחליפי סוכר,בכול מדינות העולם .
בינתיים זה לא קורה,כך שאני לא השתכנעתי.
&nbsp
&nbsp
 

mrkorr

New member
וטיגון? ועישון?

הרי בכל מגזין בריאות מדברים וכותבים ועושים מחקרים כדי להזהיר ממזון מתועש ומטוגן.
לא מזמן קראתי על המלצה חשובה על כך שכדאי להמנע כמה שאפשר מצ'יפס. לא זוכר איפה קראתי ואת המחקרים המדויקים.
עדיין בכל מדינות העולם לא מתרשמים מהמחקרים הללו וממשיכים לטגן, לאכול צ'יפס ומזון מתועש אחר.
האם בגלל שהעדר עושה משהו... זה בהכרח המשהו הנכון לעשותו?
כנ"ל לגבי עישון... הרי ידוע כמה העישון מזיק... אם בכל מדינות העולם לא הפסיקו לעשן זה אומר שאת לא משוכנעת?
מוזר...
 

oritta17

New member
יכולת להוסיף גם משקאות מוגזים, וקמח לבן,סוכר לבן ,אורז לבן,,

בשר , לבבות ,כבד ושאר האברים הפנימיים,שנחקרו וסותמים את העורקים.,
וכמובן להימנע ממשקאות ועוגות שממותקים עם תחליף סוכר.
&nbsp
בקיצור: לא לגעת ברוב סוגי המזון,למעט ירקות.
&nbsp
הרי בסופו של דבר, הרי ידוע ,שהכול שאלה של מינון.
שיהיה לכולנו יום טוב, והרבה בריאות.
&nbsp
 

אבו זקן

New member
זה טיעון לא תקף

והאדון קור הסביר לך למה (ואת מיהרת להצטרף לטענתו).
&nbsp
אבל עקרונית אני מסכים שמחקר אחד (שנערך ברובו לא על אנשים) לא מספיק כדי לקבל החלטות מושכלות. זאת הסיבה שכתבתי "אולי" למעלה.
&nbsp
&nbsp
 
למעלה