מרק כתום
מרק כתום מעולה (הזכויות שמורות להו-גוד
) לוקחים 4-5 בטטות חתיכת דלעת קולפים הכל ומרתיחים בסיר עם מים. כשזה מתרכך, מסננים, אבל לא זורקים את המים מועכים את הכל + מעבירים במעבד מזון \ בלנדר מוט מתחילים להוסיף את המים ששמרנו בצד עד שמגיעים לסמיכות הרצויה (אם הם לא מספיקים, אז להוסיף עוד מים) תיבול: מלח פלפל שחור \ לבן מרק עוף ואגוז מוסקט - לשים ממש מעט כי יש לו טעם מאוד דומיננטי (נותן תחושה של חריפות) טיפ: כשאני קולפת את הבטטה והדלעת אני חותכת אותם לחתיכות גדולות ע"מ שיתרככו מהר יותר אם ייצא לך יחסית כמות גדולה (סיר מלא), אפילו חצי קופסא (אבל לא להשתולל) גם שכחתי לומר לך שבסוף בסוף, את יכולה להוסיף למרק קצת שמנת בישול. זה ייתן לך מרקם יותר קרמי (להוסיף שמנת, לערבב היטב, לתת לזה לרתוח טיפה וזהו)
מרק כתום מעולה (הזכויות שמורות להו-גוד