לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1967319,673 עוקבים אודות עסקים

פורום נשואים טריים

הפורום שלנו,פורום נשואים טריים הוא הבית שלנו. קהילה קטנה של אנשים (נשים וגם גברים) שחולקים ביחד חוויות דומות.הקמת משפחה ובניית הקן הפרטי שלנו הוא לא תהליך קל, אבל מלא אהבה. פה אנחנו מדברים על הכל. על אהבה ואכזבה, מריבות ורומנטיקה.ואיך אפשר בלי הפרטים הטכניים של החיים: איך לוקחים משכנתא? ואיך מוצאים דירה? איפה קונים מוצריי חשמל? ואיך מסירים כתמים? מה עושים עם החמות? ועם הגיסה? מה קונים ליום הולדת? ואיפה מוצאים דילים טובים? איך מתפייסים אחרי מריבה? איך מחפשים עבודה? איך מתמודדים על הבוס? ואיך נגרום לבעל להתייחס אלינו כמו אלילה? ובל נישכח- שירשוריי מתכונים שגורמים אף לפחדנית שבבשלניות לנסות את מזלה (זה גם עוזר לשיפור היחסים על הבעל...).כל אותם פרטים גדולים וקטנים שמרכיבים את החיים שלנו. חולקים חוויות טובות וכואבות, שמחה והתרגשות עם כל תוספת חדשה למשפחה. וצער על כל פרידה.אנחנו לא מחפשים מהצד ולא אוהבים שפה לא הולמת. לכל אחד ואחת יש פה מקום לתרום, להוסיף ולהעשיר את חברי הפורום. אבל אנחנו לא מחפשים לריב, להתקוטט או להעליב. נא לשמור על שפה נאותה ולחשוב עוד רגע אחד לפני שמוסיפים תגובה. בצד השני של המחשב ישנם אנשים אמיתיים שיכולים להיעלב.אז, בבקשה, ביתנו פתוח לרווחה, אתם מוזמנים להצטרף ולפנות בכל שאלה, בעיה או הצעה למנהלות הפורום או לכל המשתתפים.

אודות הפורום נשואים טריים

הפורום שלנו,פורום נשואים טריים הוא הבית שלנו. קהילה קטנה של אנשים (נשים וגם גברים) שחולקים ביחד חוויות דומות.הקמת משפחה ובניית הקן הפרטי שלנו הוא לא תהליך קל, אבל מלא אהבה. פה אנחנו מדברים על הכל. על אהבה ואכזבה, מריבות ורומנטיקה.ואיך אפשר בלי הפרטים הטכניים של החיים: איך לוקחים משכנתא? ואיך מוצאים דירה? איפה קונים מוצריי חשמל? ואיך מסירים כתמים? מה עושים עם החמות? ועם הגיסה? מה קונים ליום הולדת? ואיפה מוצאים דילים טובים? איך מתפייסים אחרי מריבה? איך מחפשים עבודה? איך מתמודדים על הבוס? ואיך נגרום לבעל להתייחס אלינו כמו אלילה? ובל נישכח- שירשוריי מתכונים שגורמים אף לפחדנית שבבשלניות לנסות את מזלה (זה גם עוזר לשיפור היחסים על הבעל...).כל אותם פרטים גדולים וקטנים שמרכיבים את החיים שלנו. חולקים חוויות טובות וכואבות, שמחה והתרגשות עם כל תוספת חדשה למשפחה. וצער על כל פרידה.אנחנו לא מחפשים מהצד ולא אוהבים שפה לא הולמת. לכל אחד ואחת יש פה מקום לתרום, להוסיף ולהעשיר את חברי הפורום. אבל אנחנו לא מחפשים לריב, להתקוטט או להעליב. נא לשמור על שפה נאותה ולחשוב עוד רגע אחד לפני שמוסיפים תגובה. בצד השני של המחשב ישנם אנשים אמיתיים שיכולים להיעלב.אז, בבקשה, ביתנו פתוח לרווחה, אתם מוזמנים להצטרף ולפנות בכל שאלה, בעיה או הצעה למנהלות הפורום או לכל המשתתפים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכות הבאות וברוכים הבאים לפורום נשואים טריים :)
אנא הקדישו דקה מזמנכם לקרוא:
 1. הפרסום בפורום אסור על פי נהלי תפוז. פרסומות ימחקו ללא אזהרה. 

2. מותר לדבר בפורום כמעט על הכל, כל עוד שומרים על רמת דיון מכובדת ומכבדת. הודעות פוגעניות כלפי אנשים או קבוצות (הודעות שמביעות גזענות, הומופוביה, מיזוגניה, וכו׳) ימחקו.
 
3. הודעות שעושות אאוטינג (כלומר, הודעות שחושפות מידע אישי על גולשת או גולש ללא ידיעתן והסכמתן) ימחקו.
 
תודה על שיתוף הפעולה 
המשך >>

לצפיה ב-'רק מרק '
רק מרק
<< ההודעה הנוכחית
28/12/2011 | 00:06
19
41
אני מחפשת מתכונים מנצחים ופשוטים למרק.

מנצחים = תמיד מצליחים וכולם אוהבים.
פשוטים = בלי מרכיבים אקזוטיים, שלא דורשים שעות הכנה או רכישות מיוחדות ושקל לעשות וכיף לאכול.

שתבוא הברכה על ראשיכם וביתכם!
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'טיפ שעוזר'
טיפ שעוזר
28/12/2011 | 01:08
10
אולי נשמע מסובך, גם אני חשבתי ככה עד שניסיתי פעם ראשונה - אבל זה ממש לא : לבשל קודם ציר ולהשתמש בו כבסיס. זה מעולה למרק ירקות, עוף, פטריות ואולי לעוד כמה שלא ניסיתי.

זורקים בסיר בצל, שום , פטרוזיליה, קוסברה, שורש, סלרי, וכו' מבשלים משהו כמו חצי שעה אולי יותר, שהטעם יצא מכל הירקות טוב טוב. אחר כך מסננים . זה מעולה לכל סרבני המרקם, או מי ששונא ירוקים במרק (כמוני) - יש טעם אבל לא "רואים ומרגישים" אותו.


הבעיה שרב הבישולים שלי הם לא ממש ממתכונים, אניהיכולה להסביר לך בגדול על מרק כתום, מרק ירקות, פטריות, עוף עם ירקות - בעיני קלי הכנה וזוכים להצלחה בקרב המשפחה.
רוצה משהו מאלה ?
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אנחנו אוהבים את המרק עדשים כתום של ניקי'
אנחנו אוהבים את המרק עדשים כתום של ניקי
28/12/2011 | 05:40
9
תמיד מצליח וטעים מאוד ולוקח כלום זמן לעשות אותו.http://www.nikib.co.il/node/99  
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אבל זה נורא תלוי במה יש לך ברגיל במקרר'
אבל זה נורא תלוי במה יש לך ברגיל במקרר
28/12/2011 | 07:17
5
14
תכתבי מה יש לך ברגיל במקרר, כך שנדע מה מבחינתך הוא בגדר "לא רכישה מיוחדת" ואז יהיה יותר קל להתמקד.

למשל אצלי בפריזר בד"כ בחורף יש עצמות-מה שאומר שמרק קרופניק הוא משהו שקל לי לאלתר, אבל לא בטוח שאצלך במטבח הוא לא יחשב "הפקה" יותר גדולה ממה שתכננת..

ואחרי כל זה-מוסיפה מתכון למרק עגבניות פשוט, שאני מניחה שעונה על הקריטריון גם בלי פירוט:

בסיר בינוני מחממת 2-3 כפות שמן זית עם כמה שיני שום כתושות (נזהרת לא לשרוף) מוסיפה לסיר 2-3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות ו"שורפת" אותם בשמן שבסיר (זה מציא ריח נהדר, וזה הבסיס לטעם בעיני). לזה מוסיפה בערך 6-7 עגבניות חתוכות (קלופות או לא, לא משנה-הקליפה תצא בבישול) ו-"מקוצ'צ'ת" אותם בכף עץ יחד עם הפלפלים לתוך העיסה שנוצרה עם שמן הזית. מבשלת כך על אש גבוהה 10-15 ונותנת לעגבניות להוציא נוזלים לסיר.
בשלב הזה העגבניות עוד קצת חיות, לא מסמורטטות, ונראה שאין המון נוזלים בסיר. מוסיפה כחצי כוס מים (לא מעבר!). מתבלנת- מל"פ, בזיליקום וטימין. נותנת עוד רתיחה קצרצרה.

מורידה מהאש ומעבירה בבלנדר או במוט סטיק (זה מה שאני עושה). יוצא מרק עגבניות עם טעם מאד טרי, קצת חי עדיין. אפשר לאכול חם עם לחם שום (בחורף), או קר עם הזלפה קלה של שמן זית מלמעלה (בקיץ).
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'שכחתי משהו חשוב'
שכחתי משהו חשוב
28/12/2011 | 07:18
4
9
שדרוג למרק הזה הוא הוספה של שמנת חמוצה, או גבינה לבנה (5% ומעלה) או קצת שמנת מתוקה 10%. אני מוסיפה בשלב של ה-"בלינדור".
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אין לי כלום ברגיל במקרר'
אין לי כלום ברגיל במקרר
28/12/2011 | 14:31
2
8
מה לעשות - כאלו אנחנו - זוג בלי ילדים עם מקרר קטן. אלך לי לקנות את המצרכים עבור מרק. מועדף - בלי שמנות ובלי עגבניות...בלי הקרמות ובלי חלקים אזוטריים של חיות.
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'עכשיו את אומרת???'
עכשיו את אומרת???
28/12/2011 | 14:36
1
לצפיה ב-''
28/12/2011 | 16:25
4
אפשר להכין מרק וואקום

נשואים טריים >>
לצפיה ב-'ועכשיו אני רואה שכתבתי בהתחלה'
ועכשיו אני רואה שכתבתי בהתחלה
28/12/2011 | 14:36
4
בלי מרכיבים מיוחדים! ונראה לי שזו הסיבה לשאלת ה"מה יש במקרר". כוונתי היתה למרכיבים סטנדרטיים - לא למתכון שצריך ללקט בו רכיבים מ5 חנויות שונות...
סורי על אי הבהירות...
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'מרק עוף'
מרק עוף
28/12/2011 | 07:26
2
4
טוב זה לא ממש מתכון.
אני שמה-

צרר פטרוזיליה
צרור שמיר
סלרי עלים (אמריקאי)
שורש סלרי
שורש פטרוזיליה
ג'ינג'ר
בצל
דלעת
גזר
בטטה
גרונות תרנגול/הודו

זה המון  מרכיבים פשוטים, אבל הטעם יוצא ממש עמוק. אנחנו מסננים את כולם אחר כך
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'יש לי כמה שאלות לגבי הג'ינג'ר'
יש לי כמה שאלות לגבי הג'ינג'ר
28/12/2011 | 14:36
1
5
איך את מכינה אותו למרק, וכמה את שמה? עד כמה הטעם שלו יוצא דומיננטי?
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אני שמה שורש קטן'
אני שמה שורש קטן
28/12/2011 | 18:44
2
לא חותכת רק מקלפת (עם כף, כמ שמרת'ה אמרה).
אני לא אוכלת מהמרק- רק טועמת קצת לתקן תיבול- אין למרק טעם של ג'ינג'ר- אני מניחה שהוא נותן לארומה הסופית. צרכן המרק אמר שהוא "לא יודע".
זה טוב בקטע של התקררות וכו'.
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'מאוד לא אקזוטי'
מאוד לא אקזוטי
28/12/2011 | 08:16
14
מרק ירקות פשוט
10 דק' הכנה בערך ואצלנו כל הסיר מחוסל

תפו"א, בטטה, גזר, קישואים, ברוקולי, כרובית
ביחס שווה, חתוכים לקוביות בגודל שווה
מתבלים לפי הטעם ומבשלים עד לריכוך
את המלח מומלץ לשים ממש בסוף הבישול
אחרת הירקות יאבדו את הטעם שלהם

מרק ירקות לקוסקוס
תפו"א, גזר, דלעת, קישואים, כרוב, גרגרי חומוס
מתבלים לפי הטעם
מבשלים עד לריכוך
15 דק' לפני סוף הבישול מניחים צרור פטרוזיליה/כוסברה מעל המרק

מרק עדס עירקי
1 כוס אורז
1 כוס עדשים כתומות
מבשלים את האורז והעדשים יחד עם 4 כוסות לריכוך עד שהופך למרק סמיך
מתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם
קוצצים דק 5-10 שיני שום <לפי הטעם, יש שאוהבים מאוד שומי >
מטגנים את השום בשמן זית עם חצי כפית כמון + חצי כפית כורכום
כשהשום מזהיב, מכבים את האשר ומוסיפים אותו למרק

בתיאבון
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אני מתכנן על זה כבר הרבה זמן'
אני מתכנן על זה כבר הרבה זמן
28/12/2011 | 08:42
13
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?ent...
מרק עגבניות ואורז של ניקי ב.
קיבלתי עליו המלצות מאנשים שטענו שהוא סופני.
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'בבלוג ביסים יש מתכוני מרק פשוטים וטעימים'
בבלוג ביסים יש מתכוני מרק פשוטים וטעימים
28/12/2011 | 09:59
12
שתמיד יוצאים מעולה - בכלל הכל מהבלוג שלה יוצא טעים בטירוף
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'מרק עדשים כתומות של חיים כהן'
מרק עדשים כתומות של חיים כהן
28/12/2011 | 11:21
1
270
מרכיבים בסיסיים, קל ומהיר להכנה, טעים מאוד מאוד.

http://www.mevashlim.com/Recipe/2624019.asp
נשואים טריים >>
לצפיה ב-' הכנתי אותו בזכות ההמלצה כאן ויצא מעולה!!'
הכנתי אותו בזכות ההמלצה כאן ויצא מעולה!!
28/12/2011 | 16:18
1
לצפיה ב-'תודה! תודה!'
תודה! תודה!
28/12/2011 | 14:35
1
לצפיה ב-'מרק כתום- הכי פשוט ותמיד מצליח'
מרק כתום- הכי פשוט ותמיד מצליח
28/12/2011 | 16:00
10
י מלא מתכונים, בגדולה שילוב של גזר דלעת בטטה בצל
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'נצלש- מתכון למרק גריסים ותפוחי אדמה'
נצלש- מתכון למרק גריסים ותפוחי אדמה
28/12/2011 | 18:16
7
יש למישהו מתכון קל לתת?
נשואים טריים >>

הודעות אחרונות

13:15 | 20.09.16 אורחים בפורום
10:33 | 14.09.16 נענע טריה
22:22 | 18.08.16 אורחים בפורום
14:40 | 25.07.16 אורחים בפורום
10:26 | 19.07.16 נענע טריה
11:47 | 28.06.16 אורחים בפורום
15:20 | 15.06.16 luzon1704
18:44 | 10.06.16 אורחים בפורום
18:44 | 10.06.16 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ