באיזה שעות זה?
בשעות אחרי יש קו 819 המהיר של "אגד" מציר ז'בוטינסקי של רמת גן ובני ברק לכביש 4. כמעט בטוח, שיש לו תחנה בצומת קדימה.
במידה ויש רד בצומת קדימה. חלק מן האזורים בקדימה קרובים בהליכה וחלק זה נסיעה קצרצרה בקו אוטובוס של "נתיב אקספרס" (אאל"ט קו 47).
ביתר שעות היום שתי אפשרויות להגעה לצומת קדימה (והמשך הליכה או אוטובוס):
1. נסיעה מהירה בקו 567 של "אגד" לצומת רעננה. החלפה בצומת ל 641/921 ואולי קווים נוספים (947 למשל) לצומת קדימה.
2. נסיעה בקווים 641/921 וכו' לצומת קדימה. אולי נסיעה ארוכה דרך פתח תקווה והוד השרון, אבל ללא החלפות.
במידה וזה בשעות הצהרים/אחרי הצהרים וקו 819 לא מסתדר, ניתן לקחת מכביש 4 (למשל בר אילו או גבעת שמואל) את קו 640 של "אגד" לצומת דרור.
לא יודע אם יש מצומת דרור אוטובוסים לקדימה, אבל זה קרוב מאוד. מקסימום להמשיך תחנות מספר ב-641 ודומיו.
לגבי אפשרות ברכבת - לא מוכרת לי אפשרות של נסיעה באוטובוס או מונית שירות מתחנת בית יהושע.
מה שכן, במחשבה נוספת ניתן לנסוע ברכבת לתחנת נתניה. לצאת לכיוון כביש 57 הראשי ומשם קווים שונים של "נתיב אקספרס" (שוב. עד כמה, שאני זוכר 47, אבל אולי אני טועה).
תחבורה ציבורית >>