שאלה ספציפית

לאה 2

New member
שאלה ספציפית

שלום לכולם!
האם אני יכולה לאכול שניצל פעמיים בשבוע?
זה שניצל שאני מכינה בבית ולא קונה מוכן.
יש לי סוכר גבולי וa1c תקין.
תודה ויום טוב!
 

אבו זקן

New member
חשבון פשוט

הפחמימות שבשניצל מגיעות מפירורי הלחם (או הקמח אם את מכינה את שניצל בדרך הישנה), ולא קשה לחשב את הכמות שלהן אם את מכינה בעצמך. להערכתי הכמות לא גדולה, אולי משהו כמו חצי פרוסת לחם, כך שאם את לא נמנעת לגמרי מפחמימות אין בעיה מיוחדת עם שניצל (ואם תוותרי על קצת לחם המאזן נשאר ללא שינוי). בתיאבון.
--------------
הערת אזהרה: אני לא רופא ולא דיאטן.
 

נירובי1

New member
למה לאכול שניצל עטוף בפירורי לחם? אפשר לעשות אותו כמות שהוא

על שכבת שמן דקיקה (אפילו להתיז ממיכל ספריי של שמן)
או יש דרך הרבה יותר טובה והיא שימוש במחבת שאינו צורך שמן והוא מחבת שנאטם בחלק העליון והוא מטגן את השניצל בתוך הנוזלים שלו - יוצא נקי בלי שמן ובלי לחם ובלי שאר דברים שנוהגים להוסיף
 

אבו זקן

New member
למה?

בערך מאותה סיבה שאנשים מעדיפים לאכול בשר ולא טופו: כי זה יותר טעים.
 

לאה 2

New member
נכון!

אגב, ראיתי שיש פירורי לחם מקמח מלא ומקמח כוסמין.
האם שווה את ההשקעה?
 

oritta17

New member
קחי בחשבון שבקמח שיפון מלא, פחות פחמימות מקמח החיטה,,

ולכן עדיף להשתמש קמח שיפון מלא.
 
למעלה